Blogerka v drogérke

Každý z nás trávi posledný deň v roku po svojom. Dúfam, že ste ho všetci prežili v zdraví a môžeme spolu vykročiť do nového roku tou správnou nohou. Naozaj to ide tak rýchlo ? Ten čas plynie neuveriteľne rýchlo. Ani sme sa nenazdali a už tu máme ďalší rok. Niečo nám rok 2018 vzal, niečo nám dal, niečím nás prekvapil, či už milo alebo nemilo a aj my sme od neho veľa očakávali. Či už bol pre Vás šťastný alebo nie, boli sme spokojní alebo nespokojní, všetko sa pre niečo deje, má svoj dôvod. Avšak, je tu nový rok, ktorý prináša veľa nových možností. Začneme písať prvú stranu z 365 stranovej knihy. Rok 2019 je bohatý na lásku, romantiku aj závratný úspech pre niektoré znamenia zverokruhu. Prináša túžbu oslobodiť sa od zväzujúcich pravidiel, nové myšlienky a objavy, potrebu overiť si vlastnú sebestačnosť. Tak si ho teda poriadne užite a netrápte sa nad banalitami. Ja sa ešte trošku vrátim do roku 2018, konkrétne do mesiaca december, pretože by som Vám chcela ukázať novinky, produkty, ktoré som si počas tohto mesiaca dosť obľúbila. 
Nákupy v drogériách sú mojím veľkým koníčkom. Radšej nakupujem kozmetiku ako oblečenie, i keď aj to zbožňujem. Veď to poznáte, typická žena. Drogérie sú moje srdcovky, práve preto som aj teraz pred sviatkami opäť brigádovala v 101 drogérii u nás v meste. Ľudia nakupovali, ako keby sa blížil koniec sveta a popri tomu, polovicu z toho ani nepotrebujú. Narážam na Vianoce zámerne, pretože som od DM Drogérie dostala krásny darček a to takýto balíček značky Alverde. Priznám sa, že s touto značkou nemám žiadne skúsenosti, asi som nikdy od nich nič nepoužila, ale začínam to banovať.Okrem krásneho vianočného priania som si našla v darčekovom balíčku našla aj telový peeling, penu do kúpeľa a telové mlieko. Všetky 3 produkty majú naozaj krásny obal, ja milujem tyrkysovú farbu, ktorá s oranžovou vytvára pekné ornamenty. Obsahujú výťažky z mandarínky a z tymiánu, čo zabezpečí krásnu vôňu, ktorá rozmazná vaše zmysli. Telový peeling obsahuje šupky z bambuckého orecha, ktorý zbavuje pokožku nečistôt a odumretých čiastočiek pokožky. Čo sa týka peny do kúpeľa tak má veľmi príjemnú jemnú konzistenciu s obsahom sójového oleja nevysušuje pokožku. Má príjemnú až takú korenistú vôňu. Telové mlieko je priam nevyhnutnosťou v kozmetickej taštičke každej ženy. Veľmi dobre hydratuje pokožku, prevonia ju a ošetrí.Jeden z mojich ďalších darčekov je nová rada Garnier Botanic Therapy Honey. Ak aj Vás trápia suché a poškodené vlasy, toto je niečo pre Vás. Šampón Garnier Botanic Therapy Honey efektívne čistí pokožku hlavy, dôkladne umýva vlasy a navracia im prirodzenú krásu. Veľmi dobre regeneruje a vyživuje vlasy, ktoré sú po použití posilnené. Navyše aj krásne vonia. Zaručene Vám vlasy zjemní, vyhladí dodá im lesk a vôňa ostane na vláskoch až niekoľko dní.
 K správnej starostlivosti o vlasy patrí aj balzam. Kondicionér Garnier Botanic Therapy Honey zaistí vašim vlasom jednoduché rozčesanie a potrebnú výživu, bez čoho sa krásne a zdravé vlasy nezaobídu. Opravuje tak mechanické, ako aj chemické poškodenie, zlepšuje štruktúru vlasov, chráni vlasy pred poškodením, uľahčuje rozčesávanie a následnú úpravu, poskytuje potrebnú hydratáciu, zaisťuje vlasom oslnivý lesk. Avšak nenaneste veľké množstvo balzamu, pretože vlasy budeme mať skôr mastné. 
Ďalším produktom je obnovujúca maska pre poškodené vlasy, ktorá predstavuje nenahraditeľný krok v rituáli starostlivosti o vlasy. Doprajte im chvíľku regenerácie a ony vám to vrátia svojou vitalitou a krásou. Dodáva vlasom oslnivý lesk, regeneruje vlasy po celej ich dĺžke.
Od vlasov prejdime k starostlivosti o pleť. Ako prvé tu mám 3 masky z notino.sk značky KORIKA Natur Beauty. Prvá maska, ktorá obsahuje extrakt z mangostány a ľadovcová voda z Islandu. pomáha riešiť najrôznejšie problémy pleti a účinne zvyšuje jej pružnosť i jemnosť. Bohaté zloženie redukuje výskyt akné a celkovo zdokonaľuje vzhľad tváre. Prípravok príjemne osviežuje, upokojuje, dodáva potrebnú hydratáciu a predchádza tak predčasnému starnutiu pleti. Obsahuje ľadovcovú vodu z Islandu s veľkým množstvom minerálov, ktorá posilňuje a hĺbkovo vyživuje. 
Druhá v poradí, rozjasňujúca, obsahuje výťažky z liči, extrakt z hamamelu virgínskeho, ľadovcová voda z Islandu. poskytuje pleti hĺbkovú výživu a zaisťuje jej optimálnu hydratačnú rovnováhu. Pomocou výťažkov z exotického ovocia zabezpečuje vitalitu aj sviežosť a účinne vyhladzuje tvár od vrások.Maska pôsobí hĺbkovo a  dodáva pleti vitalitu. Ľadovcová voda plná minerálov posilňuje a chráni tvár pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Rozmaznávajte svoju pleť jemnou maskou, ktorá jej zabezpečí sviežosť, jas a mladistvý vzhľad! 
Posledná maska exfoliačná plátienková maska obsahuje výťažky z papáje, extrakt z guajavy jablkovej, ľadovcová voda z Islandu. Jemne odstraňuje všetky nečistoty aj odumreté pleťové bunky. Papája obsahuje množstvo účinných látok, ktoré spolu s vitamínom C čistia, hydratujú, zjemňujú a nádherne rozjasňujú tvár. Poskytujú jemný enzymatický peeling, ktorý odhalí krásnu, zjednotenú, pevnú a mladistvú pleť.
S príchodom nového roku prichádza aj obdobie plesov a zábav, kedy chcú ženy vyzerať čo najlepšie a preto zvolia výrazný make-up. Lenže čo s ním po peknom večeri ? Použite NIVEA EXPERTNú MICELÁRNu VODu. Už nemusíte tráviť dlhé minúty v kúpeľni. Vodoodolné líčenie už nemá šancu. Bez trenia a bez mastného filmu. Vďaka unikátnemu zloženiu s výťažkami z čierneho čaju si táto "micelárka" poradí i s dlhotrvajúcim mejkapom a riasenkou. Netreba použiť silu, tlačiť či drieť. Stačí pár ťahov a niekoľko sekúnd a líčenie je fuč. Pre krásnu a perfektnú očistenú pleť.Pri značke Nivea ešte ostaneme, pretože v mojej kozmetickej taštičke pribudlo pár nových produktov. NIVEA Black & White Fashion Edition sa postará o dokonalé pohodlie, hodí sa ku každému outfitu a vďaka štýlovému obalu bude radosť sa pozrieť do kabelky! NIVEA Black & White Fashion Edition Clear vám bude kryť chrbát, čo sa potu a telesného pachu týka. Vysokoúčinné zloženie ochráni Vás i vaše šaty proti bielym stopám či žltým škvrnám. Ešte nikdy sa mi nestalo, že keď ráno použijem antiperspirant, ešte večer ho cítim. Ale pri tomto sa to stalo. NIVEA Black & White Fashion Edition Fresh, pri ktorom budete mať svieži pocit čistoty na 48 hodín. Posledným produktom značky Nivea je ošetrujúca sprchová pena. Ošetrujúca sprchová pena s výťažkami z hodvábu a vôňou marhuľových marshmallow.Pred Vianocami som dostala ešte jeden darček a to od YvesRocher.skVianočná kolekcia Yves Rocher je ako stvorená na dokreslenie zimnej vianočnej atmosféry. Vôňa Zlatého čaju Vás naladí na tu správnu vianočnú atmosféru a produkty z rady Červené jablko prevoňajú Vašu pokožku sladkými a hrejivými tónmi. V balíčku som si našla sprchový gél, krém na ruky a zrkadielko, ktoré je ideálne do kabelky, lebo zaberie málo miesta. Majú veľmi pekné obaly a neskutočne krásne voňajú. Okrem toho som dostala aj balzam na pery a tekutý rúž s matným efektom.


Poslednou vecou sú vzorky dvoch peelingov L’Oréal Paris Smooth Sugars Scrub. Pleťový peeling L’Oréal Paris Smooth Sugars Scrub čistí pleť do hĺbky, zbavuje ju všetkých nečistôt a vyhladzuje ju. Rozjasňuje a zjednocuje pleť, vyhladzuje a zjemňuje pleť. Peelingy obsahujú olej z hrozna. Práve táto je určená pre všetky typy pleti.  Druhý peeling  L’Oréal Paris Smooth Sugars Scrub peeling pre vyhladenie a výživu pleti. Čistí pleť do hĺbky, zbavuje ju všetkých nečistôt a vyhladzuje ju. Dôkladne umýva a čistí celú tvár, možno použiť aj na citlivú pleť, vyhladzuje a zjemňuje pleť. Je určená pre suchú až veľmi suchú pleť. 

2 komentáre:

  1. Jeee, já bych nemohla pracovat v drogerii, bych musela všechno vyzkoušet a nic bych si nevydělala. :-D Hodně se mi líbí péče o vlasy. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie alverde mini produkty prišli aj mne a ten dizajn sa mi veľmi zapáčil :)
    A tie pekne vyzerajúce produkty od nivei som nejak prehliadla, ten v strede je úplne vianočný! :D :)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.