Buďte ako sedmokráska

Nedá sa spoliehať vždy na to, že sa nám nikdy nič nestane a to je hlavný dôvod, prečo mať doma lekárničku vždy po ruke a v prípade nutnosti v nej nájsť všetko potrební na ošetrenie hoci len do doby, pokiaľ nedorazí odborná lekárska pomoc. Domáca lekárnička je zvyčajne skrinka alebo kufrík, v ktorých sa skladujú zdravotnícke potreby  akútnemu použitiu. Bylinky nepochybne patria do kozmetiky aj do domácej lekárničky. Veď aj väčšina dnešných moderných kozmetických prípravkov má prapôvod v prírode. Bylinkám by sme sa nemali v žiadnom prípade vyhýbať. Treba len rozoznať ich účinky a naplánovať ich vhodné použitie. Už samotný názov tejto nenápadnej rastlinky napovedá, že by mohla byť vhodným skrášľovacím prípravkom. Sedmokráska sa v našej domácej kozmetike určite nestratí. Ocenia ju predovšetkým dámy a mladé slečny, ktoré majú problematickú pleť so sklonom k vyrážka, ale svoje uplatnenie si nájdu aj pri staršej pokožke dám.
Máj sám o sebe je krásny mesiac, ktorý so sebou prináša plné rozkvitnuté kvety. I naša obľúbená sedmokráska sa rozrastá. Avšak jedinečný rituál krásy si môžete užiť aj s novinkami od manufaktura.cz, ktorou sú produkty práve so sedmokráskou a mandľovým olejom. Nájdete ich v ich eshope od 1. mája, kde sa s nimi môžete zoznámiť. Ja som mala tú česť a testovala som ich celý mesiac, aby som vám mohla poskytnúť menšiu recenziu. 


Ako prvé som si v balíčku našla jemný čistiaci a odličovací pleťový gél so sedmokráskou a mandľovým olejom. Rýchla doba si žiada čo najrýchlejšie a najefektívnejšie úkony a tento fakt sa premieta aj do sveta kozmetiky. Ideálnym predstaviteľom tohto trendu je odličovací a čistiaci pleťový gél, ktorý sa skvele hodí na rýchle odlíčenie a vyčistenie pleti priamo počas sprchy alebo kúpeľa. Je na báze cukru a olivového oleja poskytne extra šetrnú starostlivosť a je vhodný aj pre citlivú pokožku. Som s ním veľmi spokojná, pretože šetrne hydratuje pokožku a upokojuje ju. Jemne, rýchlo a pohodlne očistí pleť a odlíči ju. Malé množstvo gélu napeňte v dlani, naneste na navlhčenú pleť, jemne vmasírujte a potom dôkladne opláchnite vlažnou vodou. Vyhnite sa očným partiám. Tento veľmi jemný čistiaci gél je určený predovšetkým pre mladú, normálnu až mastnú alebo aknóznu pleť.

Na čistiacu ílovúpleťovú masku som sa veľmi tešila, pretože práve ona by mala byť neodmysliteľnou súčasťou skrášľujúcich rituálov. Či už ju nanesiete počas dámskeho beauty stretnutia alebo pri svojej súkromnej rozmaznávajúcej chvíľke, doprajete pleti intenzívne hĺbkové čistenie, okamžitý lifting a dlhodobú hydratáciu. Pýši sa vysokým obsahom moderného ružového ílu, karlovarského kaolínu, výťažkov zo sedmokrásky a rebarbory.  Ílová maska tiež významne reguluje tvorbu mazu, a je teda vhodná najmä pre normálnu až mastnú pleť. Má veľmi príjemnú a jemnú konzistenciu, veľmi dobre sa nanáša na pleť. Intenzívne hĺbkovo čistí pleť, dlhodobo hydratuje a reguluje tvorbu mazu na tvári. Čistiacu pleťovú masku s ružovým ílom a kyselinou hyalurónovou a extraktmi regulujúcimi tvorbu mazu aplikujte na suchú a vyčistenú pleť, vyhnite sa očným partiám. Nechajte pôsobiť 10-15 minút, potom dôkladne opláchnite. Opakujte 1-2x týždenne. Pri prvom použití som sa dosť zľakla, pretože hneď po nanesení na tvár ma začala maska páliť a mala som pocit, že mi horúce mravce behajú po tvári. Keď som ju skúsila potom, pálenie som už necítila vôbec.

Intenzívny omladzujúcia hydratačný pleťový booster je súčasný hit v starostlivosti o pleť a dôvod, prečo si prestať robiť vrásky z vrások. Zázračný pomocník je doslova nabitý vysokým obsahom aktívnych látok pre omladenie pleti. Hoci ide o veľmi ľahké sérum bez parfumácie, jeho sila spočíva v silnej koncentrácii veľmi účinných ingrediencií. Ide o skutočne mimoriadny produkt, dokazuje aj klinická štúdia vykonaná Štátnym zdravotným ústavom v Českej republike. V problematike redukcie vrások bolo preukázané významné vyhladenie vrások až o 64,5%, 95% žien zaznamenalo redukciu vrások. V oblasti hydratácie pleti bolo preukázané významné a dlhodobé zvýšenie hydratácie až o 10,7%.
Nežný prírodný minerálny dezodorant s kamencom a sedmokráskou. Zdravé potenie - aktuálny kozmetický hit. Vyskúšajte tento trend aj vy! Nežná spoločnosť pre Vaše dni pohody i zhonu. Zvládne s Vami absolvovať stres i športové aktivity a kedykoľvek Vás podrží. Prírodný minerálny dezodorant s kamencom a mimoriadne účinným výťažkom z lišajníka zabraňuje rastu baktérií, ktoré spôsobujú zápach, a účinkuje až 24 hodín. Zároveň nebráni prirodzenému procesu potenia, ktoré je pre telo veľmi zdravé a prospešné. Ovsený olej, výťažok zo sedmokrásky a panthenol poskytnú pokožke upokojenie a jemnú starostlivosť. 
Naše ruky sú jednou z najviditeľnejších a najviac namáhaných častí nášho tela. Využívame ich pri všetkých každodenných činnostiach. Sú neustále vystavované striedaniu teplôt, kontaktu s vodou a nie je divu, že občas dostávajú pekne zabrať. Skúste spočítať, koľkokrát za deň si ich umyjete. Nie je to málo, že? Začnite sa preto starať o pokožku svojich rúk už pri ich umývaní. Vyskúšajte hydratačné a zvláčňujúcetekuté mydlo so sedmokráskou a mandľovým olejom. Šetrné zloženie poskytne Vašim rukám jemnú očistu a ich pokožku hydratuje, zvláčni a navyše ju prevonia nežnou bezalergénnou vôňou sedmokrások. 
Vyskúšali ste novinky od manufaktura.cz ?? 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.