Mary Kay - Saténové ruky

Každý deň sa staráme o nejakú časť, či už sú to vlasy, pleť alebo celkový výzor. Ale pri každodenných procedúrach zabúdame na nechránené časti tela, ktorú najviac vystavujeme na svetlo sveta. Hlavne počas zimného obdobia trpia najviac a nejak na ne zabúdame a poriadne sa o ne nestaráme. Reč je práve o našich rukách. Ruky musia byť jednoducho ako v bavlnke. Pokožka rúk je počas zimného obdobia vystavená hneď niekoľkým nepriaznivým faktorom. Chlad, mráz, prudký vietor, suchý vzduch izieb. Aj preto by ste im mali dopriať správnu a pravidelnú starostlivosť, a pripraviť ich na nové ročné obdobie. Veď sa za pár dní je tu už JAR.
V spolupráci s Mary Kay som testovala ich novinku kolekciu Saténové ruky White Tea & Citrus. Doma ma čakal veľký balíček, v ktorom som si našla originál tašku od Mary Kay. Spolu s taštičkou bol v balíčku aj peeling na tvár TimeWise Repair Revealing Radiance, o ktorom som Vám písala minule na blogu. Našla som si 3 produkty, ktoré treba použiť pre dokonalú starostlivosť o ruky. Zmäkčujúci a ochranný krém, zjemňujúci peeling s bambuckým maslom a vyživujúci krém s bambuckým maslom. Táto kúpeľná starostlivosť revitalizuje a omladzuje vzhľad vašich rúk, takže vyzerajú mladšie a zdravšie. Ruky zostávajú saténovo hladké a pružné, hrubé a suché miesta sú vyhladené a pokožka je upokojená. Kolekcia obsahuje Zjemňujúci peeling a Vyživujúci krém, ktoré obsahujú blahodarné bambucké maslo. Tieto prípravky sú prevoňané bielym čajom a citrusmi, čo ocenia milovníci čaju, pretože ide o najjemnejší a najdelikátnejší výber. Navyše, vôňa obsahuje zmes ružového grepu, citrónovej trávy, stopy kardamómu, čerešňového kvetu a kvitnúceho jazmínu.
  • Okamžitý pocit hydratovaných, hebkých a hladkých rúk.
  • Pocit revitalizovaných, upokojených a chránených rúk. 
  • Zjemňujúci peeling a Zmäkčujúci krém rozmaznáva ruky vďaka obsahu bambuckého masla.
  • Je skvelým darčekom pre ňu a obzvlášť pre nevesty.
Aby ste si boli istí, že sa na prípravky Mary Kay vzťahuje 100% záruka spokojnosti, kupujte si svoje Mary Kay prípravky iba u autorizovaných nezávislých kozmetických poradkýň Mary Kay. Na prípravky zakúpené z akéhokoľvek iného zdroja sa 100% záruka spokojnosti nevzťahuje a spoločnosť nemôže zaručiť, že tieto prípravky sú originálnymi výrobkami Mary Kay alebo že spĺňajú štandardy kvality Mary Kay.
 Po použití boli ruky veľmi jemné a hebké. Vôbec neboli suché a pokožka nebola drsná. Všetky tri produkty majú veľmi príjemnú a peknú vôňu. Ako aplikovať ? Najprv naneste na očistené ruky zmäkčujúci a ochranný krém. Stačí malé množstvo. Ďalej vmasírujte zjemňujúcu peeling s bambuckým maslom. Krásne odstráni všetky odumreté časti tela. Použitie je veľmi príjemné. Po vmasírovaní do pokožky rúk, opláchnite a usušte. Nepoužívajte na precitlivenú alebo podráždenú pokožku. No a tretí a posledný krok : vmasírujte vyživujúci krém do pokožky rúk. Naneste podľa potreby. Cena je : 49,20 €. 


1 komentár:

  1. máš to veľmi pekne nafotené :) táto sada je podľa mňa top v starostlivosti o ruky :) veľmi som si ju obľúbila a teším sa vždy, keď si idem spraviť takú procedúrku so všetkými tromi produktami :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.