Viva La Vita

Sviatok svätého Valentína sa blíži a hoci tento sviatok má svojich odporcov, v supermarketoch či v rôznych obchodoch je plno srdiečok, plyšových medvedíkov, nežných romantických vyznaní, sexy spodného prádla či dekorácii na pekný večer. Ak oslavujete tento sviatok, tak určite zháňate darček pre svoju polovičku. Práve v dnešnom článku by som vám chcela ukázať super tip na darček. Na eshop avononline.avon.sk som vždy klikala, keď som hľadala dobrý a kvalitný parfum či toaletnú vodu. Nedávno som objavila špeciálnu edíciu Viva La Vita.

Je to jedna z edícii, ktorá má ovocno - kvetinové vône. Vôňa inšpirovaná talianskou radosťou zo života. Viva la Vita - čo sa dá preložiť ako „Žite život“ - je myšlienka skutočného užívania si života. Bola navrhnutá s vášňou a potešením, aby ste našli radosť v každodenných maličkostiach. Radostná ovocno-kvetinová vôňa tvorená lahodnou zmesou aromatického jablka a šťavnatého ružového grapefruitu prelínajúca sa s krémovými tónmi magnólie na zmyselnom drevito - vanilkovom základe. Teraz vo veľkosti ideálnej do kabelky! Majte svoju obľúbenú vôňu vždy poruke. 


Hlava : ružový grapefruit, jablko, mandarínka

Srdce : ruža, magnólia, mimóza
Základ : santalové drevo, kašmír, vanilka
Toaletný parfum, ktorý môžete vidieť na fotke má veľmi pekný a jednoduchý flakón, rozprašovač je dosť veľký, takže nemusíte si aplikovať veľké množstvo vône, navyše to ani netreba, keďže má dosť výraznú vôňu, ale veľmi príjemnú sladko kvetinkovú. Nie je to typická prehnane presladená vôňa. Balenie má 50 ml, čo je veľké plus, pretože pri tejto kvalite vám aj dlho vydrží na poličke. Navyše, ideálne do kabelky sú mini balenia, ktoré majú 10 ml a máte ich vždy po ruke. 
Telový sprej Viva La Vita má tiež ovocno - kvetinovú vôňu. Balenie má 75 ml. Hlavné tóny: ružový grapefruit, magnólia, santalové drevo. Telový sprej s vôňou Viva La Vita pre pocit sviežosti a celodennú ochranu. Nastriekajte zo vzdialenosti 15 cm od pokožky na celé telo. 

Posledným produktom z tejto rady alebo z tohto setu je telové mlieko, ktoré má tiež túto ovocno kvetinkovú vôňu. Pocíťte povznášajúcu zmes ružového jablká a šťavnatého ružového grapefruitu s krémovými tónmi magnólie na zmyselnom základu s akordmi vanilkového dreva. Telové mlieko Viva la Vita predĺži vôňu vašej parfumovej vody a poskytne pokožke hydratáciu, hebkosť a zdravý vzhľad. Celkom dobre hydratuje a krásne rozvonia pokožku. 

Objednávate aj Vy z Avonu ? 

1 komentár:

  1. Z Avonu moc neobjednávám, ale pár produktů od nich mám. Tahle vůně může být super.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.