Bielenie zubov z pohodlia domova

Po čom túžia všetky ženy ? Okrem toho, že chceme jesť a nepribrať, každá jedna z nás neraz zatúžila po krásnom a žiarivom úsmeve bez zažltnutých zubov, za ktoré sa netreba hanbiť a s ktorými sa môžeme sebavedome smiať. Hovorí sa, že úsmev nie je žiadna šifra. Je to v podstate pravda, pretože je to jedna najjednoduchších vecí na svete. Ale občas tomu musíme pomôcť, aby bol presne taký, ako si predstavujeme. 

Naše zuby sa postupom času strácajú bielu farbu a začínajú žltnúť, čo môže byť zapríčinené vekom, nedôkladným čistením zubov a tiež potraviny, ktoré farbia našu zubnú sklovinu. Avšak aj týchto nežiadúcich zafarbení na zuboch sa môžeme ľahko zbaviť. 

Ak ma sledujete na Instagrame, tak viete, že som dostala na testovanie bieliacu sadu Starter od značky Toothy. Je to pôvodom česká značka, ktorá sa rýchla stala obľúbenou značkou v sortimente dentálnej kozmetiky na českom aj slovenskom trhu. Chcú docieliť to, aby krásny biely úsmev nebol len výsadou hercov, spevákov či úspešných športovcov, ale aby bol dostupný pre každého. Zloženie bieliaceho gélu je vyvinuté s maximálnym ohľadom na šetrnosť k zubom. Žiadny peroxid vodíka, ale prírodné látky ako napríklad aloe vera či harmanček lekársky. 

Sada Starter je skvelá voľba, ak neviete, kde začať a chcete naštartovať svoje bielenie. Obsahuje bieliace gély na 6 dní, počas ktorých sa vaše zuby rozžiaria a vybielia o niekoľko odtieňov. V krabičke si nájdete aj letáčik, pomocou ktorého si viete porovnať odtieň zubov pred použitím Toothy a po použití. Okrem toho je v sade aj LED svetlo aj hroty na striekačky. Vďaka kombinácii účinných látok a ich aktiváciou UV svetlom, dochádza k oxidácii, ktorá likviduje nečistoty a baktérie na zuboch. Stačí pár minút denne a zuby sú o niekoľko odtieňov belšie. 

Krok za krokom 

1. Ako prvé si pripevníte náustok na LED svetlo.
2. Na obe strany náustku naneste bieliaci gél. 
3. Vložte do úst a jemne zahryznite. 
4. Stlačte tlačidlo na vrchu LED svetla a nechajte účinkovať 10 minút.

Na dlhodobé udržanie bielych zubov majte v zásobe bieliace gély a kúru zopakujte podľa potreby po niekoľkých týždňoch. Počas 6 dní, čo som túto bieliacu sadu testovala, som nemala žiadne bolesti či zvýšenú citlivosť zubov. 

Starostlivosť po bielení 

Najmenej 24 hodín po bielení je dobré, keď sa vyvarujete potravinám a nápojom, ktoré by zuby boli zafarbiť. Preto sa vyhnite káve, čaju, červenému vínu, sýteným nápojom, paradajkám, karí, sójovej omáčke, sladkostiam a pod. Naopak vyskúšajte tzv. "bielu diétu" s bielym vínom, mliekom, banánmi, zemiakmi, ryžou, cestovinami, vaječnými bielkami či bielou cibuľou. Mimochodom banánová šupka sama o sebe pomáha pri bielení zubov. 

Za mňa je Toothy skvelou voľnou pre všetkých, ktorí nechcú utrácať peniaze za drahé bielenia zubov. všetko môžete zvládnuť v pohodlí doma len za 10 minút denne. Ak vás sady zaujali, neváhajte si ich zakúpiť a využiť môj zľavový kód : 

"SKBA10" 

Klikajte na toothy.sk / toothy.cz 

1 komentár:

  1. Tuto značku ani sadu jsem nezkoušela, ale občas když myslím, že je potřeba zuby vybělit, používám bělící pásky Crest, dražší ale opravdu vybělí 😊

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.