Trust My Sister & starostlivosť o vlasy

Keby začínal každý pondelok v živote ženy v salóne krásy, som si istá, že by bol na svete mier. No dobre, trochu som to možno prehnala, ale bol by to skvelý štart do nového týždňa. Dlhé, zdravé a lesklé vlasy. To je, podľa mňa sen každej ženy. V lete sme asi skôr zamerané na starostlivosť o pleť, no nemali by sme zabúdať ani na svoje vlasy. UV žiarenie, soľ či chlór. Dokonalý deň strávený na slnku pri vode si často vyberajú svoju daň a výsledok sú suché a vyčerpané vlasy. Dozvuky letnej záťaže môžeme zvyčajne pozorovať až začiatkom jesene, a o to ťažšie sa vracajú do formy. 

Pred pár týždňami mi prišiel balíček od cosibella.sk, v ktorom som si našla vlasovú kozmetiku značky Trust My Sister. Je to poľská značka, ktorá sa zameriava hlavne na pórovitosť vlasy. Majú veľmi pekné farebné balenia a vôňu ich produktov si určite zamilujete aj vy. Čo sa týka pórovitosti, tak majú produkty s nízkou, strednou a vysokou pórovitosťou. Ak chcete vedieť, aký typ vlasov máte vy, odporúčam si spraviť TEST PÓROVITOSTI. Ja som si vybrala práve prípravky so strednou pórovitosťou. 

Trust My Sister - Foam Shampoo - Šampón na vlasy so strednou pórovitosťou

Ich šampóny na vlasy sú jemné vo forme bohatej peny. Musím sa priznať, že som nikdy predtým takýto druh šampónu neskúšala a celkom sa mi to zapáčilo. Obsahuje NORI COMPLEX získaný z morských rias, ktorý posilňuje a obnovuje štruktúru vlasu, zlepšuje ich pružnosť a zabraňuje krepovaniu. Ďalej obsahuje aj extrakt z ibišteka a extrakt z ibišu lekárskeho, ktoré hydratujú a celkovo sa starajú o vlasy a olej zo sladkých mandlí, ktorý vyhladzuje a posilňuje vlasy. Pred použitím treba šampón pretrepať, nastriekať do dlaní a aplikovať do vlasov. Aplikácia je naozaj jednoduchá. Po použití sú vlasy hebké a nie sú také strapaté. 

Trust My Sister -Serum for Hair Ends - Sérum na vlasy so strednou pórovitosťou

Do tohto séra som sa zamilovala, hneď ako som ho otvorila. Je to olejové sérum so silikónmi, ktoré na povrchu vlasov vytvárajú film, ktorý ich chráni pred poškodením. Sérum krásne vonia po makadamiovom, avokádovom oleji a oleji zo sladkých mandlí, ktoré zlepšujú stav vlasov, zmäkčujú ich, vyhladzujú a dodávajú im krásny lesk, vôňu a hydratáciu. Posilňuje cibuľky, pomáha udržiavať optimálnu úroveň hydratácie, zabraňuje krepovaniu a lámaniu prameňov. Sérum stačí aplikovať na končeky vlasov, neoplachujete. Po uschnutí končeky nie sú strapaté, ale sú pekne vyhladené, vlasy krásne voňajú

Trust My Sister - Humectant Hair Mask - Hydratačná maska na vlasy s humektantmi

V poslednej dobe som si obľúbila masky na vlasy. Práve táto je univerzálnejšia, na vlasy s rôznou pórovitosťou. Obsahuje šťavu z aloe vera a panthenol, ktoré hĺbkobo hydratujú suché vlasy, babassu olej, ktorý vyhladzuje, hydratuje a zlepšuje elasticitu vlasu, extrakt z hydrolyzovaného ibišteka Esculentus, extrakt z ľanového semienka a hydrolyzované ružové proteíny, ktoré predchádzajú statickej elektrine vo vlasoch a zlepšujú celkový stav vlasu. Masku vždy nanesiem na umyté vlasy a nechám pôsobiť 10 - 30 minút. Potom ju opláchnem. Vlasy sú krásne jemné, hydratované, vyživené a na dotyk hebké. Okrem toho maska ​​zabraňuje masteniu a zamotávaniu prameňov a tiež znižuje štiepenie poškodených končekov. Nemá takú sladkú vôňu ako predchádzajúce dva produkty

Trust My Sister - Bavlnený uterák na vlasy

Mokré vlasy sú určite náchylnejšie na poškodenie, a preto je materiálu, z ktorého je uterák vyrobený, taký dôležitý. Uterák od Trust My Sister je jemný a bavlnený. Vysúša vlasy bez toho, aby ich poškodzoval alebo neskôr elektrizoval. Nezamotáva vlasy a predchádza štiepeniu končekov. Má tvar kapucne, ktorá sa ľahko nasadzuje. Je vhodný na sušenie vlasov, nanášanie masiek alebo aj metódu "plopping", ktorý umožňuje zdôrazniť tvar vĺn prirodzene kučeravých vlasov. Bavlnený uterák vám uľahčí a spríjemní rutinu starostlivosti o vlasy.

Ak sa rozhodnete zakúpiť si niečo z cosibella.sk, nezabudnite vykonať test znášanlivosti, aby ste zistili ako bude vaša pokožka reagovať na nový produkt, či nevzniknú alergické reakcie, podráždenia či začervenania. 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.