.prvý jarný

 Vonku sa nám pomaly otepľuje, čo znamená, že sa blíži jar. Vo svete módy to neznamená nič iné ako to, že je tu aj sezóna šiat a sukieň. Je to presne to obdobie, kedy sa môžeme pri obliekaní viac vyhrať a konečne vytiahnuť naše obľúbené ženské kúsky, bez toho, aby sme ich skrývali pod objemnými kabátmi. Čoraz viac slnečných dní nám dovoľuje odhaľovať naše telo viac. Ak ste ten typ ženy, ktorá miluje šaty a ich najrôznejšie strihy, materiály, farby.  Stará dobrá klasika s pohodlnými teniskami a čiernou koženkou, ktorá nikdy nevymrie a navyše je pohodlná a pritom ženská

Čo však určite musí byť súčasťou vášho jarného šatníka sú pančušky. Obchodné reťazce pútajú našu pozornosť sexy čipkovanými pančuškami či pančušky s elegantnými vzormi pripomínajúce kvety. No a my si potom nevieme vybrať. 

Pred pár dňami mi prišli Helen pančušky od epancusky.sk z ich kolekcie Fashion Collection. Majú na sebe krásny vzor kvetov a listov, ktorý zdobí nohy a priťahuje pohľady okolia. Vzory a potlače populárnej v modernej móde sa stali jednou z hlavných tém v dizajne dámskych pančuchových nohavíc. 

Pančušky nájdete v dvoch farbách - vzor umiestnený na čiernom pozadí alebo na svetlom pozadí v odtieni nocciola. Vďaka vláknu lycra s dvojitým pletením s polyamidovým hodvábom sú pančuchy veľmi jemné a zamatové. Sú odolné voči potrhaniu. Čo sa mi veľmi páči je to, že nemajú žiadnu časť nohavičiek, majú neviditeľné vystuženie na prstoch a bavlnenú klinovú výstuž s plochým švom, ktorá zabezpečí pohodlie. 

Pančušky sú v skutočnosti ešte krajšie ako na obrázku. Vyzerajú elegantne a štýlovo. Veľmi pohodlné, skvelo sa nosia. Na výber máte z troch veľkostí. Môžete ich nosiť do školy, do práce (ak vám to samozrejme práca dovoľuje) alebo len tak do mesta. 

1 komentár:

  1. Moc ti to sluší! Podobný bomber ve světlé ruzové mám taky:)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.