.zimné "essentials"

 My, ženy, sme už raz také. Celý život skúšame rôzne kozmetické produkty a míňame kopu peňazí za produkty, ktoré možno vôbec nepotrebujeme. Len si spomeňte koľko krémov, podkladových báz, telových mliek ste si kúpili len preto, lebo mali pekný obal alebo boli limitovaná edícia. Ja som presne taká istá. Pravidelne robím nájazdy do drogérii, aby som si priniesla domov produkt, ktorý mi "zmení život". Niekedy však stačí jeden produkt, ale kvalitný. 

Parfum je najmilovanejší šperk na svete. Ak čítate moje články pravidelne, tak viete, že zbožňujem sladké a kvetinové vône. Takou vôňou je aj Versace Bright Crystal. Len málokto si nespojí vône značky Versace práve s toaletnou vodou pre ženy Bright Crystal. Je tiež najobľúbenejšia vôňa Donatelly Versace. V roku 2006 ju navrhol parfumér Alberto Morillas. Vôňa je ukrytá v jedinečnom flakóne s nádychom jemne ružovej farby a jedinečné viečko flakónu predstavuje elegantne brúsený drahokam, ktorý odkazuje práve na šperkárske umenie módneho domu Versace. 

Nežná, ovocno - kvetinová vôňa dobýva rebríčky najobľúbenejších vôní a podmaní si aj vaše zmysly. Fascinujúca a rozkošná toaletná voda je určený žene silnej a sebavedomej, ale zároveň žensky zmyselnej a okúzľujúcej kráske. Je originálna pre svoju nevídanú moc podčiarknuť v žene to kúzlo, pre ktoré je milovaná - pre jej krehkosť a zraniteľnosť, zároveň aj pre jej nezdolnú energiu a zmyselnosť. 

Po nanesení najprv ucítite svieže, no pritom výrazné akcenty citrusových plodov yuzu, ktoré sú doplnené o ľadové akordy a šťavnaté tóny granátového jablka. Následne sa vôňa rozvinie v sladko kvetinovom opojení. Sýte esencie pivonky a magnólie sú vyvážené jemnosťou lotosového kvetu. Hrejivosť dodávajú vonnej kompozícii v základe sa snúbiace drevité akordy, jemné pižmo a teplá medová ambra. 

Hlava : granátové jablko, ľadový akord, yuzu

Srdce : magnólia, pivonka, lotosový kvet 

Základ : pižmo, rastlinná ambra, drevo akašu 

Túto vôňu som si zamilovala hneď od prvého nádychu. Má v sebe všetko tak akurát. Veľmi príjemná vôňa, nevtieravá, čistá, ženská, vhodná na celodenné nosenie. V darčekovej sade okrem toaletnej vody, bol aj sprchový gél a telové mlieko. 

1 komentár:

Používa službu Blogger.