Blogerka v drogérke 4/2022

Teplé a slnečné dní sú tu a aj to je dôvod, pre ktorý si vyžaduje naše telo a pokožka zvýšenú starostlivosť. Mnohé vieme, že i jarné slnko dokáže na našej pleti zanechať nepríjemné stopy a niekedy ju aj nepekne spáliť. Nech už ide o to letné alebo aktuálne jarné slnko, je stále lepšie byť naň dostatočne pripravená. V dnešnom článku som si pre vás pripravila vašu obľúbenú blogerku v drogérke, tak sa pohodlne usaďte a prajem vám pekné čítanie. 

Sprchové gély od Balei sú mojou stálicou v kozmetickej taštičke a vždy sa teším, kedy vyjdu nejaké nové voňavé limitované edície. V apríli vyšli 3 nové exotické - caribbean feeling s vôňou kokosu a plumérie, jungle breeze - s vôňou pomarančových kvetov a bielej broskyne a tropic fantasy s vôňou papáje a mangových kvetov. Okrem toho majú aj nové sprchové s rozprávkovými motívmi. 

Pri značke Balea ešte ostanem, pretože som v DMke objavila Balea odličovač očného make-upu bez oleja. Je špeciálne vyvinutý na jemné a dôkladné odstránenie vodou zmývateľného make-upu. Obsahuje aloe vera, vďaka ktorému nielenže krásne vonia, ale má aj upokojujúce účinky. Odličovač je bez olejov, bez alkoholu. Pokožku nemastí. 

Nový rad od Neutrogeny síce nemám z DMky, ale viete ho kúpiť aj tam. Nový rad Retinol Boost, ktorý obsahuje čistý retinol, obsahuje nočný krém, denný krém s SPF 15, sérum a očný krém. Čistý retinol obsahuje vitamín A. je to vysoko účinná látka, ktorý zrýchľuje produkciu kolagénu a obnovu buniek na povrchu pokožky. Veľmi dobre hydratuje, zlepšuje štruktúru preti, zjednotí tón pleti, zjemňuje vrásky a redukuje pigmentované škvrny. Tento rad používa moja mama a je veľmi spokojná. Ja si zvyknem dať 1-2x do týždňa očný krém, lebo už nejaké vrásky sa tam objavujú. 

Dámsky antiperspirant Rexona v spreji Move More Fruit som si kúpila na internát. Obsahuje vitamín E a slnečnicový olej. Veľmi pekne vonia, má takú ovocnú vôňu, ale málo vydrží. Po 2-3 hodinách by som najradšej utekala do sprchy. Podpazušie nevysušuje, nespôsobuje nejaké alergické reakcie. Len tá výdrž je problém.  

Spevňujúce tónovacie telové mlieko Q10 od Nivei som vám už spomínala a každé leto sa k nemu veľmi rada vraciam. Prepožičiava pokožke rovnomerné a prirodzené opálenie. Navyše zloženie s koenzýmom Q10 pokožku spevňuje. Veľmi ľahko sa rozotiera a tá vôňa. Tá je božská. 

Najlepšie látkové masky, ktoré som kedy mala a ktoré mi aj vyhovovali sú tieto od Garnier. Za poslednú dobu sa mi ich nazbieralo celkom dosť. Či už je to maska proti nedokonalostiam na pleti, hydratačná maska, intenzívna zvlhčujúca alebo rozžiarujúca maska. Ktorá je vaša obľúbená ? 

Čo sa týka dekoratívnej kozmetiky, tak tu mám nový Maybelline rúž na pery SuperStay Vinyl Ink v odtieni 20 Coy. Krásny sýty odtieň so zamatovo matným finišom. Aplikátor má tvar šípky pre lepšiu aplikáciu a rovnomerný farebný výsledok. Je dlhotrvajúci. Po zaschnutí ho len tak ľahko nedáte dole. Mal by vydržať až 16 hodín, neobtláča sa. 

Na pery tu mám ešte balzam na pery od značky Balea. Obsahuje bambucké maslo, mandľový olej, vitamín E a včelí vosk. Krásne hydratuje, regeneruje a zvlhčuje pokožku. Pery sú po aplikácii jemné, hydratované a chránené pred popraskaním. Má nádhernú kvetinový vôňu. 

Nasledujúci produkt som netestovala ja, ale moja mamka. Farba na vlasy L'Oreal Paris Excellence Creme Hair ColourBohatá dlhotrvajúca farba na vlasy s trojnásobnou ochranou. Viditeľne posilňuje a chráni vlasy. Zanecháva vlasy hebké a žiarivo lesklé.

Potom tu mám odlakovač na nechty s vôňou aloe vera. Ten je tiež výborný, Obsahuje acetón a veľmi dobre odlakuje lak na nechty. 

Keďže ja som veľmi šikovná, tak leukoplasty musia chodiť všade so mnou a nedávno som v DMke objavila tieto pre citlivú pokožku. Sú jemné, priedušné, priliehavé a za mňa najväčším plusom je to, že po odlepení, vám lepidlo neostáva okolo poraneného miesta. 

Tentokrát som nenakupovala v DMke len kozmetiku, ale aj nejaké pomôcky a prípravky do domácnosti. Ako prvé vám chcem ukázať rolku na čistenie odevov od značky Profissimo, ktorú som už dávno chcela vyskúšať a k nej aj náhradné náplne, nakoľko mi padajú vlasy a na čiernom oblečení to veľmi vidieť a aj moja chlpatý fenka sa veľmi rád "mojká" a jej chlpy sú všade. Ale taktiež je to super ak vás čaká nejaká akcia, večierok a nechcete mať zachytané nohavice. Zmestí sa do kabelky, takže si ho môžete zobrať kdekoľvek so sebou. 

Vyskúšali ste niektorý z týchto produktov ? 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.