Blogerka v drogérke 1/2023

Tak a je to tu ! 2023. Nový rok, nové sny, túžby, vízie, predsavzatia. Tie moje ? Rovnaké ako každý rok. Prajem si pre seba a svojich najbližších hlavne zdravie, šťastie a ešte viac lásky. Okolo seba len dobrých ľudí, veľa úspešných rozhodnutí, pevné nervy na štátnice, veľa nápadov, inšpirácii, zážitkov, prekvapení, ciest či energie. A vám prajem rovnako, možno aj trochu viac ! Aby bol rok 2023 taký ako chcete. 

Na blogu rok 2023 začneme vašou aj mojou obľúbenou Blogerkou v drogérke. Počas posledných 2 mesiacov sa mi nazbieralo pár zaujímavých produktov, ktoré by mohli aj vás zaujať. 

Ako ambasádorka pre Schwarzkopf som dostala na testovanie moju obľúbenú keratínovú radu od Syoss. Šampón a maska sú určené pre jemné a lámavá vlasy, používam ich každý deň. Poskytujú vlasom hĺbkové ošetrenie a výživu. S obsahom keratínu, modrého lotosu a zmenou aminokyselín vytvárajú vo vlasoch ochrannú vrstvu. Veľmi pekne vonia a po nanesení na vlasy sú vlasy krásne voňavé. Vlasy sú posilnené a vyhladené

Maska na vlasy Syoss Keratin predstavuje nenahraditeľný krok v rituáli starostlivosti o vlasy. Doprajte im chvíľku regenerácie a ony vám to vrátia svojou vitalitou a krásou. Multifunkčný produkt môžete aplikovať 4 spôsobmi : pred praním - pre ľahkú starostlivosť, kondicionér- na rozčesanie vlasov, maska - pre hĺbkovú starostlivosť, nočná maska - pre intenzívnu starostlivosť.

V tomto ročnom období je veľmi dôležité, aby naša pleť bola hydratovaná, keďže je vystavovaná chladu či vetru. Pred pár týždňami som objavila hydratačný krém od Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Gel Cream pre normálnu až mastnú pleť. Značku Kiehl's som chcela vyskúšať už dlhšie a veľmi ľutujem, že som ju nevyskúšala skôr. Krém veľmi dobre redukuje nadmernú tvorbu kožného mazu. Pokožku regeneruje a vitalizuje. Rýchlo sa vstrebáva. Po aplikácii je pleť pekne napitá. 

Pred Vianocami mali v DMke limitovanú edíciu od Balei Winter Wunder. Mohli ste v DMkách nájsť krémy na ruky, šampón, balzamy na pery, mydlá či pleťové masky. Bohužiaľ už ich nemajú. Mali krásne obaly a ešte krajšiu vôňu. Ja som si vzala krém na ruky a balzam na pery. Okrem Winter Wunder môžete ešte stále nájsť limitku Make a wish, ktorá má tiež krásne obaly. Krém Vaseline Hand Care dokonale hydratuje pokožku vašich rúk a zaistí im potrebnú výživu. Zabraňuje vysychaniu pokožky, regeneruje, rýchlo sa vstrebáva. 

Pri značke Balea ešte ostanem, pretože som v DMke objavila nový sprchový gél Happy Winter, krémovej konzistencie. Má veľmi peknú zimnú sladkú vôňu. 

Aby sme sa  vyhli nepríjemnému zápachu a zamedzili nadmernému poteniu sú našou jasnou voľbou dezodoranty a antiperspiranty. V poslednej dobe som si obľúbila práve tie od značky Balea a vyskúšala som telový antiperspirant v spreji 5v1 Protection. Má krásnu vôňu. Testujem ho už pár dní a zatiaľ nezanecháva biele fľaky, ani na oblečení neostávajú žlté fľaky. Nespôsobuje alergické reakcie, nedráždi pokožku. Je veľmi jemný. 

Od rottenschlager.com mi prišla na testovanie vôňa Betty Barclay Precious Moment. Veľmi pekná, kvetinová vôňa pre všetky ženy, ktoré chcú žiariť ako diamant. 

Hlava: čierne ríbezlie, malina

Srdce: kardamóm, pivónia, frézia

Základ: pižmo, dreviny, vanilka, karamel

Vyskúšali ste niektorý z týchto produktov ?  

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.