.bozkaj ma

 Hovorí sa, že pre krásu sa trpí, ale povedzme si na rovinu, že jediný kto trpí pri nákupe v drogérii, v parfumériách či v eshopoch s kozmetikou je naša peňaženka. Jednoducho tie všetky produkty potrebujeme. 

Počas chladnejších dní nielen naša pleť, ale aj naše pery potrebujú extra starostlivosť. Padá na ne množstvo pohľadov a to nielen tých mužských. Kým vonku nie je nad 20 stupňov, nosím stále balzam v kabelke. Nič nie je horšie ako pocit popraskaných a zničených pier. Pery sú často dehydratované pôsobením suchého a chladného vzduchu či vetra. Majú tendenciu pri každom pohybe praskať. Následne krvácajú a robia sa na nich malé trhlinky, ktoré sa dokonca môžu zapáliť. K tomu ak máte oslabenú imunitu, nevyhnete sa nepríjemným kútikom či oparu. 

Základom starostlivosti o pery je dobrý balzam.  Ochranná vrstva pomôže perám rýchlejšie sa hojiť a udržiavať zdravý vzhľad. Vyskúšajte vegánske balzamy od veganbalzamy.cz. je to česká firma, ktorá nevyrába balzamy mastné, riedke či voskovej konzistencie. Všetky produkty sú zmesou vegánskych/rastlinných ingrediencii. Žiadna chémia. Na výber máte z veľkého množstva príchutí. 

Ja som si vybrala 4 balzamy z edície Crazy Rumors - orange creamsicle s vylisovanými pomarančmi a vanilkovým krémom, fruit punch s tropickou zmesou ovoccia, dragon fruit s exotickou letnou príchuťou kiwi, melónu a hrušky, citrus bergamot s citrusovou zmesou citrónu, limetky, pomaranča a grapefruitu. 

Všetky štyri nádherné voňajú, dokonca aj keď ich máte na perách tak cítite ich vôňu. Ľahko sa aplikujú, na perách sú veľmi príjemné a dobre chutia. Pekne ich hydratujú, vyživujú, nefarbia ich. Stačí sa len zasnívať a vychutnať si božské chute.  Láska na prvý dotyk ! 

Okrem edície Crazy Rumors nájdete na veganskebalzamy.cz aj tónovacie balzamy, Biggie balzamy, ktoré sú 4x väčšie ako klasické balzamy či balzamy podľa znamenia zverokruhu. 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.