.na vlasy & NatureBox

 Článok vznikol v spolupráci so Schwarzkopf.sk 

Počas zimy sa oplatí vymeniť nielen letný šatník za zimný, ale ročnému obdobiu prispôsobiť aj pravidelnú starostlivosť v kúpeľni. Zima je veľkým nepriateľom vlasov. Trpia mrazom, vetrom, snehom, prechodmi z tepla do zimy či čiapkami. Vlasy vyzerajú suché, poškodené a bez lesku. Čiapka či čelenka síce ochránia hlavu pred vonkajšími vplyvmi, ale trpieť môže začať pokožka hlavy. Viac sa potí a môžu vznikať lupiny či kvasinky. 

Pred pár týždňami mi prišiel balíček od Schwarzkopfu, v ktorom som si našla pár produktov od značky Nature Box. Značka sa pýši produktmi s dokonalým zložením bez chemikálii. Obsahujú prírodné suroviny zvlášť za studena lisované rastlinné oleje od malých lokálnych farmárov. Kozmetika navyše neobsahuje sulfáty ani silikóny, nenájdete v nej umelé farbivá, a navyše je balená do čiastočne recyklovaných obalov.

 

Nature Box Avocado hĺbkovo regeneračný šampón na roztrapkané končeky 

Prírodný šampón je so 100% za studena lisovaným avokádovým olejom, ktorý zaistí hladké vlasy bez rozštiepených končekov. Vďaka hodnotných vitamínov a antioxidantov dodávajú vlasom dlhotrvajúci pružný a ošetrený vzhľad. Šampón vlasy vyhladzuje a zaceľuje rozštiepené končeky. Okrem toho, vlasy po aplikácii príjemne voňajú. Je určený pre všetky typy vlasov a pre všetky typy vlasovej pokožky. Balenie má 385 ml a jeho cena je 5,45€. 

Nature Box Avocado Shot 4in1 intenzívna regeneračná maska s avokádom 

Posledné mesiace som si odvykla používať kondicionér či balzam, ale používam masky na vlasy. Práve táto avokádová od Nature Box je určená pre normálne, namáhané a poškodené vlasy. Môžete ju používať ako kondicionér, masku na vlasy, starostlivosť pred umytím či ako bezoplachovú kúru na končeky vlasov. Taktiež obsahuje bambucké maslo a avokádový olej lisovaný za studena. Vlasy sú po aplikácii hebké, vyživené, ľahko sa rozčesávajú. 

Nature Box vyživujúci šampón na vlasy s argánovým olejom 

Okrem avokádových produktov som dostala aj tie s argánovým olejom. Argánový olej je známy tým, že okrem toho, že pomáha v boji proti vráskam, pri jeho konzumovaní vyrovnáva hladinu cholesterolu a znižuje krvný tlak, tak vyživuje vlasy po celej ich dĺžke a ošetruje aj pokožku hlavy. Prírodný šampón na vlasy so 100 % za studena lisovaným argánovým olejom zaistí hladké vlasy bez rozštiepených končekov. S obsahom hodnotných vitamínov a antioxidantov dodáva vlasom dlhotrvajúci pružný a ošetrený vzhľad!

Nature Box Maska na vlasy Hair Butter 4in1 Nourishment argánový olej 

Maska na vlasy tiež obsahuje za studena lisovaný argánový olej. Tak ako aj avokádovú masku, tak aj túto s argánovým olejom môžete použiť ako kondicionér, masku, starostlivosť pred umytím či ako bezoplachovú kúru na končeky vlasov. Vlasy sú hebké na dotyk, vyživené a pekne sa lesklú. Balenie má 300 ml a jeho cena je 7,65 € v DM predajniach. 

Okrem starostlivosti o vlasy, som si v balíčku našla aj sprchové gély s avokádom aj s argánovým olejom. Gély dobre penia, dobre umyjú. Nedráždia pokožku. Pokožku zanecháva hebkú a jemnú. Avokádový sprchový vonia po ovocí, fialke, ľaliách a pižme, sprchový s argánovým olejom vonia jemne sladko. Ich cena je 3,45 €. 

Vyskúšali ste už Nature Box ? 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.