.vzory

 Jeseň čoskoro vystrieda zima a my už namiesto koženej bundičky siahneme po niečom, čo nás zahreje viac. Teda ja som už vystriedala asi pred mesiacom, keďže mne je zima skoro stále. Je to však obdobie, kedy sa dá s oblečením poriadne vyšantiť. Dovolené je takmer všetko. Vrstvenie, farby či experimentovanie. Len preto, že prichádza zima, to ešte neznamená, že nemôžeme nosiť svoje obľúbené šaty či sukňu a máme chodiť zababušené ako snehuliak. Treba len zvoliť tie správne pančušky. 

V dnešnej dobe je ozaj nekonečný výber pančušiek. Vzorované pančuchy, farebné, samodržiace, kompresívne, nadkolienky, podkolienky, legíny či podväzkové pančuchy. Výber je naozaj široký a niekedy, podľa mňa, máme problém si vôbec vybrať. Nedajte zbohom sukniam ani v chladnom počasí. V e-shope epancusky.sk nájdete momentálnu novú kolekciu nádherných pančušiek, ktoré si zamilujete. 

Ja som mala možnosť vyskúšať z ich novej kolekcie dámske pančuchové nohavice Gama, ktoré zdobia nohy s výrazným geometrickým vzorom drobného kára. Nadčasová čierna a super trendový odtieň melanžovej šedej perfektne doplní každý outfit na chladné dni. Dodá štýl, eleganciu a jedinečný charakter. 

Sú vyrobené z elastických priadzí dvojito spletených polyamidovým hodvábom. Vďaka jemnej a hustej štruktúre sú mäkké, zamatové na dotyk a pohodlné. Veľmi dobre sa nosia. Sú 60 denierové, čo znamená, že sú hrubšie, určené práve na chladnejšie dni a sú odolné voči ošúchaniu. Nájdete ich v dvoch variantoch - čierne pančuchové nohavice (nero) a sivé pančuchové nohavice (dymové). Nielenže vás udržia pekne v teple, ale zároveň dokážu skvele doplniť celkový outfit. 

OUTFIT 

S príchodom chladných dní, prichádza aj svetrové obdobie. Väčšinou siahame po takých kúskoch, ktoré nás nielen zahrejú, ale v nich vyzeráme dobre. Takým kúskom sú aj zaujímavé pletené šaty v camel farbe a dvomi rozparkami po stranách zo stránky lamagdalenafashion.cz. Sú z veľmi príjemného materiálu. Môžete ich nosiť ako s pančuškami, tak aj s legínami alebo s džínsami.

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.