Cath Kidston

Z každej strany sa valia informácie o tom, ako sa starať o pleť, o telo, o vlasy, ale častokrát zabúdame na nechránené časti tela. Tie však práve počas zimy potrebujú intenzívnejšia starostlivosť ako kedykoľvek predtým. Ruky musia byť jednoducho ako v bavlnke. Síce je len august, ale vonku to už nevyzerá tak, akoby malo. Tridsiatky už nebudú a ochladí sa. Pokožka rúk je počas zimného obdobia vystavená hneď niekoľkým nepriaznivým faktorom. Chlad, mráz, prudký vietor, suchý vzduch izieb. Aj preto by ste im mali dopriať správnu a pravidelnú starostlivosť, a pripraviť ich na nové ročné obdobie. Pomaly, ale isto prichádza jeseň a my by sme si mali do našich kozmetických taštičiek zabezpečiť niečo, čo pomôže našim rukám a mám pre Vás skvelý typ. 
Z eshopu bellarose.sk som dostala krásne balenie troch mini krémov od britskej kozmetickej značky Cath Kidston, ktoré urobí radosť každej žene. Malé balenie je ideálne na nosenie so sebou do kabelky, na cesty alebo na stôl do kancelárie. O svojej ruky sa tak môžete starať kedykoľvek počas dňa. Všetky tri balenia majú veľmi pekný dizajn. Veľmi sa mi páčia také jednoduché vzory, kvietky zbožňuje každá žena a tak isto aj ružovú aj modrú farbu. Krémiky boli zabalené v ružovo kvietkovanej krabičke. Kvetinová vôňa ruže s ovocnou sladkou dulou, hruškou a rebarborou s tónmi ambry a pižma na dlho vaše ruky nádherne prevonia. O hydratáciu pokožky sa postarajú kokosový olej, bambucké maslo a vitamín E.
Krémovanie je samo o sebe veľmi dôležité. Stále, po každom umytí rúk, ráno, pred spaním, po zložení rukavíc, alebo len tak, keď si na to spomeniete. Rukám dodáte nielen hydratačné látky, ale pomôžete jej zvýšiť prirodzené ph, zabránite vysušovaniu a vzniku nepekných šupiniek a vrások. Jedno balenie má 30 ml. Cena tejto sady je 10,44 €. Ak Vás táto kozmetika zaujala, klikajte na BellaRose.sk.  

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.