Liek na všetko...

V živote nie vždy vychádza všetko podľa plánu. Existujú zlé, dobré a lepšie dni. Niekedy nás to baví viac a inokedy menej. Niekedy ráno vstaneme plný elánu a užijeme si deň naplno, no inokedy sa nám nechce ani vstať z postele a počas celého dňa netrpezlivo pozeráme na hodinku, očami posúvame čas, aby už konečne bol večer a išli sme spať. Ale v každom prípade platí, že aký si ho urobíme, taký to máme. Sme strojcami vlastného šťastia – nepochybne. A hoci existujú ľudia, ktorí nám v našom živote vedia urobiť nádherné dni, stále sme to my sami, ktorí rozhodujú o tom, či sa na nich vôbec usmejeme. Na druhej strane sú tu aj tí, ktoré nám život strpčujú neustálym šomraním, pesimistickými rečami, zlou náladou alebo nás neustále využívajú.  Nie vždy ťa po zo­bu­dení tam vonku čaká slnko, prí­jemné správy, usmiati ľu­dia, dobrá káva a jed­no­rožce. Občas proste prídu dni, keď nás niekto vytočí v rade na dobrú kávu, vytočí nás niekto v autobuse cestou do školy či do roboty, učiteľka v škole vstala ľavou nohou a hneď z príchodu do triedy rozdala testy so skupinami A , B alebo aktuálny priateľ nehrá svoju rolu podľa, tvojich predstáv a kopa ďalších situácii, ktoré nám vedia "spríjemniť" deň. Aké takéto dni zachrániť  ? 

Ja som ten typ človeka, čo keď má nejaký problém alebo som nahnevaná, potrebujem sa o tom s niekým porozprávať, posťažovať sa. Život je krátky, preto ho nakopnime. Neexistujú návody na život. Ale inšpirácia a pocit, že niečo skutočne funguje, je na nezaplatenie. Káva s kamarátkou, plač osamote, horúca vaňa, kvalitný okruh priateľov. Avšak asi na všetko zaberá SOS - psychologická poradňa = káva s kamarátka resp. víno. Dať si pohár vína s dobrou kamarátkou, je niekedy tá najlepšia terapia. Pres­nej­šie, volá sa jedna je­diná od­bor­níčka na tvoju my­seľ a zra­nenú dušu. Pre­tože, ak zly­hali všetky po­kusy o zá­chranu zlého dňa alebo dní, zod­po­ved­nosť au­to­ma­ticky (chcene – nech­cene) pre­berá ona – od­bor­níčka – naj­lep­šia ka­ma­rátka. Ne­exis­tuje nič lep­šie, ako te­ra­pia pri ob­rov­skej šálke kávy s ňou, kedy ona hrá úlohu bút­ľa­vej vŕby a ty jej mô­žeš fňu­kať na ra­mene. Najlepšia kamarátka to s tebou myslí vždy dobre. Úprimne Ti poradí a navyše sa jej môžeš bez obáv zdôveriť, pretože Ťa pozná a vie, čo práve potrebuješ. A to v každej situácii. Aj na­priek tomu, že nie­kedy ju máš chuť za­ba­liť do bub­lin­ko­vej fó­lie, odo­slať pr­vou trie­dou do Ázie, alebo ju len tak proste pre­dať na in­ter­nete, naj­lep­šia ka­ma­rátka je tvo­jou sú­čas­ťou a ne­vieš si pred­sta­viť ži­vot bez.
OUTFIT 
Ráno je zima, poobede je teplo a pre mňa sú v takýchto chvíľach najlepšie 7/8 nohavice.  Nájsť vhodné nohavice dá niekedy zabrať. Niekoľko hodín chodíte po nákupnom centre z obchodu do obchodu a neviete nič nájsť. Žiadne vám nesedia a vás už prechádza trpezlivosť. Problém môže byť v tom, že dobre nepoznáte svoju postavu. Zvážte si, aké topánky nosíte. Dĺžka nohavíc by mala byť do polovice päty a ak nosíte opätky tak 1-2 cm nad podlahou. Ďalšie pravidlo znie: čím máte širšie nohy, tým by ste mali mať dlhšie nohavice. Pri nosení skrátených nohavíc je dôležité si uvedomiť svoju výšku. Preto nižšie ženy pri nosení takýchto nohavíc mali zvoliť opätky alebo nohavice s vysokým pásom. Voľné strihy nohavíc skrývajú nedokonalosti. 

Keď sa začali v móde a kolekciách rôznych značiek objavovať metalické kúsky, bola som pomerne skeptická. Kto by chcel v bežný deň vyzerať ako discoguľa?!  Avšak, časom som tomu nejak prišla na chuť a metalické kúsky sa mi páčia, tak ako aj táto bunda, ktorú ste mohli vidieť na blogu aj pred rokom. Metalické látky sú ten najlepší spôsob, ako rýchlo a jednoducho vyčarovať nezabudnuteľný dojem. Skombinovať tieto farby je jednoduchšie ako by sa na prvý pohľad zdalo. Skvelou alternatívou je medená, strieborná a samozrejme zlatá. Tieto odtiene skvele vyniknú v kombinácií s bielou alebo čiernou farbou.

2 komentáre:

  1. Super outfit, tá bundička je nádherná a aj okuliare ti veľmi pasujú :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný outfit. Moc se mi líbí kombinace barev. Hlavně ta starorůžová s tmavou na tílku. :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.