.snovo

Dnešný článok vznikol v spolupráci s Betty Barclay Fragfrances. 

Akú váhu prikladáte svojim snom ? Každý z nás sníva o niečom inom, každý z nás by chcel niečo dosiahnuť. Niekedy snívame ráno, inokedy zase večer. So zatvorenými očami či s otvorenými očami. Moje sny sa obmieňajú týždeň čo týždeň, zmenšujú sa, zväčšujú ako žuvačková bublina. Niekedy sa plnia samé, inokedy im treba dopomôcť a stáva sa mi aj to, že na ne zabudnem. Keď som bola malá, snívala som o tom, že budem speváčka alebo učiteľka. No, keďže neviem spievať, tak môj sen stať sa speváčkou, sa rozpadol ako domček z kariet. Dnes študujem laboratórne metódy, takže aj kariéra učiteľka sa skončila skôr ako začala. A čo tie vaše sny ? 

Parfum patrí neodmysliteľne k nášmu dámskemu svetu. Je čerešničkou po make-upe, účese či outfite, ktorou ukončíme svoju prípravu. Asi každá žena má svoju obľúbenú vôňu, ktorej dá vždy prednosť. Niekomu sa páčia jemné kvetinové vône, iné zas uprednostnia výrazné sladké alebo korenisté arómy. Každý jeden vonia inak na nás, inak na kamarátke, inak na mamke. To ako voniame, je rovnako dôležité, ako sa obliekame. Či už je to na prvom rande, pracovnom pohovore alebo na rodinnom stretnutí. 

Vône od Betty Barclay patria medzi moje najobľúbenejšie a ešte sa mi nestalo, že by sa mi nejaká nepáčila. Vyžarujú romantiku, ženskosť a hravosť – kúzlo, ktoré siaha aj do láskyplne navrhnutého dizajnu ich obalov. Táto prirodzená ženskosť z nich robí obľúbenú spoločníčku mladých žien v ich každodennom živote. 

Pred pár týždňami mi prišiel balíček od rottenschlager.com, v ktorom som si našla novú vôňu od Betty Barclay, a to Dream Away. Práve táto vôňa je určená pre všetky romantické ženy, ktoré berú svoje sny do vlastných rúk. Parfumová voda Dream Away má flakón v jemnej ružovej farbe v kombinácii so svetlomodrým viečkom, čo má pripomínať teplovzdušný balón. Ombré efekt vonkajšieho obalu zdobí obrys obláčika a predstavuje kúzlo oblohy. 

Parfém Dream Away má veľmi peknú, ľahkú kvetinovú vôňu s tónmi ovocnej mandarínky, vzrušujúcej artemisie a čerstvého jablka. V srdci sa rozprestiera výnimočne ženský a vzdušný buket jazmínu, broskyne a fialky. Zmyselný buket, obklopený bielym pižmom, sladkou vanilkou a živým pačuli.

Hlava : mandarínka, artemisia, jablko 

Srdce : jazmín, broskyňa, fialka 

Základ : santalové drevo, biela ambra, pižmo 

Ideálny je pre všetky elegantné ženy, ktoré chcú podčiarknuť svoju ženskosť. Ak máte radi kvetinové vône, typické ženské, svieže, tak tento parfum je pre vás ako stvorený. Do školy, do práce, na rande či na večierok. Páči sa mi jej praktický flakón, ktorý sa zmestí do každej kabelky a tiež fakt, že nestojí celý majetok.

Nečakajte na ideálny čas, ale zoberte šťastie do vlastných rúk. Nechajte svoje sny vznášať sa ako balóny vysoko do neba. 

1 komentár:

  1. Super článek, vůně vypadá krásně, asi ji dojdu někam testnout:)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.