plavky & astratex.sk

Článok vznikol v spolupráci s astratex.sk 

Letná sezóna je v plnom prúde a v týchto horúčavách nejedna z nás zamieri k vode. Kúpaliská, vodné nádrže či pláže. S tým sa samozrejme spája najväčšia ženská dilema - výber plaviek. Módne trendy v segmente plaviek sú rozmanitejšie ako kedykoľvek predtým. Možno práve preto máme taký problém si vybrať tie svoje. V dnešnej dobe neplnia len funkciu odevu do vody, ale aj estetickú rovinu, ktorá ide ruka v ruke so sebaistotou. Práve plavky poodhaľujú naše telo a pocit (ne)sebavedomia. Vidíme ženy rôzneho veku, rôznej národnosti a rôznych tvaroch. Ženy, ktoré svoje telo neriešia a nehanbia sa za neho alebo ženy, ktoré sa zakrývajú pareami, halenkami, kimonom či šatkou, len aby niekto nevidel niečo, kvôli čomu sa cítia nesebaisto. No verte mi, že nikto na pláži či na kúpalisko nerieši vašu či moju postavu. Ak ešte tie svoje nemáte, odporúčam sa pozrieť na tohto ročnú kolekciu v astratex.sk

Majú širokú ponuku plaviek - jednodielne, dvojdielne, pre plnoštíhle, retro, push-up plavky či bez ramienok. Veľký výber nohavičiek -  od tých s vysokým pásom, klasické, thong. Elegantné, športové alebo extravagantné. Výber je naozaj obrovský, takže určite nájdete tie svoje. Navyše v ponuke majú aj plážové doplnky

Objednávanie cez internet môže byť dosť riskantné, hlavne pri objednávaní plaviek či spodnej bielizne. Na astratex.sk sa môžete prekliknúť do Poradne, v ktorej vás štyri kroky a krajčírsky meter dovedie k tej správnej veľkosti podprsenky. Stačí zadať výšku, vek, typ postavy, typ poprsia a miery a zistíte aká je vaša správna veľkosť. 

Ja som si vybrala dvojdielne plavky Vibe II v čiernej farbe s rebrovanou štruktúrou a zlatými detailami. Poprsenka má push.up košíčky s klasickými kosticami, ktoré efektne doplnia objem poprsia. Sedí úplne dokonale, nikde ma netlačí ani neodstáva. Obvod podprsenky je vďaka posuvnej spone na chrbáte možné dĺžkovo regulovať. Zapínanie je na kovovú plavkovú sponu. Čo sa týka spodného dielu, tak ten je ušitý v jednoduchom klasickom strihu. Po celom dieli je spomínaná rebrovaná štruktúra. V eshope si viete nakombinovať veľkosti, ak potrebujete podprsenku väčšiu ako spodok alebo naopak. 

Lepšie plavky som ešte nemala. Extrémne pohodlné, perfektne sedia. Nosila som ich celú dovolenku a bola som veľmi spokojná. Doručenie je veľmi rýchle, do 2 dní. Výmena a vrátenie je zadarmo. Navyše k nákupu dostanete aj darček a teraz prebiehajú špeciálne 70% zľavy. 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.