.divočina

 I keď to tak vôbec vonku nevyzerá, ale je apríl a mala by tu byť aj jar. S jej príchodom by sme mali pretriediť náš šatník. Pred pár dňami som tak urobila aj ja a uvedomila som si, že bez niektorých kúskov by som nevedela existovať. Určite sa aj vo vašich šatníkoch nájdu kúsky, ktorých sa neviete vzdať. Jednak kvôli tomu, že sú flexibilné a pasujú (takmer) ku všetkému, a tiež preto, lebo je nepravdepodobné, že by tak skoro vyšli z módy. 

Jedným z takých kúskov sú určite aj pančušky. No, viete si predstaviť, že by pančušky neexistovali ? Utópia - všakže ! Okrem toho, že chráni nohy pred chladom, skrášlia ich, spĺňajú kritériá bontónu, tak dokážu toho omnoho viac. Dokážu veľmi šikovne maskovať drobné nedostatky postavy, potlačiť vyčnievajúce bruško, zdvihnúť zadok a dodať mu skutočný push-up efekt. Taktiež niektoré dokážu zmierniť opuch nôh a pod. 

Pančušky nemusia byť len nudné telové či čierne. Ak máte rady originálne či netradičné pančušky, tento článok je stvorený pre vás. Máte nespočetne veľa možností na outfity so sukňami či šatami. Či už sa obliekate do práce, do školy alebo len tak na bežné nosenie, pančuchy sú úžasným spôsobom, ako vylepšiť váš outfit. 

Krásne vzorované pančušky majú momentálne na epancusky.sk, ktoré si proste musíte kúpiť. Ja som dostala Fiore Wild West 8 den. Za posledných pár rokov sa zvieracie vzory vracajú do módy vo veľkom štýle. Exotické leopardy, zebry, hadia koža, gepardy a pod. Ak patríte medzi ročníky 80. rokov, tak si to budete určite pamätať. Práve tieto pančušky majú s mačacím vzorom v čiernej farbe. Okrem čiernej verzii ich majú aj v v kombinácii ružovej a hnedej. 

Ako ste si mohli všimnúť, tak pančušky majú DEN 8, čo znamená, že patria medzi tie tenšie, ktoré môžete pokojne nosiť počas aj jari aj počas leta. K dispozícii máte 5 veľkostí a pri každých pančuškách nájdete aj veľkostnú tabuľku, vďaka ktorej si hravo a rýchlo viete vybrať tú svoju veľkosť. Vďaka nim môžete byť zábavné, sexy a krásne. Určite nimi podčiarknete celý outfit. 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.