MARK mydlo s aktívnym uhlím

Na Zemi žije neskutočné množstvo žien a každá jedna má odlišný typ pleti. Nijako ho neviete ovplyvniť, pretože typ pleti je daná geneticky, takže môžeme sa zaň poďakovať našim rodičom či starým rodičom. Aktuálny stav pleti sa však môže líšiť v dôsledku pôsobenia rôznych vnútorných a vonkajších faktorov, ktorým je vystavená. Na otázky ako "Mám zmiešanú, normálnu alebo suchú pleť ?" alebo "Ako zistím, čo je moja pleť problematická ?" vám pomôžu odpovedať diagnostiky pleti. Každý typ pleti má určité vlastnosti, podľa ktorých bezpečne rozpoznáte ten svoj. Dnešný článok bude špeciálne venovaný pre slečny a dámy, ktoré majú zmiešanú a problematickú pleť.

 Ja sama som jej vlastníkov tiež a sama dobre viem, že leto je pre nás hrozné obdobie. Dlho pretrvávajúce horúčavy dávajú poriadne zabrať nielen nášmu telu, ale aj našej pleti. To isté však platí aj v zime. Čísla na teplomery sa podstatne znížila a naša pleť trpí. Práve v týchto náročných obdobiach jej to treba vynahradiť a dopriať jej zaslúženú starostlivosť. Určite to poznáte aj vy. Ráno strávite hodinu v kúpeľni, aby ste sa dokonale nalíčili, vyzerali tip top, prídete do práce, do školy, na stretnutie a už máte celý make up roztečený a zničený. Extrémne teplo v spojitosti s prechodmi z klimatizovaných miestností či autobusu na ulicu spôsobujú, že večer je tvoja pleť ako zrkadlo. Lesklá a mastná. Ak ste už vyskúšali všetky produkty z drogérii, mám pre Vás niečo, čo Vám zaručene pomôže. 

MARK Scrub prišiel na trh s novinkou, ktorá Vám určite očarí. Je ňou MARK mydlo s aktívnym uhlím pre problematickú pleť. Vďaka nemu Vám nielen pomôže v boji s mastnou pleťou, ale aj s odstránením vyrážok a akné. 
Čistiace mydlo je určené na starostlivosť o problematickú pleť. Jeho obzvlášť jemné zloženie je založené na báze organických olejov. Kardinálnymi zložkami výrobku sú aktívne uhlie a čajovníkový olej. Aktívne uhlie vyrábané šetrným spôsobom vzhľadom na životné prostredie z trvalo udržateľných zdrojov predstavuje sorbent, ktorého štruktúra perfektne absorbuje nečistoty, toxíny a nadbytočný kožný maz. Pokožku hĺbkovo čistí, uvoľňuje upchaté póry a zamedzuje tvorbe vyrážok. Čajovníkový olej v jeho čisto prírodnej forme pôsobí antisepticky, pomáha zmierňovať zápalové procesy, pôsobí preventívne pred vznikom kožných nedokonalostí a pri správnom dávkovaní je zároveň hypoalergénny. Mydlo tiež obsahuje prírodné oleje - kokosový, olivový a ricínový olej, ktoré zaistia jemné a hĺbkové prečistenie pokožky a zvláčňujú ju bez toho, aby ostávala mastná. 
Použitie je veľmi jednoduché. Ráno a večer si umyte tvár teplou vodou a mydlom s aktívnym uhlím. Po použití mydla pleť dôkladne opláchni. Následne tonizujte pleťovou vodou, prípadne použite hydratačný krém alebo sérum na tvár. Ja používam len večer, pretože ja si radšej dlhšie pospím ráno, ako by som mala niečo navyše spraviť ráno. Odlíčim sa, navlhčím pleť vodou a aplikujem krúživými pohybmi mydlo na tvár. Po nanesení začne mydlo peniť a potom ho ešte zapracujem do pleti. Následne ho umyjem teplou vodou a osuším. (Mám pre Vás menší tip : Ak nechcete pleť zbytočne dráždiť a narúšať jej povrch, neutierajte si tvár uterákom, ale obyčajnými hygienickými servítkami.) 
Po použití je pleť veľmi jemná, hebká, vôbec nie je mastná ani podráždená. Nespôsobuje žiadne alergické reakcie, práve naopak pleť čistí do hĺbky. Nespôsobuje pocit napnutia pleti, pripravuje pleť na následnú starostlivosť. Robí pleť vláčnu a sviežu. Už po dvoch týždňoch som zbadala, že pleť je oveľa menej mastná a to hlavne v oblasti T-zóny. Uvoľňuje upchaté póry a zamedzuje tvorbe vyrážok. Je obohatené o Tea Tree olej, ktorý účinne sťahuje póry, potláča kožné infekcie a vďaka svojim antibakteriálnym a protizápalovým účinkom pomáha liečiť aj aknóznu pleť. Viac o ňom sa dočítate na markscrub.com

Aký je ten Váš typ pleti ? 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.