.prirodzené vlny&LoveSilk

 Článok vznikol v spolupráci s lovesilk.sk 

Ani nevieme ako a najkrajšie obdobie v roku je už tu. Čas strávený sledovaním rozprávok, fantastickej arómy tých najlepších jedál a rodinná atmosféra doplnená blikajúcim stromček. Najkrajšie obdobie roka si žiada aj parádny look, ktorý musí byť do detailov premyslený. A to nie len čo sa týka šiat, ale aj vlasov. 

Skoro pri každej významnejšie príležitosti obľubujem vo vlasoch vlny. Keď si vlasy vyžehlím, vydržia mi pekne hladké len pár hodín aj to len vtedy, ak vonku neprší alebo nie je vlhko. Potom sa začnú vytáčať a nadobudnú až príliš veľký objem. Po natočení mám vo vlasoch vždy pekný objem a vyzerajú dobre aj po niekoľkých hodinách. Dokonca aj na druhý deň vyzerajú ešte k svetu. Žehlenie či kulmovanie pripravuje vlasy o ochrannú bariéru a dochádza k rýchlejšiemu poškodeniu. Vlasy sú vysušené a nevyzerajú veľmi dobre. Ak chcete krásne vlny a to bez použitia žehličky či kulmy, mám pre vás skvelú pomôcku, vďaka ktorej budete mať vytúžené kučery bez poškodenia vlasov teplom. 

Čo vás napadne ako prvé, keď sa povie prírodný hodváb ? Nikto presne netuší, kedy a ako prírodný hodváb vznikol, no existuje už viac ako 5000 rokov. Asi najslávnejšia legenda je o cisárovnej Lei-Tzu, ktorá sedela pod stromom a pila čaj, do ktorého jej padla kukla Priadky Morušovej. Ako sa snažila tento biely plod vytiahnuť von, začali sa z neho oddeľovať vlákna a lepili sa jej prsty. Toto si všimol cisár, ktorý dostal nápad, že práve tieto vlákna by mohli používať pri výrobe oblečenia. Momentálne je čoraz vzácnejší a drahší.


Práve tento prírodný hodváb sa používa aj v LoveSilk, kde majú množstvo krásnych a výnimočných produktov z prírodného hodvábu, akú sú hodvábne vankúše, hodvábne masky, gumičky či hodvábne valčeky. Ich hodvábne výrobky sú šetrné k vlasom, neničia a nezamotávajú ich, práve naopak ich zanechávajú hebké. Hodváb je k pokožke omnoho jemnejší než bavlna, čo znamená, že pokožku nedráždi. Navyše je hypoalergénny. 

Pred pár dňami mi prišiel balíček práve od LoveSilk, v ktorom som si našla hodvábny valček na vlasy, 2 hodvábne gumičky a štipec do vlasov. Musím sa priznať, že už dlhšiu dobu som chcela vyskúšať tieto valčeky, takže som bola veľmi rada, keď ma Monika z LoveSilk oslovila so spoluprácou. 

Hodvábne valčeky LoveSilk majú oproti iným valčekom veľkú výhodu v tom, že sú extrémne jemné a nebolí z nich hlava počas spánku. Dodá vlasom ten správny šmrnc bez použitia tepla, a teda bez poškodenia štruktúry vlasov. Sú vyrobené zo 100 % prírodného morušového hodvábu a z 22 momme hodvábu. Valček je ideálnym riešením pre všetky z vás, ktorým záleží na perfektnom stave a vzhľade vlasov. V eshope LoveSilk nájdete tri farby valčekov - ružové zlato, zlatý champaign a čierny ónyx. 


Návod na použitie valčeka : 
1. Dôkladne rozčešte vlasy. 

2. Spravte si cestičku na stred. 

3. Na vrch hlavy upevnite valček štipcom. 

4. Oviňte si vlasy okolo valčeka z ľavej aj z pravej strany. 

5. Na koncoch valčeka upevnite vlasy gumičkou. 

6. Nechajte si valček na vlasoch celú noc. 

7. Dajte dole gumičky a vyberte valček z vlasov. 

8. Užívajte si krásne vlny  

(Pre krajšie vlny odporúčam si ovinúť vlhké vlasy.) 

Valček môžete prať ručne na 30 stupňov s jemným čistiacim prostriedkom, čistiť chemicky alebo v práčke v šetrnom režime. Nebieľte a nesušte v sušičke. Sušte na plocho v tieni.  

Ja som s valčekom extrémne spokojná. Spraví krásne vlny a aplikácia je naozaj jednoduchá. Počas spánku je pohodlný a jemný. Môže to byť jedinečný darček pre vás, pre mamku, sestru, kamarátku či priateľku. Odporúčam.

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.