My new best friends

Ahojte :) Tentokrát sa po dlhšej dobe hlásim s beauty príspevkom, na ktorý som sa veľmi tešila, keďže nedávno ma potešil balíček od parfemy-elnino. Každá značka, ktorá má svoje meno zapísané čo najvyššie v kozmetickom rebríčku sa snaží obhájiť svoje miesto, a tak stále na svetový trh prichádzajú nové, originálne, inovatívne a praktické produkty, ktoré nám uľahčia existenciu na Zemi a potešia ľudí, ktorý túžia po kvalitnej kozmetike. Presne toto spravila aj svetová značka Maybelline New York, ktorá na trh priniesla novinku, ktorou sú štyri nové balzamy Maybelline Baby Lips Balm & Blush.
Chcela som niečo,čo sa bude hodiť na túto jar. Niečo jemné, farebné, čo nikoho neurazí. Balzamy som si vybrala hlavne kvôli téme tohto článku. Celý mesiac marec sa niesol v znamení módy. Vo svetových metropolách prebiehal Fashion Week. Na začiatku mesiaca na módou zaplnili ulice New Yorku, potom to bol napr. Londýn a nakoniec Paríž a Miláno. Určite by som sa chcela aspoň raz v živote ísť pozrieť na takúto "oslavu módy". S módou taktiež súvisí aj líčenie a kozmetika. Kozmetika Maybelline je synonymom dokonalého nalíčenia. O jej mimoriadnych kvalitách svedčí aj skutočnosť, že ju používa celý rad slávnych osobností – napríklad Miranda Kerr, Gigi Hadid alebo Adriana Lima. Značka Maybelline iste zaujme všetkých jedincov, ktorí chcú podčiarknuť svoj osobitý štýl, milujú make-up a túžia byť atraktívni pre opačné pohlavie.  
 Tento mesiac ste ich mohli zaregistrovať v rôznych drogériách a eshopoch. Baby Lipsy sú celkovo populárne. Najprv sa to začalo v Amerike a potom tento "ošiaľ" prišiel aj k nám na Slovensko. Myslím si, že sú veľmi populárne, či už vďaka blogerkám alebo marketingu a každá žena má aspoň jeden doma. Dostanú Vás hneď na prvý pohľad a určite si ich zamilujete. Vďaka nim zažiaria vaše pery aj líčka v detských farbách. Balzamy sú slabo pigmentované , v praktickom obale, ktorý pripomína vajíčko alebo rybičku. Slúžia dokonca aj ako lícenka. Okrem toho, že sú maximálne rozkošné, môžete mať rovnaký odtieň pier aj líčok. Ako všetko balzamy Baby Lips veľmi dobre hydratujú pery. Nájdete ich v štyroch odtieňoch, ktoré majú veľmi príjemné vône. Ružové balenie s odtieňom Flirty Pink, ktorý pripomína vôňu melónu. Oranžové balenie s odtieňom Innocent Peach má vôňu broskyňovú, svetlo červené balenie s odtieňom Juicy Rose má vôňu ruží a posledný balzam s tmavo červeným balením s odtieňom Booming Ruby má vôňu višní. Jeho zásluhou získate jemné a hydratované pery po dobu 4 hodín. Samozrejme, farba tak dlho nevydrží. Balzam sa ľahko sa nanáša a nezanecháva mastný ani lepkavý pocit – na perách. Balzam si môžete hodiť do kabelky a vždy budete mať prvú pomoc pre Vaše pery či líčka. 
Ak sa chcete dozvedieť viac o týchto balzamoch, kliknite TU !

1 komentár:

  1. Já jsem zvyklá na klasické tyčinky, takže tohle mi přijde hrozně roztomilé :D

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.