.čo na seba ?

Každé ročné obdobie sa spája s novou módou a novými módnymi trendmi, ktoré som predtým sledovala vo výkladoch v nákupných centrách. Tento rok sa môžem kochať ešte vianočnými výkladmi a jarné trendy sledovať len v časopisoch, či na internete. Posledné dni som síce mala pocit, že zima ešte nepovedala posledné slovo, ale aj napriek tomu optimisticky myslím na jar a myslím, že nie som sama. Po mrazoch sa asi všetci tešíme na kvety, teplo a slnko. Avšak, nemala by rozkvitnúť len príroda. Nechajte rozkvitnúť aj svoj šatník. Spolu s manzara.sk by sme vám chceli ukázať pár zaujímavých kúskov, vďaka ktorým by rozkvitla aj vaša skriňa

Jar je každý rok v znamení kvetov a krásnych pastelových farieb, inak to nebude ani tento rok. Kvety sú určite najkrajším, najromantickejším a najženskejším vzorom . Rôzne tvary, farby na rôznych módnych kúskoch spolu s jemným make-upom, lodičky a chlapi na nás nechajú oči. Verte mi ! 

Nepoznám ženu, ktorá by nerada nosila šaty. Milujú ich asi všetci. Práve na jar sa perfektne hodia so sakom, koženkou či džínsovou bundou. Ak sa však chcete vyhnúť prehnanej romantike, tak zvoľte tenisky či masívne topánky, ktoré tiež vyzerajú super. 

Šaty rôznych strihov, farieb, materiálov, pričom najlepšie sú bavlnené, ľanové či hodvábne. Vyhnite sa umelým materiálom ako polyester, v ktorom sa len zbytočne potíte a potom to nevyzerá veľmi dobre. Rýchla doba si žiada rýchle kúsky. Vyberajte si pohodlné kúsky, ktoré napriek svojej praktickosti neubrali na trendovosti a ikonickom vzhľade. 

Jarné kolekcie každoročne so sebou prinášajú mix farieb, odvážnych vzorov a netradičných kombinácii. Či už sa rok 2021 bude niesť na rovnakej vlne ako predchádzajúci alebo to bude lepšie, nemôžeme poprieť, že do popredia ide pohodlnosť. Obľúbené sú korzetové topy, v ktorých vynikne váš pás, odhalené ramená, ktoré sú sexy alebo spomínané kvetinové vzory. Je to krásny, pôvabný a pritom zvodný kúsok. 

Či už zvolíte šaty alebo blúzky, oživiť ich môžte zaujímavými šatkami, ktoré dodajú outfitu šmrnc. Alebo vyskúšajte čelenku, ktorá vynikne s jednoduchým outfitom a výrazným make-upom.  

Všetky kúsky a mnoho ďalších nájdete na manzara.sk 

2 komentáre:

  1. Jak já se těším, až bude tepleji a budu moct zahodit zimní kabát! Super článek:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Och, tak tie modré ako keby košeľové šaty s opaskom sú prekrásne. Už sa neviem dočkať, kedy bude vonku počasie presne na niečo takéto. Ps: veľmi pekný článok ♥

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.