ČO NESMIE CHÝBAŤ V KOZMETICKEJ TAŠTIČKE ŽIADNEJ ŽENY?

Nepoznám takmer žiadnu ženu, ktorá by nemala svoju milovanú kabelku, ktorú nosí so sebou všade a v nej svoj "poriadok". Bez nej si nevieme predstaviť ani jeden deň . Máme v nej svoje veci, ktoré potrebujeme na prežitie . Jednou z nich je aj kozmetická taštička, ktorá má obsahovať práve to, čo môže niekedy "zachrániť život." Teda, aspoň ten ženský. O pánsky kabelkách tentokrát reč nebude a ak sa Vám mám priznať, pánske kabelky či ľadvinky sa mi nepáčia. 
Koz­me­tická taš­tička nie­kedy pred­sta­vuje zá­chranu v si­tu­ácii, keď sa nie­kedy po­tre­bu­jeme mimo do­mova dať trošku do po­riadku. Ak niekde niečo trčí, zavadzia alebo to na to mieste nemá byť. Peňaženka, mobil, kľúče sú takou samozrejmosťou, ktoré stále kontrolujem a bojím sa, že ich stratím. Pre mňa sú veľmi dôležité hygienické servítky. Či sa už zamažete, potrebujete niečo utrieť, ale ste chorá, servítky vždy pomôžu. Čo sa týka hygieny a hygienických pomôcok, zaraďujeme sem aj menštruačné vložky. Veľa žien sa na túto nerado rozpráva, nerado rieši svoje dni, pretože je to pre nich citlivá téma. V kabelke ich máme vždy v najtajnejších priehradkach či zakamuflované v ďalších dvoch kozmetických taštičkách. Sú  súčasťou našich životov presne tak, ako aj špirála, prací prostriedok či minerálka. Tak prečo sa im vyhýbať?
Prejdime už naozaj na kozmetickú taštičku. Keďže kabelky nosím najčastejšie do školy, tak nosím menšiu kozmetickú taštičku, kde je 9 základných vecí. 

1. Mini fla­kónAk nájdete voňavku/toaletnú vodu/parfum, ktorý vydrží počas celého dňa a ešte večer v posteli ho cítite, túto vec nepotrebujete. Po celom dni v škole či v práci utekáte na dôležité stretnutie, ale sa potrebujete osviežiť ? Takúto situáciu zachráni práve dobrý parfum. Avšak tie vaše obľúbené, ktoré vydržia sú väčšinou ťažké, majú veľké flakóny, ktoré zaberajú veľa miesta, preto je dobré využívať ich mini verzie. Ja som si v poslednej dobe obľúbila novinku MINI toaletný parfum v spreji LUMINATA, ktorý mám z AVONU od spolužiačky Radky. Má veľmi výraznú vôňu, čo sa mne v týchto chladných dňoch veľmi páči. Okrem nej sa mi páči osviežujúca vôňa Aquavibe Love NowRadostná a zvodná! Taká je ovocná vôňa Aquavibe Love Now, ktorá povzbudí vaše zmysly vďaka tónom šťavnatej hrušky, sladkej jahody a hrejivému romantickému jantáru. Navyše dodáva pocit šťastia, príťažlivosti a pôvabu.
2. Balzam na pery 
V týchto chladných dňoch na Vás balzamy priam kričia z regálu obchodov. Či je leto alebo zima, naše pery po­tre­bujú hyd­ra­tá­ciu a ochranu pred pop­ras­ka­ním. Bal­zam na pery je preto koz­me­tic­kým zá­kla­dom, ktorý sme no­sili so se­bou už ako ško­láčky. Vhod­nej­šie a hy­gie­nic­kej­šie na cesty sú tie v tube.
3. Púder 
"Musím sa ísť prepúdrovať." Túto vetu dobre po­znajú najmä tie ženy, kto­rých trápi mast­nej­šia pleť. Tento ne­žia­daný lesk od­stránite po­mo­cou dob­rého púdra, alebo špe­ciál­nych obrúskov, ktoré zo­že­niete v dro­gé­rii. Veľmi dobré sú špeciálne obrúsky od Essence či od Yves Rocher, ktoré zbavujú pleti mastnoty. 
4. Univerzálny rúž 
Je­den rúž musí byť v ka­belke vždy. Naj­lep­šie uni­ver­zálna farba, ktorá sa dá no­siť rov­nako cez deň aj ve­čer a dodá ti farbu vtedy, keď to ne­ča­kane po­tre­bu­jete. Ja stále nosím v kabelke matný rúž TrendItUp Ultra Matte Lipcream v odtieni 017. Hladká textúra s kakaovým maslom sa ľahko nanáša a vydrží na perách neuveriteľných 12 hodín! Rúž trend IT UP s lahodnou vôňou vanilky, kokosu a karamelu je nevyhnutnou súčasťou každej kozmetickej taštičky. Pre zvodne plné pery a intenzívne farby, ktoré si zamilujete.
5. Korektor 
Korektory sú prvá pomoc pri všetkom. Kruhy pod očami, ne­ča­kaná vy­rážka, cucflek či za­čer­ve­na­nie. Po­čas dňa ťa môžu prek­va­piť rôzne ne­prí­jem­nosti a ur­čite sa nech­ceš zdr­žia­vať me­dzi ľuďmi, ak sa s tým cí­tiš ne­prí­jemne. Rýchla po­moc v po­dobe tu­hého alebo te­ku­tého ko­rek­tora je na mieste.
6. Krém na ruky 
Krémy na ruky sú tiež prvá pomoc v tomto chladnom období, aby ruky neboli vysušené. Preto sa treba o ne starať a stále ich mať poriadne hydratované. Veď predsa ruky sú "vizitkou" každej ženy.
7. Leukoplast
8. Hrebeň + gumička do vlasov 
Moje vlasy sú stále neposlušné a preto ich musím dosť často česať, aby som aspoň trošku vyzerala ako človek. Počas letných horúcich dní, na telesnej výchove alebo v mojom prípade na volejbalových tréningoch, sa Vám bude určite hodiť aj gumička do vlasov. 
9. Antiperspirant, lak na vlasy

Čo vy a vaše kozmetické taštičky ? 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.