NIVEA Urban Skin Detox

Tento týždeň sa nám teda poriadne rozpršalo a  vôbec to nevyzerá, ako keby prišla jar. Jar je obdobím, kedy sa príroda začína prebúdzať zo zimného spánku, je symbolom niečoho nového a čistého. Obdobie leňošenia a zimného prejedania je za nami, preto je čas na detox, čas na odľahčenie celého tela, mysle alebo hoci aj šatníka. Nechajte sa inšpirovať novinkami z niveia.sk a tešte sa na nový príval energie. Vďaka novinkám z rady NIVEA Urban Skin Detox si užijete všetky krásy života a o vašu pleť bude dokonale postarané. Smog, prach ani ďalšie negatívne vplyvy už nemajú šancu. Čistite svoju pleť do hĺbky vďaka účinným ingredienciám. Jemný íl, čierna ryža, zelený čaj. Táto kombinácia dokonale vyčistí vašu pleť a ochráni ju pred nečistotami ovzdušia. 

Čierna ryža 

Čierna ryža je obľúbeným detoxikačným prostriedkom. Skvele predíde zväčšeniu a zaneseniu pórov. Predtým ju mohla užívať len kráľovská rodina. Prečo asi ? 
Zelený čaj 
V kombinácii s čiernou ryžou dokážu výťažky zo zeleného čaju hĺbkovo vyčistiť a osviežiť pleť, nech už ju cez deň trápi čokoľvek. 
Prírodný íl 
Zbaviť sa prachových čiastočiek a baktérii, ktoré spôsobujú nevzhľadné ťažkosti ? To zase dokáže zariadiť prírodný íl, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou produktov Urban Skin. 
Stelesnením zla v domácnosti je určite neporiadok. Plno prachu, smetí, omrviniek, kopy oblečenia či zbytočností. Práve upratovanie nám zlepšiť život resp. odľahčiť a priviesť novú energiu. V organizovanom priestore tiež odpadá stres z opakovaného hľadania vecí a stredu, ktorý vo vás neporiadok vyvoláva. Uprataný domov nám tiež dodáva viac chuti cvičiť a starať sa nielen o byt či dom, ale i o svoju telesnú schránku. Čistenie sa týka nie len našej domácnosti, ale i našej pleti. Stiahnuť môžete po micelárnej vode URBAN SKIN DETOX. Vďaka nej sa môžete ľahko hĺbkovo vyčistiť pleť, zbaviť ju makeupu, riasenky i obyčajných nečistôt. Zanechá ju krásne matnú, sviežu a uspokojenú. Vyskúšala som skoro všetky micelárne vody Nivea, avšak ani jedna sa mi nepáčila tak veľmi, ako táto. Krásne pleť zjemní a upokojí. Je bez parfumu a je vhodná aj pre citlivú pleť. Balenie má 400 ml, takže vám vydrží naozaj dlho. Navyše je veľmi dobrá pre dámy a slečny, ktoré žijú v meste a ich pleť je vystavovaná mestskými negatívnymi vplyvmi. Výťažky zo zeleného čaju pleť regenerujú, upokojujú a vyhladia. Strach z nevyčistenej pleti môžete zahodiť za hlavu spoločne s použitým tampónom na odličovanie.
Čo sa týka ešte tej citlivej pleti, tak pri nákupe v 101 drogérii som dostala ako darček miniatúru upokojujúcu ošetrujúcu micelárnu voduOdstraňuje mejkap, hĺbkovo čistí a zároveň hydratuje.  Funguje ako magnet na nečistoty, a pritom nezanecháva na pleti mastný film. Dexpantenol a olej z jadierok hrozna má upokojujúci a hydratačný efekt. Zloženie bez parfumu vašu pleť nedráždi. Je to menšie balenie, ktoré pokojne môžete hodiť do kabelky alebo aj na dovolenku, ak nechcete brať so sebou veľké 400 ml balenie. 
Detoxikačné masáže výrazne podporujú očistené telesné procesy a účinne oživujú organizmus vyčerpaný stresom a nezdravým životným štýlom. Najobľúbenejšia v tejto kategórii je asi masáž medová. Avšak, ak nechcete míňať peniaze za drahé masáže, tak si takú jednoduchú masáž môžete spraviť aj doma.Iba za 60 sekúnd môže byť vaša pleť dokonale čistá, hebká a vyhladená. Stačí, ak sa ňu nanesiete minútovú detoxikačnú masku URBAN DETOX MASK. Jemné zloženie obohatené o biely íl a výťažky magnólie ju zbaví všetkých škodlivých látok i nečistôt. Vaša pleť potom bude prejasnená, hebká a svieža. Čítala som na ňu niekoľko recenzii a  i keď žienky boli s ňou spokojné, tak ich občas štípala. Ja som tento problém nemala. Podľa mňa je veľmi príjemná na pleti, dobre sa rozmazáva aj masírovanie pleti s ňou je príjemné. Avšak mám pocit, že mám alergickú reakciu na túto masku, pretože po použití sa mi vyhodí zopár nových vyrážok. Na obale máte teda napísané, že by ste ju minútu mali mať na tvári a potom zmyť. Nechávam si ju dlhšiu na tvári, predsa len je to maska a maska by mala byť na tvári dlhšie ako minútu. Ak máte iný názor alebo inú skúsenosť, tak mi pokojne napíšte dole do komentára. 
Posledným produktom z rady Urban Detox je ANTIOXIDAČNÝ NOČNÝ KRÉM URBAN SKIN DETOXMožno vás deprimuje pomyslenie na to, akú veľkú časť života prespíme. Neverte však faktu, že vášmu zdraviu a telu stačí pár hodín spánku denne. Mne nestačí :D Potrebujem spať aspoň 8 hodín a keď nie v noci, tak to dospím v mojej "poobednej sieste", keď prídem domov zo školy. Každý z nás by si mal vyhradiť čas na dostatok odpočinku. Nočný krém s antioxidantmi, bio zeleným čajom a kyselinou hyalurónovou poskytne pokožke všetko, čo na regeneráciu potrebuje. Dodá pleti intenzívnu 48-hodinovú hydratáciu a krásne ju vyhladí. Zároveň tiež pomáha detoxikovať a obnovuje ochrannú bariéru pleti. Vyskúšajte ľahké zloženie so sviežou vôňou: NIVEA Antioxidačný nočný krém URBAN SKIN DETOX. 

Vyskúšali ste už novú radu Nivea Urban Skin Detox ? 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.