.spokojná

Daždivé dni boli vymyslené preto, aby sme mohli s čistým svedomím oddychovať na gauči alebo si spraviť chvíľku pre seba. Kozmetický priemysel neustále prináša novinky od výmyslu sveta. Večerná sprcha, odlíčiť sa, také sérum, taký krém, ľahnúť do postele a spať. Tradičná beauty rutina, myslím si, že väčšiny z nás. Existujú rôzne kozmetické pomôcky, ktoré našu rutinu krásy nielen uľahčia, ale aj urýchlia. Mimoriadne populárnymi sa stali tzv. face rollery alebo masážne valčeky na pleť. 

Ako milovníčka rôznych beauty rituálov a beauty pomôcok som si nenechala premárniť šancu a vyskúšala som masážny valček od spokoy.co SPOKOY je slovenská konceptový obchod zameraný na vnútornú pohodu a rovnováhu. Veria, že spokojnosť je pocit a preto chcú zmeniť to, ako premýšľame o starostlivosti o seba a vniesť trochu relaxu do života. 

Vďaka masáži tváre s prírodným face rollerom dosiahnete krásnu a zdravú pleť. Znásobujú účinok krémov, pleťových sér a olejov. Taktiež zlepšujú krvný obeh a podporujú lymfatickú drenáž, spevňujú pokožku, zmierňujú príznaky starnutia a opuchy tváre. Navyše tieto valčeky majú aj anti-stresové terapeutické účinky. Ak vás trápia kruhy pod očami alebo unavená pleť, masážne valčeky sú pre vás ako stvorené. 

Ja som vyskúšala biely Jadeitový masážny valček. Biely Jadeit je kameň šťastia a svetla, ktorý by mal filtrovať denné rozptýlenie a nechávať priestor na vnímanie malých každodenných momentov radosti. Okrem toho, podporuje stabilitu života tým, že vzbudzuje pozitívne myšlienky a obnovuje vnútornú rovnováhu. Práve valčeky zo spokoy.co sú vyrobené zo 100% prírodných polodrahokamov. 

Masážny valček sa skladá z dvoch časti. Väčšia časť valčeka je na masáž dekoltu, krku, líc, brady a čela. Menšia časť je vhodná na masáž očného okolia, hornej kontúry pier alebo nosovej časti. 

Pred použitím valčeka nezabudnite pleť dôkladne očistiť od všetkých nečistôt. Naneste pleťové sérum, plej či krém a zapracujte ich pomocou valčeka. Začnite umiestnením valčeka do stredu tváre vedľa nosa a jemnými horizontálnymi ťahmi ho ťahať až k ušiam po oboch stranách tváre. Následne prejdite k lícam a k brade, potom na čelo smerom k spánkom. Nezabudni ani na okolie úst a jemne prejdite okolo pier a brady. Nakoniec sa presuňte ku krčnej oblasti. Po použití nezabudnite valček vyčistiť a uložiť ho do chladničky, pre extra chladiaci efekt. 

Ak sa vám po masáži objavia začervenania, nezľaknite sa. Môžu vzniknúť v dôsledku stimulácie krvného obehu. Po chvíli zmizne. Ak máte podráždenú pokožku, otvorené rany či bradavice, valček sa neodporúča používať. 

Valček používam väčšinou večer takých 5-10 minút, ale pokojne by som vydržala aj dlhšie, lebo je to veľmi príjemné. Je to skvelý pomocník, ak máte unavenú pleť so sklonom k opuchom. Masírovaním pokožky zlepšíte krvný obeh, ale aj stimulujete tvorbu kolagénu. Vďaka tomu bude pleť vyzerať rozžiarenejšia. Navyše valček môžete použiť aj na masáž krku a zbaviť sa tak aj druhej brady. Som s ním nadmieru spokojná a neviem si bez neho predstaviť večer. Pleť je po použití krásne napnutá a pôsobí pevnejšie. 

Spokoynosť je pocit 

Spríjemnite si aj vy deň maličkosťou a nájdite si čas len pre seba 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.