Labello Crayon balzamy na pery

Ženy robia nespočetné množstvo rozhodnutí každý deň, či už v práci alebo v súkromí. A aj keď milujú slobodu vo výbere, niekedy by bolo super, keby nemuseli robiť kompromisy a jednoducho by dostali všetko v jednom balíku – napríklad ošetrené a hydratované pery v nádhernom odtieni. Že to nie je možné? Ale, áno, je! Balzam na pery je vecička, bez ktorej sa mnohé ženy nezaobídu a nosia ju poctivo vo svojej kozmetickej taštičke.  Považujeme ho väčšinou za úplne bezpečnú a pre naše pery prospešnú záležitosť. Veľmi často je príčinou popraskaných pier chlad, suchý vykúrený vzduch alebo aj nízky prísun tekutín počas dňa. Okrem toho je to aj skutočnosť, že pery sú v porovnaní so zvyšným povrchom tela pomerne úzke, preto im chýbajú tukové vlákna a tukové žľazy. Zvlhčovanie jazykom dočasne síce pocit napnutia zmierni, avšak z dlhodobého hľadiska skôr uškodí. Ak sa sliny odparujú, zbavuje sa telo navyše hydratácie a pokožka je ešte suchšia ako predtým, takže pery ešte ľahšie popraskajú. Avšak značka Nivea a Labello priniesli na náš kozmetický trh novinku, s ktorou zaručene takéto problémy mať nebudete. 
Nové hydratačné „rúže“Labello - prvé balzamy na pery značky Labello, ktoré dokonale kombinujú intenzívnu farbu rúžu a hydratačnú starostlivosť. Trendy farby sa stretávajú s tou najlepšou starostlivosťou značky Labello. Luxusné prírodné oleje, avokádový a jojobový, intenzívne hydratujú citlivú, tenkú pokožku pier, udržujú ju jemnú a hebkú. Pery sú plnšie, vyhladenejšie a ešte zmyselnejšie. Doslova nabádajú k bozku.
 
 
Nájdite si svoj nový obľúbený odtieň! Rôzne odtiene boli vyvinuté tak, aby dokonale harmonizovali rôzne tóny pleti. Od odtieňa Red, ktorý zodpovedá všetkým typom pleti, cez Nude, ktorý je vhodný najmä pre svetlé typy, ďalej Coral a Hot Pink pre svetlé až stredné odtiene pleti, po Blackcherry, ktoré sa zosúlaďujú so strednými a tmavými typmi pleti.
V balíčku od Nivei som si našla tri odtiene, konkrétne v odtieňoch Coral, Rosy Nude a Poppy red. Všetky š balzamy majú príjemne hladkú textúru bez minerálnych olejov pery dlhodobo ošetruje a do hĺbky ich hydratuje tak, ako ste zvyknutá pri balzamoch Labello. Okrem toho im prepožičia intenzívny a výrazný odtieň. Ako ten najlepší rúž. Na perách sa ihneď rozpustí a vďaka praktickému „vysúvaciemu“ baleniu sa nemusíte báť zlomenia. Pery sú dlhodobo hydratované a vďaka tomu jemné a hebké. Ich vôňa je priam úžasná. Voňajú tak sladko, pripomína mi to cukrovú vatu alebo sladký popcorn. Neviem prečo, ale mám také Déjà vu, pretože strašne mi to pripomína dovolenku v Bulharsku. 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.