.vitamínová bomba

Každý z nás už určite počul, aký je vitamín C (alebo ak chcete kyselina askorbová) prospešný. Poznáme jeho účinky na imunitný systém a siahneme po ňom vždy, keď na nás niečo "lezie". Podieľa sa aj na mnohých procesoch v tele a plní dôležité funkcie pri metabolizme, v nervovom systém, ako aj pri tvorbe kolagénu. Okrem toho znižuje únavu a vyčerpanie a prispieva k našej psychickej pohode. 

Ako antioxidant sa používa aj pri starostlivosti o pleť a práve preto, by sme ho mali zaradiť aj do svojej beauty rutiny. Pleti dodáva jas, chráni ju pred vplyvmi prostredia a môže pôsobiť aj proti predčasnému starnutiu pletiVitamín C je relatívne bezpečná ingrediencia vhodná pre všetky typy pleti, avšak treba myslieť na to, aký typ pleti máte a akú koncentráciu vitamínu C môžete použiť. Ľudia so suchou alebo citlivou pokožkou by mali používať nižšie koncentrácie, zatiaľ čo mastná pleť zvládne aj vyššie. Naša pokožka nie je schopná absorbovať väčšie množstvo antioxidantov ako 20%

Ak vás trápi mdlá a nejednotná pleť, prebuďte ju opäť k životu s novým radom Vitamin C od Garnier, obohateným o vitamín C a výťažok z citrusu, ktorý pomáha rozjasniť pokožku, redukovať viditeľnosť pigmentových škvŕn vrátane stôp po akné

Svoju každodennú rutinu začnite s rozjasňujúcou micelárnou vodou obohatenou o micely a vitamín C, ktorá dokonale čistí, odstraňuje make-up, rozjasňuje a zjednocuje pleť jedným ťahom bez oplachovania. Obsiahnuté micely na seba viažu nečistoty bez zbytočného trenia a podráždenia pleti. Vďaka vitamínu C pleť dostáva novú sviežosť a hebkosť. Je naozaj úžasná, som s ňou veľmi spokojná. Balenie má 400 ml. 

Ak ma sledujte dlhšie, tak viete, že Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe čistiaci gél zbožňujem a sedí mi na moju pleť. A tak som mala veľké očakávania aj od nového rozjasňujúceho čistiaceho gélu. Taktiež je obohatený o vitamín C,  ktorý nielen dôkladne vyčistí, ale aj rozjasní a dodá jej novú energiu. Hĺbkovo čistiaci gél zanecháva pleť vyčistenú, žiarivú a hebkú. Asi mám nový obľúbený čistiaci gél. Balenie má 200 ml. 

V beauty rutine každej ženy by nemalo chýbať sérumSérum je tvorené menšími molekulami, ktoré môžu preniknúť hlboko do pokožky a dodať jej veľmi vysokú koncentráciu účinných látok. Rozjasňujúce supersérum od Garnier vám pomôže dosiahnuť už za 6 dní redukciu pigmentových škvŕn. Vďaka vysokej koncentrácii aktívnych látok a ľahkej textúre preniká rýchlo do pokožky a prináša okamžité výsledky. 

Sérum s vitamínom C zjednocuje pleť, rozjasňuje a znižuje viditeľnosť pigmentových škvŕn vrátane stôp po akné. Podporuje tvorbu kolagénu, pôsobí antioxidačne.  Má veľmi ľahkú textúru, dobre sa nanáša, rýchlo sa vpije do pokožky a zanecháva ľahký pocit na pleti. Stačí naniesť dávku jedného kvapkadla na vyčistenú pleť v oblasti kontúr tváre a očí a jemne vmasírujte. Použite ráno a večer, pokračujte so svojím hydratačným krémom. 

Keď už spomínam hydratačný krém, v balíčku som si našla aj nový denný rozjasňujúci krém, ktorý je tiež obohatený o vitamín C a extrakt z citrusov. Má gélovú až želé textúru, na pleti je príjemne chladivý. Hydratačný denný pleťový gél-krém Vitamin C Glow Jelly značky Garnier hĺbkovo hydratuje pleť počas 48 hodín. Po aplikácii pleť vyzerá čerstvejšie, rozjasnene a menej unavene. 

Textilné masky od Garnier sú must have každej kozmetickej taštičky. Tieto s vitamínom C som už dávnejšie skúšala. Majú rovnakú textúru ako aj sérum. Veľmi dobre hydratujú pokožku a zanechávajú ju sviežu po celý deň a noc. Sú dokonca vhodné aj pre citlivú pleť. 

Vyskúšali ste už niektorý z týchto produktov ? 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.