*Priateľstvo*

Ahojte baby. No stala sa mi jedna taká nepríjemná vec. Nejaká osôbka menom "ANONYM" komentovala môj príspevok a ja som stratila nervy a vymazala som si starý blog. Dúfam, že tento sa vám bude viac páčiť. Pokúsim sa vám častejšie písať články aj ich zverejňovať budem rada, keď ich budete aj komentovať alebo môj blog alebo budete môj blog aj sledovať. 
Prvý článok bude taký istý ako bol aj posledná na starom blogu. 

  " Žiť s radami dobroprajného priateľa je tak, ako piť liek zo zlatého pohára."

 V škole máme nový predmet VMR (Výchova k materstvu a rodičovstvu). Prvú hodinu sme mali tému "PRIATEĽSTVO" Priateľstvo je pre niektorých dobrá a pre niektorých zlá vec. Pre mňa je to tá zlá vec, pretože ja som nikdy nemala dobrú kamarátku. U nás v dedine je samá faloš, všetci sa ohovárajú, vysmievajú sa.
FALOŠ - kamarátky, ktoré keď zájdu za roch hneď sa začnú ohovárať. Ale sa kvôli chlapcom na vás vykašlú. 
Mať naozajstné kamarátky, ktorým môžete povedať čokoľvek, zdôveriť sa im a podobne to je to najkrajšie. Najviac na ľuďoch zbožňujem to, keď sa na mňa bezdôvodne nahnevajú a vymažú si ma z priateľov na facebooku. Ako baby uvedomte sa. Je to trápne a potom o mesiac, keď sa zmierite tak si znova pridávate do priateľov ľudí. Toto sa mne nepáči !
Vzťahy medzi chlapcami a dievčatami (kamarátske) 
Ak je chlapec normálny tak vie byť aj dobrý kamarát. Ale ak sa iba vysmieva, nadáva, je falošný a ohovára viac ako dievčatá tak to je iba váš známy, ktorý chodí možno do jednej školy s vami alebo bývate v jednej dedine. Raz som poznala jedného úžasného chlapca. Bol úplne dokonalý pre mňa. No prestali sme sa stretávať a už bol koniec. 
Spomíname : 

*Najväčšie šťastie, ktoré ťa môže stretnúť, je to, že si nájdeš oddaného priateľa. Toto bohatstvo však môžeš uchrániť len tým, že si tento poklad ukryješ v srdci a budeš si ho vážiť viac ako vlastný život.*

2 komentáre:

  1. krásny zámer, ale pointu článku sa akosi stratila. pár pekných citátov, opisov nie práve príjemných skúseností a oznam, čo a na akej hodine ste sa v škole učili. skús to nabudúce trošku viac prepracovať ;-) píšem ti fakt len v dobrom.

    inspiredreamer.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pointa článku je taká, že málokto má dobrých a verných kamarátov, že väčšinou sú okolo nás len falošné dievčatá a chlapci, ktorý sú iba naši známi a nie naozajstný kamaráti. Ja to beriem. Som rada, že mi sem píše odborník. Bola som v strese, keď som to písala. Nabudúce bude lepší :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.