*BEAUTY BAG*

Ahojte baby. Dnešný článok bude "BEAUTY BAG". Každá z nás by si mala raz od času obohacovať svoju kozmetickú taštičku a dnes sa o ňu s vami podelím. 
Prvý kúsok v mojej kozmetickej taštičke je čistiaca micelárna voda od DERMACOLU. 
BENEFITY Dermatologicky testovaná – bez alkoholu a parfumácie
TYP PLETI Pre všetky typy pleti
Čistiaca micelárna voda šetrne čistí a odličuje v jednom kroku tvár, oči aj pery bez nadmerného trenia pokožky. Vysoko účinne odstraňuje make-up vrátane vodeodolného a nečistoty. Tonizuje pleť, zanecháva ju jemnú a vláčnu. Kyselina hyalurónová pleť spevňuje, vypína a hydratuje.
Ďalší kúsok je balzam Baby Lips Mint Fresh od Maybelline New York. To vám nemusím nejak opisovať. Všetci poznáme tieto balzamy. Ja ho osobne mám veľmi rada a všetko čo píšu o ňom je pravda. Hydratuje, zväčšuje pery, chráni. 
Ďalší kúsok je voňavka od Christiny Aguilery. Zaujímavý flakón je inšpirovaný peknými krivkami ženského tela zahaleného do zvodnej čiernej čipky. Mašlička mu pridáva potrebnú ľahkosť a najmä hravosť. Motto tejto vône je, že niekedy je tento parfum tým jediným, čo by ste mali mať oblečené. Pokiaľ chcete zvýrazniť svoj sexepíl a vytvoriť okolo seba auru záhadnej, zmyselnej  ženy, tak neváhajte. Táto vôňa je určená práve na to, aby vás zahalila do pomyslených  čipkovaných šiat, v ktorých očaríte každého. Potom sa už len stačí nechať unášať vášňou, túžbou a vzrušením.
Sladké broskyne a ríbezle sa spájajú s jemnými tónmi jazmínu, pivonky a ľalie. Túto kombináciu kvetín a ovocia dopĺňa základ, ktorý zastupuje vanilka, santalové drevo a pižmo. Roztopašná vôňa Christina Aguilera  je určená pre všetky mladé zvodkyne, ktoré milujú byť ženami.

Zloženie

Hlava

ríbezle, broskyňa

Srdce

pivonka, slivka, ľalia, jazmín

Základ

vanilka, pižmo, santalové drevo
A posledná kúsok je Garnier Essentials noční regeneračný krém s obilnými proteínmi pre všetky typy pleti. Nočný regeneračný krém Garnier Essentials bol vytvorený na regeneráciu buniek pleti počas noci. Obsahuje výživné zložky prírodného pôvodu, ktoré obnovujú a intenzívne vyživujú pleť.
Obilné proteíny a prírodný olej pomáhaujú bunkám pleti obnovovať ich zdroj energie. Ráno je farba pleti svieža, tvár je odpočinutá. Pleť je výborne hydratovaná, pružná a jemná na dotyk.
Tak to je všetko. Dúfam, že sa vám článok a fotky páčili. Budem rada, keď mi ho skomentujete alebo sa pridáte do skupiny "Pravidelných čitateľov".  Vaše otázky alebo aj námety na články my môžete posielať na facebookovu stránku, ktorú nájdete TU!! Nabudúce čo dúfam, že bude v sobotu vám prisám prvý článok z Vianočnej edície.  Ahojte :* Mám vás rada :*



5 komentárov:

  1. Babylips bych chtěla letos pořídit své nejlepší kamarádce, protože já se příliš s balzámem 'nepatlám'... Tak jsem zvědavá, co na něj bude říkat...
    Ta voňavka Christiany Aguilery je dokonalá vzhledem :3 Bohužel to je zrovna věc, kterou já příliš nepoužívám - voňavky ve skle :/
    Nádherně nazdobené fotky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak kúpiš kamarátke Baby Lips určite nebude sklamaná, ale bude rada. Je to naozaj pekný ale aj kvalitný balzam. Cenovo je dostupný takže odporúčam. Je veľmi veľa druhov takže si môžeš vybrať akýkoľvek. :)
      Ďakujem pekne :*

      Odstrániť
  2. Tento parfémek je prý moc super :). Myslím se po ním podívám až mi dojde nějaký z parfémů :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úžasný je. Vlastne všetky voňavky od Christiny Aguilery sú pekné. Veľmi pekne voňajú, či už majú takú ostrejšiu vôňu alebo jemnejšiu, sladšiu. Na výber je veľa druhov.

      Odstrániť

Používa službu Blogger.