Deň krásy s MaryKay - 2. stretnutie

Hovorí sa, že kráľovná Kleopatra sa pre krásnu pokožku kúpala v oslom mlieku. Rovnako aj ostatné ženy v staroveku siahali po všemožných produktoch, aby získali nádhernú pokožku. (Siahla som trošku po dejepise, keďže nič iné nerobím, len sa učím dejepis, z ktorého nejdem ani maturovať. Pochopíte to?) Pokiaľ patríte k ženám, ktoré neznášajú zdĺhavé odličovanie a sú už otrávené z podráždenia oblasti okolo očí po odlíčení, je pre Vás ako stvorené rýchle a hlavne prirodzené odlíčenie. Nesprávne čistenie pleti vedie k rýchlejšiemu starnutiu. Znečistené prostredie, smog, ako aj make-up zaťažujú pokožku, obzvlášť keď ju pred spaním nevyčistíme. Práve preto by sme sa mali používať v našej každodennej rutine základnú 5 krokovú starostlivosť pre našu pleť, ktorú som sa ja naučila na druhom stretnutí so značkou MaryKay. Ak ste ešte nevyskúšali Hodinku Krásy s MaryKay, tak určite vyskúšajte, pretože je to naozaj skvelá skúsenosť a výborná príležitosť ako stráviť čas s priateľmi, prebrať krásu a správnu starostlivosť o pleť. Na vhodnom mieste vhodnom čase pre vás, môžete vyskúšať zadarmo prípravky Mary Kay, a k tomu individuálne poradenstvo a make-up! Poraďte sa so svojou nezávislou kozmetickou poradkyňou a usporiadajte hodinku krásy pre seba a svojich priateľov. 
V každom prípade, aby bola vaša vizáž oku lahodiaca, základom je pekná pleť. A pekná pleť je zdravá pleť. Aby bola pleť zdravá, musí byť v prvom rade čistá a dôkladne vyživená. Postupne sme teda prišli na koreň veci, kde treba začať a ja by som sa s tým s vami chcela podeliť. Tu je 5 krokov, ktoré by sme mali dodržiavať každé ráno a večer, aby naše tváričky boli čisté, jemné a svieže každý deň.
  1. čistenie – dôkladne vyčistiť pleť neznamená len umyť ju mydlom a vodou. Chce to o dosť viac. Mary Kay odporúča nielen vhodné prípravky, ale aj pomôcky, ktoré sú tak príjemné, že sa budete chcieť čistiť nielen 2-krát denne :-).
  2. regenerácia – po odstránení nečistôt je potrebné pokožku zregenerovať, aby bola opäť schopná postarať sa o seba sama.
  3. tonizácia – tonizačná fáza zahŕňa osvieženie pleti 
  4. hydratácia – každá pleť si pýta svoju dávku vody, ktorú jej dodáme pomocou hydratačného krému.
  5. ochrana – nakrémovať však nestačí. Pokiaľ sa chystáte mimo domu, najlepšou ochranou do akéhokoľvek prostredia je make-up. A hoci sa v tomto smere názory líšia, vonkajšie nečistoty nič nezachytí lepšie. Navyše, keď je pleť make-upom aj vyživovaná, čo v tomto prípade je, nie je čo riešiť.

Takto to vyzerá v skratke a na monitore,  nov skutočnosti je to o niečo iné. Nie je to náročné, ale ani jednoduché. Je to o správnych ťahoch, o cviku a pravidelnosti. Každopádne vyskúšať si to naživo, s asistenciou kozmetickej poradkyne, ktorá vám odporučí rad najvhodnejší pre vašu pleť, určite nie je na škodu. V príjemnom prostredí a atmosfére sa tak nielen zabavíte a strávite peknú dvojhodinku ako my. Nakoniec sme sa jemne nalíčili a porozprávali o produktoch MaryKay.
 
 
 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.