..by night

 Nová sezóna si žiada zmenu vo vašom šatníku. Tak, ako nikdy nemáte dosť šiat, potrebujete aj výber vôní, aby vôňa ladila ku každému vášmu outfitu. Keď si niečo zamilujem, zvyknem sa k tomu vracať na pravidelnej báze niekoľko mesiacov či rokov. Takto to mám aj s voňavkami či parfémmi. Na základnej škole som používala parfúmované vody Christina Aquilera. Sú to veľmi pekné vône, zmyselné a veľmi pôsobivé. Po niekoľkých rokoch som sa vrátila k tejto vôni. Vďaka parfemy.elnino.sk som dostala Christina Aguilera by Night Parfumovaná voda pre ženy.  Značka Christina Aguilera nesie meno americkej popovej speváčky, ktorá ma za sebou množstvo úspešných hudobných albumov, účinkovanie vo filmoch či reprezentáciu značiek ako Pepsi alebo Marcedes-Benz. Rovnako ako mnohí ďalší, Aguilera tiež spojila svoje meno s oblasťou parfumérstva. Vône Christina Aguilera, patriace pod spoločnosť Elizabeth Arden, sú ženské, sexy a provokatívne. Dokonale tak odrážajú osobnosť svojej tvorkyne. Prvá kolekcia parfémov X Pose bola uvedená na trh už v roku 2004.
Pafémová voda má sama o sebe veľmi pekný obal. Krabička, v ktorej bola uložená je výraznej červenej farby, ktorú zdobí čierna čipka. Zbožňujem takéto kombinácie. Zvodne pôsobí aj flakón, ktorý je zabalený do zmyselnej červenej farby, ktorá postupne prechádza do čiernej a dotvára pocit vzrušenia.  Pri vrchnáčiku je gumičky s kvietkom. Christina Aguilera By Night je provokatívna a zmyselná dámska vôňa. Je zvodne stvorenou kombináciou ovocia a kvetov, ktoré sú zahalené do sladkého opojného závoja vanilky a santalového dreva. Vyzdvihuje ženskú krásu a šarm. Parfém Christina Aguilera By Night je skvelým spoločníkom pre večery plné vzrušenia a nespútanej zmyselnosti. Môžete sa cítiť sebavedomá a svoje. Vôňa By Night mieša hrejivý pocit intenzívnej príťažlivosti s neodolateľnou hravosťou.

Zloženie

Hlava
ananás, frézia, jablko, mandarínka, rebarbora
Srdce
broskyňa, konvalinka, skrutec európsky
Základ
ambra, mach, santalové drevo, vanilka
Druh vône
kvetinová, orientálna
 
Buďte sexi a provokatívne. Parfém Christina Aguilera By Night je určený pre všetky ženy, ktoré si chcú prežívať nezabudnuteľné noci plné čarovného iskrenia. Vôňa By Night stelesňuje ženskú krásu, podmanivou eleganciu a schopnosť zviesť. Táto vôňa sa stala mojou favoritkou. Má veľmi dobrú výdrž, príjemne vonia, pre mužov priam neodolateľná. Môjmu priateľovi sa páčia, teda neošomral mi ju. Určite odporúčam. Ak potrebujeme neodolateľnú, sexy, romantickú vôňu, táto je pre Vás ako stvorená.

3 komentáre:

  1. miałam go i bardzo mile wspominam, miałam też wersje na dzień, dostałam od koleżanki:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tenhle parfém byl můj oblíbený, když mi bylo 15-16. Nosila jsem ho v zimě, protože jsem ho tehdy dostala k Vánocům. Byl vážně úžasný a já Ti děkuji za připomenutí, protože si ho asi na zimu zase pořídím. ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.