.your best k-beauty sister

 Pri zmene ročného obdobia je starostlivosť o pleť obzvlášť dôležitá, a preto by sme nemali zabúdať na šetrné očistenie ako aj na následnú hydratáciu. Pred pár týždňami mi prišiel balíček od ksisters.sk. Ksisters je internetový obchod, kde nájdete najlepší sortiment kórejskej kozmetiky. Práve tá je v posledných rokoch neustále na vrchole vďaka najnovším technológiám a prírodným zložkám, ktoré veľmi dobre pôsobia na našu pokožku. Úlohou Ksisters je, aby sme vyzerali, tak chceme. 

Starostlivosť o pleť by mala zahŕňať rannú aj večernú rutinu. večer je nutné pleť zbaviť nečistôt z celého dňa, preto by sme večernú rutinu nemali zanedbávať. V balíčku som si našla Fyto penu na tvár D-Off Phyto Foam Cleanser od značky Petitfée&Koelf. Je určená na hĺbkové čistenie pleti. Obsahuje 7 bylín na odstránenie nečistôt a upokojenie podráždenej pleti. Prírodný list mäty a fermentovaná výživná ryža prenikajú hlboko do pórov, ktoré zvlhčujú, vyčistia a osviežia. Ryža navyše dodá pokožke pružnosť. Je určená na všetky typy pleti, ale predovšetkým na mastnú a zmiešanú pleť. 

Pred samotnou aplikáciou je potrebné si pleť navlhčiť. Pena má pred čistením takú gélovú konzistenciu, ktorá obsahuje malé zrniečka, ktoré sú veľmi príjemné. Po nanesení sa vytvorí pena, ktorú jemne vmasírujte do pokožky. Následne opláchnite

Hneď po otvorení balenia ma uchvátila vôňa mäty. Pena je tvári veľmi príjemná, voňavá. Pleť pekne vyčistila a osviežila. Po aplikácii bola pleť pružná a krásne jemná na dotyk. Vôbec ju nevysušila ani nepodráždila. Postará sa o svieži, čistý a mladistvý vzhľad. Pleť môže slobodne dýchať a nie je náchylná na vznik vyrážok a čiernych bodiek. Drobné peelingové zrniečka šetrne odstránili z pleti odumreté bunky. Používam ju každý druhý deň a som s ňou veľmi spokojná, Určite odporúčam! 

Koža pod očami je jednou z najcitlivejších a najtenších, ktorú na tele máme. Tým, že je veľmi tenká, je tiež priehľadná. Kruhy pod očami alebo tmavšie sfarbenie pod očami trápi mnohé z nás. Len dlhým spánkom nezaručíme, že sa kruhy a vačky pod očami naozaj neobjavia. Na ich vzniku sa podpisuje aj nezdravá strava, neuveriteľné životné tempo, dedičnosť, stres, ale aj iné ochorenia. 

Hydrogélové náplasti na oči Gold Hydrogel Eye Patch vám pomôžu sa rýchlo s týmto problémom vyrovnať. Sú od značky Petitfée & Koelf. 24- karátové zlato, koreň ženšenu, prírodný extrakt z vtáčieho hniezda a voda z bulharských kvetov ruže spomalia proces starnutia, obohatia pokožku vitálnou energiou a stimulujú produkciu kolagénu. Pokožku intenzívne zjemnia, zvlhčia a obohatia o vitamíny. Navyše zmierňujú aj opuch. Náplasti sú určené pre všetky typy pleti. 

Stačí si umyť tvár a namočiť ju do vreckovky. Odstrániť náplasti z balenia a naniesť náplasti na oblasť očí. Nechať pôsobiť 30-40 minút. Potom náplasti odstrániť a zvyšnú esenciu rozotrieť po tvár a nechať vstrebať. 

Zbožňujem hydrogélové masky a táto je naozaj úžasná. Náplasti majú zlatú farbu a obsahujú zlaté trblietky. Na pleti sú veľmi príjemné, nedráždia oči ani očné okolie. Dávajú pokožke svieži a nadýchaný vzhľad. Majú príjemnú vôňu. Po ich aplikácii vyzeráte oddýchnuto bez tmavých kruhov pod očami. 

Tieto produkty a mnohé ďalšie od rôznych značiek, nájdete na ksisters.sk. Navyše k objednávke nad 39€ dostanete ako darček textilnú masku na tvár The Oozoo Face In - Shot Mask.

2 komentáre:

  1. Moc hezký článek. Zajímavé produkty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článek, já se v korejské kosmetice vůbec nevyznám ale docela mě láká něco vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.