.do ružova & držať spolu

 Článok vznikol v spolupráci s rocsgrey.com 

Jarné slniečko to na nás už pomaličky skúša. Aby sme sa však netešili príliš skoro, jeden deň je to pokojne len "na dve vrstvy", ten ďalší sa človek musí zabaliť až po uši. Jeden deň vyťahujem slnečné okuliare a druhý deň šomrem, prečo som si nevzala dáždnik. Bláznivý apríl... Dnes som vstala o deviatej a dala som to na Nicole Kidman a nepohla som ani brvou. Elegantne som sa odšmochtala z postele po notebook a píšem vám tieto riadky. 


.držať spolu

Hovorí sa, že za každým úspešným mužom, stojí úspešná žena a "za každou úspešnou ženou, stojí ďalšia úspešná žena" (Jaclyn Johnson). Ženy potrebujú podporu od svojho pohlavia viac, ako si myslia. V poslednej dobre sa viac a viac stretávam s tým, aké sme my ženy, jedna k druhej zlé. Vyvrcholenie nastalo po piatkovej Ruži pre nevestu. Prečo jedna na druhú šomreme či prekrúcame očami ? Prečo sebou navzájom pohŕdame či sa potrebujeme nad niekoho vyvyšovať ? Prečo máme nutkanie znevažovať niekoho prácu či záľuby ? Ja sa tým chlapom ani nečudujem, že nás často označujú ako hlúpe slepice. Namiesto toho, aby sme držali spolu, podporovali sa, si navzájom podkopávame nohy a robíme si napriek. 

Hnevá ma, že si neuvedomujeme, že ak niekto niečo vytvorí, prezentuje, robí to, lebo má z toho radosť. Alebo tým, že je úspešný a má napríklad vyššiu pracovnú pozíciu, má ju vďaka svojej pracovitosti a usilovnosti. Nikto nič nedostal zadarmo alebo mu to spadlo z neba. Prestaňme medzi sebou bojovať a správajme sa normálna. Nebuďme afektovanénepredvádzajme sa nepovyšujme sa

Ja viem, znie to veľmi ideálne, ako keby som mala ružové okuliare. Je samozrejmé, že sa nám všetko nemôže páčiť, veď sme ženy a každá je iná, originál. Keď sa nám niečo nepáči, nechajme to tak, nech si každý robí čo chce a nekomentujme to zbytočne. Naopak, keď sa nám niečo/niekto páči, tak ho/ju podporme a pochváľme. To, čo do sveta vyšleme, sa nám dvakrát vráti - ako škaredé, tak tie pekné slová a skutky. Rozdávajme radšej pekné slová a inšpirujme sa navzájom

Takže... milé moje žienky, ste krásne, ste šikovné, ste múdre a dokážete všetko na svete ! 

Dúfam, že ste mali alebo máte krásny deň ! 

CARE 

Aké vône volíte počas jari ? Ja som do vôní zbláznená - často sa mi spájajú buď s ľuďmi alebo s emóciami. Počas leta mám skôr rada svieže vône ovocné, zatiaľ čo počas zimy sladké výrazné. A čo tak vôňa čerstvo vypratej bielizne ? Po minuloročnej oranžovej verzii Second Skin, tu máme novú zelenú vôňu CARE Clean Silk, ktorá vyžaruje vzdušné, jemné a čisté línie. Inšpiruje transparentnými a sviežimi tónmi. Okvetné lístky ruží Isparta sú po extrakcii ružovej vody recyklované a povýšené na prvotriedny vonný olej.  Zmyselná, čistá vôňa a harmonický dizajn balenia CARE Clean Silk, vďaka ktorým budete chcieť viac! Hlavu parfumovanej vody tvoria červené bobule, srdce broskyňa a upcyklované ruže, no a základ tvorí cédrové drevo. Neviem si predstaviť lepšiu vôňu, ktorá by nás mala sprevádzať počas týchto jarných dní. Praktické balenie sa zmestí do každej kabelky, takže ju budete mať vždy po ruke. 

OUTFIT 

Už si ani nepamätám, kedy naposledy vyšiel nejaký outfitový článok. No, keď som zbadala tieto nádherne rozkvitnuté kvety, žiadalo sa mi odfotiť pár fotiek. Teplé a slnečné dni sú tým pravým časom, aby sme zo skríň vytiahli sukne a šaty. V poslednej dobe som pri výbere sukní volila midi dĺžku, ktorá oprášila svoju zašlú slávu a ani túto jar neupadne do zabudnutia. Romantické, nežné či zvodné. Práve táto je z elastického materiálu a robí veľmi peknú postavu. Rafinovaný rozparok dáva priestor pre mužskú fantáziu. Je nesmierne nadčasová, kvalitná a, rovnako ako všetky čierne sukne, variabilná. Spolu s pestrofarebným tričkom s MOHITA v širšom strihu tvoria peknú kombináciu. 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.