.vo svete ženských chutiek

Každá žena si zaslúži byť krásna a výnimočná. My, ženy, milujeme všelijaké skrášľovacie produkty, kozmetické procedúry a všetko, čo s tým súvisí. Hovorí sa, že krása pramení zvnútra, čo je pravda, no zdravie a krása pokožky vo veľkej miere závisia aj od toho, čo si na ňu dávame. Nečistoty, baktérie, vírusy a iné. To všetko sa môže nachádzať na pleti, ak sa o ňu pravidelne nestaráme. Ak neviete ako na to, Ksisters vám pomôže. 

Ksisters je veľká komunita krásy, v ktorej sa budete cítiť ako svoje, bez ohľadu na to, či ste začiatočníčky v svete krásy alebo už profesionálky. Odhalia pre vás tajomstvá denného rituálu krásy, vyberú najlepšiu starostlivosť a pomôžu vám, akú kozmetiku potrebuje vaša pleť pre väčší efekt. 

Potrebou každej ženy, ktorá si váži a cení samú seba, je starať sa o svoje zdravie, vyzerať nádherne a veľkolepo. Vôbec to nie je otázka sebeckosti. Veľa z nás práve tú skutočnú krásu v zrkadle nevidí, kvôli vráskam, suchej pokožke, akné, zápalom, začervenaniam či žilkám. Ksisters vám pomôžu vyzerať presne tak, ako chcete. 

Práve v ich e-shope nájdete široký sortiment kórejskej kozmetikyktorá je v posledných rokoch neustále na vrchole. Medzi ženami je už tak obľúbená, že takmer každá vyskúšala aspoň jeden produkt. Filozofia kórejskej kozmetiky hovorí o tom, ako správne používať produkty pre konkrétny problém.

59 značiek a viac ako 2500 artiklov. Značky ako Ayome, Missha, Petitfee & Koelf, Swanicoco, Tony Moly, Skinfood, Mizon môžu byť vašimi spoločníkmi, ktorým sa môžete zveriť. Rôzne krémy, šampóny, esencie, séra, tonery, peny či masky. Výber je naozaj obrovský. Nakúpite rýchlo a pohodlne. Balíček bude u vás už do 2 dní. Ak napíšete recenziu získate darček pri ďalšej objednávke. Pôsobia na Slovensku, v Čechách, ale aj v Poľsku. Čo musím vypichnúť a podotknúť - nenájdete tu žiadnu chemickú kozmetiku. Všetky ich produkty obsahujú prírodné zložky účinne pôsobiace na našu pleť.

Navyše sa môžete stať aj členkami/členmi vernostného programu, v ktorom získate cashback až 5% za každú objednávku. Okrem toho môžete teraz využiť aj ich novinku - Valentínske balíčky a potešiť svoju polovičku. Dostanete štýlovú krabičku s mašľou, pohľadnicu a 5 masiek ako darček. 

Moje TOP 3 produkty 

Prvou TOPkou je fyto pena na tvár D-Off Phyto Foam Cleanser od značky Petitfee & Koelf, ktorá nie len krásne vonia, na pleti sa s ňou dobre pracuje, ale aj hĺbkovo preniká do pórov. Viac o nej sa dočítate v článku TU! 

Druhým obľúbeným produktom sú ich hydrogélové masky pod oči, ktoré sú jednoducho úžasné. Krásne hydratujú očné okolie a výborne sa s nimi relaxuje. 

Posledným obľúbencom je tonikum proti akné Acne Toner od značky Pyunkang Yul, ktoré má veľmi ľahkú textúru, rýchlo sa vstrebáva, zjemňuje textúru citlivej pokožky a viditeľne odstraňujú akné. 


Pripojte sa aj vy ku komunite krásy, podeľte sa o svoje tajomstvá krásy a získajte okrem užitočných rád aj užitočné darčeky. Neobmedzená láska ku kráse — je dôvod, prečo sú tu.  Relaxujte a zabávajte sa ! 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.