.šatová & s.Oliver

 V prvom rade sa hanbím za to, že za celý jún nič nepribudlo. Počas letného semestra sa moja blogová aj instagramová aktivita trochu preriedila. Každopádne, verím, že od júla sa všetko vráti do starých koľají a začnem fungovať v režime, ktorý mi bude vyhovovať viac. 

Sebaláska 

Hrnie sa to na nás z každého rohu, z každých úst, z každej sociálnej siete, z každej novín, časopisov, zo všetkého a zo všadiaľ. Sebaláska. Niečo, vďaka čomu vraj budeme ako ženy samé so sebou a následne aj svojím životom spokojné. Niečo, čo je vraj kľúčom k všetkým ostatným druhom lásky. Samozrejme vám píšem o tej zdravej sebaláske, keď prijímame samé seba, aj so svojimi nedokonalosťami, nedostatkami, chybami aj so svojou minulosťou. 

Jednou z najťažších vecí v živote je prijať seba samého a akceptovať to, čo nám osud nadelil. Znie to ako klišé, ale úprimne, koľkokrát do dňa sa sťažujete na to, ako vyzeráte, analyzujete, sledujete v zrkadle, kde máte čoho príliš veľa či kde máte čoho príliš málo? Chceli by ste dlhšie vlasy/menšie prsia/chudšie nohy/väčší zadok/jednoducho to, čo nemáte a pravdepodobne ani nikdy nebudete mať? (Robím presne to isté.) 

Prijať samú seba, svoju osobnosť, svoj vzhľad, chyby, nedostatky, rozhodnutia je pre mňa ako pre človeka asi tá najťažšia vec na svete a myslím si, že pre viaceré z nás je to ťažké. Veľký dopad na to, ako sa cítime, ako vnímame samé seba, čo hodláme urobiť, majú bez pochýb médiá a internet, ktoré diktujú, čo je in, čo sa bude chlapom páčiť, čo je správne a čo nie. Toľko ľudí sa neznáša kvôli svoju vzhľadu, kvôli svojim chybičkám nielen vonkajším, ale aj vnútorným. Hľadia radšej na akýsi obraz nedokonalosti a bezchybnosti. Domnievame sa, že ak budeme takí, akých si nás ostatní predstavujú, budeme obľúbení a milovaní. Nik z nás napokon nechce ostať sám, bez lásky, No opak je pravdou. Ten obraz neexistuje. 

Cesta k sebaakceptovaniu je asi tá najdlhšia a najkomplikovanejšia zo všetkých. Ak prijmeme samé seba, budeme šťastné. Prestaňme na sebe hľadať chyby, nahovárať si niečo, čo v skutočnosti nie sme. Práve naše nedokonalosti nás robia tým, kým sme. Ak sa budete cítiť dobre, budete tak aj vyzerať ! 

Feels like summer 

Už máte svoju obľúbenú vôňu na toto leto ? Ak nie, mám pre vás jeden tip. Pred pár týždňami mi prišiel balíček od rottenschlager.com, v ktorom som si našla novinku od s.Oliver. Séria fotiek, ktorú dnes vidíte, vznikla k novej vôni Feels Like Summer. Má veľmi pekný modrý obal s kaktusmi a červenými kvetmi. Páči sa mi jej praktický flakón, ktorý sa zmestí do každej kabelky a tiež fakt, že nestojí majetok. Je jemná ako kvetinka a ja som sa do nej zaľúbila na prvé ovoňanie. Je dokonale ženská. Kvetinovo - ovocné tóny navodia pocit nezabudnuteľného leta. Vo vrchných tónoch začína príjemná vôňa bergamotu a akordom jablka a mandarínky. Ženské stredné tóny pomarančového kvetu, bielej pivonky a jazmínu sa premenia na úžasný kvetinový moment. Jemné základné tóny pižma a pačuly zdôrazňujú zážitok z vône a zaručujú dlhotrvajúcu vôňu. Feels Like Summer odporúčam na leto. 

Outfit 

Ak by som si mala vybrať šaty, ktoré by som nosila celé leto, boli by to práve tieto tunikové šaty z bonprix.sk. Jednoduchý A-čkový strih, zaujímavá potlač, 3/4 rukáv zakončený s volánmi, maximálna pohodlnosť. Sú skvelé na dovolenke, ľahučké, no nestratia sa ani doma v meste, do práce, do školy. Veľmi ma na nich baví to, že sa dajú dobre kombinovať- či už štýlovo alebo farebne. Vyzerajú skvelo s podpätkami, ale ak s teniskami či šľapkami. Ja som k nim zvolila svetlo ružové espadrilky s klobúkom z Pepca. 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.