Keď sa leto blíži...

Leto je už za dverami a ja sa nestíham čudovať, ako ten čas rýchlo ubehol. Pred pár dňami som úspešne ukončila strednú školu maturitou a moje prázdniny sa mohli začať. Tri – štyri mesiace byť doma a nebyť zalezená v knihách je úžasný pocit. Konečne sa budem môcť venovať blogu a práve vám. Keď som tak rozmýšľala, aký článok vám pridať, napadlo mi, že dávno sme sa nevenovali „fashion“ téme. No a čo je momentálne aktuálnejšie, ako blížiaca sa dovolenková sezóna? Priznajte sa, koľko z vás už má spravený plán na leto? 
Čas dovoleniek, letných prázdnin, kúpaliská, more, pláž...toto všetko v nás vyvoláva neskutočne príjemné pocity, radosť, túžbu, očakávanie, oddych, relax, pre deti poriadna dávka adrenalínu a vybláznenia sa. Nepoznám človeka, ktorý by nemal rád leto. Milujeme ho všetci. Či leto budete tráviť doma alebo niekde pri mori, budete potrebovať aspoň jeden pár nového oblečenia. My, ženy, sa snažíme schudnúť do plaviek a vyzerať v nich čo najlepšie. No ich výber si žiada svoj čas. O tom by vedela rozprávať nejedna z nás. Strávime v obchodoch či na internete niekoľko hodín, aby sme našli tie pravé, tie TOP.  Avšak každá z nás by predovšetkým mala dokonale poznať svoju postavu a byť aj trošku sebakritická, pretože nie všetko sa hodí každej žene. Ak si vyberiete tie správne k svojej postave, uvidíte, že dokážu urobiť hotové zázraky. Perfektne zakryjú všetky nedostatky a budete sa v nich cítiť pohodlne a príjemne. V spolupráci s otto.sk som si pre vás pripravila pár pekných kúskov, ktoré by ste mohli využiť práve toto leto. Tak poďme na to !
Plavky bez ramienok sú určite najobľúbenejšie plavky, v ktorých uvidíte nejednu slečnu na kúpalisku alebo pri mori. Dokážu robiť neskutočné divy na ženskom tele, o čom svedčia aj žiadostivé pohľady mužov. Sú hlavne obľúbené kvôli tomu, že vás opáli slniečko rovnomerne. Zakryjú intímne partie a nebudete mať opálené žiadny ramienka či šnúrky. Slečny, ktoré ich nosia sa pýšia krásne opálenými plecami bez bielych čiar! Koho by to nelákalo? Ak chcete aj vy patriť medzi týchto "chválenkárov" určite si minimálne jedny takéto plavky kúpte. Práve na stránke otto.sk nájdete množstvo strihov, farebných kombinácii, značiek či veľkostí.
Už dávno neplatí, že celé plavky nosia len ženy, ktoré potrebujú zakryť kilá navyše. ženy milujú naprieč všetkými generáciami. Jednodielne plavky sú totiž pohodlné a sú sexy na akejkoľvek postave. Musím sa priznať, že ich veľmi neobľubujem, nikdy som ich nemala ani na sebe. Avšak sú jednoznačne hitom tohtoročnej sezóny, preto by ste si mala aspoň jedny zaobstarať. Nie sú ani trochu nudné, poskytujú mnoho výhod a zaručene v nich nezapadnete do davu. Ak ale skutočne potrebujete zakryť tie kilečká navyše, na vašom mieste by sme neváhali ani sekundu, celé plavky sú pre vás najideálnejšia voľba!
Neónové farby rozhodne zaujmú veľký počet očí. Pri pohľade na niektoré modely možno budete mať pocit, že sa móda vrátila späť do 80tych rokov, a nemýlite sa! Ak hľadáte plavky za super cenu, kvalitné a pekné, bežte sa pozrieť na stránku otto.sk, kde určite nájdete to, čo hľadáte. 

 A čo si zabaliť na dovolenku  sa dočítate vo vlaňajšom článku "balenia na dovolenku". 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.