.ako v bavlnke

K jesennému počasiu neodmysliteľne patria aj sychravé a daždivé dni. Vtedy sa nám nechce vystrčiť ani nos z domu a je to ideálny čas na nič nerobenie, leňošenie a oddychovanie. Zdravý spánok je pre každého z nás doslova nevyhnutný. Má veľmi veľký vplyv na náš fyzický, ako aj na psychický stav. To, ako sa vyspíme sa odzrkadľuje na našom celodennom fungovaní, myslení a na množstve energie. Určite aj vy máte také tie ranné chvíľky, keď vám už zvoní tretí budík a nedokážete sa postaviť z teplučkej a mäkučkej postele. Príjemné farby a materiály, ktoré volajú po zababušení sa, sú jednoducho "must have" tohto zimného obdobia. Nielenže navodia tú správnu atmosféru, ale budete sa cítiť ako v bavlnke. 

Všade v obchodoch nájdete široký výber posteľných bielizní rôznych materiálov, vzorov, farieb, spracovaní, no veľakrát sú to nekvalitné obliečky či lacné napodobneniny. Nájsť skutočne kvalitné posteľné obliečky je naozaj umením. Veľmi pekné, kvalitné bavlnené obliečky nájdete na Goldea.sk

Goldea.sk je český internetový obchod so širokou ponukou kvalitného bytového a metrážneho textilu, ktorý prevádzkuje svoj obchod v Čechách, na Slovensku, dokonca aj v Rumunsku. Ja som mala možnosť vyskúšať ich posteľné obliečky so vzorom púpavy. 

Sivé obliečky, ktoré zdobia biele púpavy sú vyrobené zo 100% bavlneného plátna. Nielenže majú dlhú životnosť, ale aj po mnohých vypraniach nestrácajú na svojej farebnosti a to na základe vysokej gramáže (145g/m2) a kvality použitej bavlnenej látky. Zapínanie je veľmi jednoduché, na zips, ktorý po navlečení schová do lemu, a tak ho nie je vidieť ani cítiť. 

Biele púpavy vnesú do vašej spálne pocit čistoty a sviežosti. Nielenže sa pod nimi veľmi dobre spí, ale sú aj nádhernou dekoráciou do spálne. Materiál je veľmi príjemný a naozaj sa v nich spí ako v bavlnke. Podľahnite aj vy krásnym a kvalitným obliečkam z Goldea.sk, ktoré si vás určite získajú. 

1 komentár:

Používa službu Blogger.