.voniaš mi

Článok vznikol v spolupráci s luxparfem.sk

Parfum patrí neodmysliteľne k nášmu ženskému svetu. Ale aj k mužskému. Je bodkou po makeupe, účese či outfite, ktorou ukončíme svoju prípravu. Asi každá z nás túži po vôni, ktorá sa omamne vznáša v miestnosti ešte dlho po odchode a ktorá aj vydrží na pokožke. Stojíte v obchode a pred sebou vidíte obrovský výber lacnejších aj drahších parfumov či voňaviek. Ako si vybrať ten pravý ? Vyberte si na luxparfem.sk ! 

Parfuméria luxparfem.sk je slovenský eshop, ktorý sa zameriava na luxusné parfémy ako Giorgio Armani, Dolce&Gabbana, Carolina Herrera, Calvin Klein, Hugo Boss a alternatívy rôznych iných luxusných vôní. Lux Parfém sa vyznačuje najvyššou kvalitou, priamo z Francúzska, kde na výbere ideálneho a odolného zloženia pracuje mnoho špecialistov. Od originálov sa nelíšia. Cena je veľmi príjemná. Líši sa od originálov, nakoľko pri origináloch platíme väčšinou za reklamu a marketing. Lux Parfémy sú zmesy obsahujúce 18 éterických olejov, ktoré sú rovnako účinné ako čisté parfumy a ich trvanlivosť je vysoká. Vydržia na pokožke skoro celý deň a na oblečení ešte dlhšie. V ich eshope si nájdu svoju vôňu ženy aj muži. Pri každej vôni máte fotku originálneho parfumu a jeho zloženie. Vône nájdete v 4 rôznych veľkostiach. 

Ja som si z eshopu vybrala vôňu inšpirovanú parfémom Flowerbomb - Viktor & Rolf. Ak nepoznáte túto značku, tak Viktor & Rolf je amsterdamský módny dom, ktorý založili práve títo dvaja páni. Prvá toaletná voda Viktor & Rolf nazvaná Flowerbomb bola uvedená do predaja v spolupráci so spoločnosťou L’Oréal v roku 2005 a ďalšie úspešné vône na seba nenechali dlho čakať.


Parfumovaná voda je plná tých najkrajších a najzmyselnejších kvetín s celého sveta. Je určená pre všetky romantické ženy (takže pre mňa ako stvorená). Veľmi ženská vôňa, nežná a okúzľujúca. Spojenie čaju a sladkého bergamotu upokojí myseľ a telo a pripraví vás na kvetinovú bombu. Ľúbezný jazmín, nežná orchidea a sladučká frézia so sladkou ružou tvoria srdce parfému. Jemný závoj z pačuli v závere ovinie vašu myseľ túžbou a zmyselnosťou. Flakón má štvorcový tvar a má 30 ml. 

Okrem vône inšpirovanej Flowerbomb som si v balíčku našla aj vzorku vône BlackOpium Nuit Blanche - YVES SAINT LAURENT. Musím sa priznať, že som túto vôňu ešte neskúšala, ale vzorka sa mi veľmi páči. Je to taká dynamická vôňa a zároveň tajuplná, sladká, vhodná hlavne na večerné nosenie a špeciálne príležitosti. Na Valentín ako stvorená. Vrchné tóny tvoria ryža, aníz a bourbonské korenie; stredné tóny sú káva, pomarančový kvet, koriander a pivónia; Základom sú vanilka, mlieko, karamel, santalové drevo a biele pižmo.


Aká je vaša obľúbená vôňa ?

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.