.beauty leto

Článok vznikol v spolupráci z cosibella.sk

 Leto je úžasné obdobie na párty, skákanie po kopcoch, kúpanie sa na kúpaliskách či v mori, leňošenie, návštevu starých či nových známych a grilovanie chutného mäska. Je to však aj obdobie, kedy je potrebné prihodiť do kozmetickej tašky produkty, ktoré ochránia našu pokožku pred ostrým slnkom, chlórovou či slanou vodou alebo inými "radosťami", ktoré na nás číhajú počas leta. Pot, teplo, zvýšená produkcia mazu. V lete je naša pokožka oveľa náchylnejšia na tvorbu uhrov a vyrážok. 

Tento mesiac som mala možnosť vyskúšať kozmetiku značky SkinTra z eshopu cosibella.sk, ktorá je zároveň vlastnou značkou cosibelly. Je to poľská značka, ktorá sa zameriava hlavne na prírodnú zvlhčujúcu prebiotickú kozmetiku. Práve ich produkty sú typické tým, že jeden produkt obsahuje viac prospešných látok. Nemusíte mať teda milión fľaštičiek na poličke. Balíček mi prišiel domov rýchlo a bol starostlivo zabalený. Cosibella používajú aj ekologické materiály na balenie objednávok. 

Konzistencia produktov ma zaujala už po prvom otvorení a bola som nesmierne zvedavá, aké budú ! Vybrala som si kyselinový peeling, sérum s 20% vitamínom C a kyselinou ferulovou, ošetrujúce tonikum s prebiotikami a hydratačný krém s prebiotikami. Odskúšala som všetky, no každý deň používam krém a tonikum. 

Let Your Skin Drink Up

Základom v akomkoľvek období sú tekutiny a to predovšetkým v lete. Okrem dodržiavania pitného režimu je dôležitá starostlivosť v podobe krémov či doplnkovej starostlivosti. Let Your Skin Drink Up - Hydratačný krém s prebiotikami je veľmi ľahký krém, ktorý má ošetrujúce účinky. Nemá žiadnu špecifickú vôňu. Pekne hydratuje pokožku, nezanecháva mastný film. Obsahuje rôzne zmäkčovadlá (emolienty) a oleje, ktoré zabraňujú tvorbe čiernych bodiek, hydratujú a regenerujú pokožku. Je určený pre všetky typy pleti. Môžete ho používať aj ako ranný krém aj ako nočný krém. Rýchlo sa vstrebe do pokožky. Navyše krém môžete aplikovať len na miesta, kde sa vám tvoria vyrážky alebo čierne bodky. 

Light Your Skin 

Vďaka silným antioxidačným účinkom vitamínu C sa na trhu objavuje čoraz viac kozmetických produktov s jeho obsahom. Nielenže chráni pokožku pre slnečným poškodením, ale zmierňuje aj tvorbu predčasných vrások. Rozjasňujúce pleťové sérum SkinTra obsahuje 20% vitamínu C vo forme kyseliny askorbovej, ktoré zjednocuje, prejasňuje, zlepšuje tón pleti, spomaľuje starnutie a má dokonca protizápalové účinky. Ak máte staršiu pleť, na ktorej sa už objavujú vrásky, toto sérum je ako stvorené pre vás. Ja som ho objednala mamke a tá si ho veľmi pochvaľuje. Sérum má takú vodičkovú konzistenciu, rýchlo sa vstrebe. Nemá žiadnu špecifickú vôňu, ale ja tam cítim niečo sladké. Je určený pre všetky typy pleti. Pri prvom použití aplikujte 4-5 kvapiek na vyčistenú pleť, nechajte vstrebať a naneste krém. Ďalšie použitie závisí od vás. Môžete ho používať každý deň alebo 3 dni a 4. deň vynechať. Závisí od toho aký typ pleti máte. 

Everything What Your Skin Will Love 

Krémové tonikum s prebiotikami je multifunkčný produkt ľahkej konzistencie, ktorý je perfektný na hydratáciu pleti. Rýchlo sa vstrebáva. Tak ako aj predchádzajúce produkty, ani toto tonikum nemá žiadnu výraznú vôňu. Navracia pleti jej fyziologické pH a posilňuje prirodzený mikróbiom pokožky. Taktiež zmierňuje podráždenie, upokojuje po nejakých kozmetických či dermatologických zákrokov, taktiež aj upokojuje prejavy ekzému a zbraňuje rozvoju bakteriálneho akné. Za mňa TOP produkt. Aplikujem si ho hlavne na T - zónu. 

Destructor

Posledný produkt, ktorý by som vám chcela ukázať je kyselinový peeling, ktorý obsahuje kyselinu mandľovú, kojovú, tranexamovú, azeloglycín a vitamín C. Peeling intenzívne exfoliuje, vyhladzuje pokožku a má protizapálové vlastnosti. Ak máte matnú pleť, sivú, s čiernymi bodkami a vyrážkami, toto je must have produkt pre vás. Peeling má olejčekovú konzistenciu. Stačí. keď aplikujete 5-6 kvapiek na vyčistenú pleť, necháte pôsobiť 5 minút a opláchnete vodou. Peeling by sa mal používať raz za 7-10 dní v závislosti od toho, aký typ pleti máte. 

Ak sa rozhodnete zakúpiť si niečo z cosibella.sk, nezabudnite vykonať test znášanlivosti, aby ste zistili ako bude vaša pokožka reagovať na nový produkt, či nevzniknú alergické reakcie, podráždenia či začervenania. 

1 komentár:

  1. To je fakt super. Jsem ráda, že se čím dál tím víc pečující kosmetika zlepšuje. Už to nejsou nic neříkající produkty s podprůměrným složením. A to je skvělé. Značku neznám, ale z nějakého důvodu mi to evokovalo Revolution Skincare 😁.

    MOJE PRVNÍ KOREJSKÁ KOSMETIKA 🎁 (FIRST IMPRESSION&JAK OBJEDNAT&NEPLATIT CLO) | STYLEVANA

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.