*Festivals*

Síce je iba máj, ale napríklad v takej Amerike konkrétne v Kalifornii sa začal hudobný festival Coachella, ktorý navštevuje najviac svetových celebrít. Práve o festivaloch bude dnešný článok. Priznám sa, že ešte nikdy som nebola na žiadnom festivale, ale určite by som na nejaký chcela ísť. Každý festival je nie len o hudbe, tanci a o tom, že zažijete so svojími priateľmi kopec srandy, ale je aj o móde, bohémskom štýle, ktorým sa môžete inšpirovať. 
Prechádzka po zelenom trávniku je tak na jednej strane snením v duchu bohémskeho života. Zároveň sa mení na spanilú jazdu, počas ktorej je nutné zachytiť zrýchlený tep horkého leta. Všetky ženy chcú na takom festivale vyzerať, čo najlepšie, preto tu mám pre vás typ ako budete vyzerať ako neprehliadnuteľné bohyne. V kurze sú ako vždy veľmi nezávislé kúsky šatníka. Nesmú chýbať strapce, klobúky, náramky či iná bižutéria. Batikované tričká či šaty, čipkované kraťasy, tielka a k tomu semišové poltopánky. Nosia sa látkové tašky cez plece a zrkadlové okuliare v rôznych odtieňoch spektra. Kúsky, v ktorých zažiarite nájdete v eshope Manzara.sk. Rôzne šortky, tričká, tuniky, šaty či overaly. Nezabúdajte, že v tomto máte voľnú ruku a môžete tiež naplno nechať pracovať svoju fantáziu. Ženy by ale mali zostať ženami a preto voľte strihy, ktoré lichotia vašim krivkám, ale zároveň sú pohodlné. Okrem toho k festivalom sa skvelo hodia aj plavky, ktoré tu tiež nájdete. Rôzne strihy, dvojdielne alebo jednodielne, rôzne farby, materiály,.. určite si budete mať z čoho vybrať. 
Čo sa týka plaviek, tak mňa zaujali najmä tieto dvoje. Prvé dvojdielne BIKINY ELDREDA majú moju obľúbenú tyrkysovú farbu. Zaujímavé detaily v podobe zlatých retiazok tvoria veľmi pekný doplnok. Perfektne sa k nim hodia metalické tetovania, ktoré nájdete na každom rohu a posledné dva roky sú veľmi moderné. Druhé plavky PLAVKY SEBA sú celé a majú takú vojenskú zelenú farbu. Ja osobne zelenú veľmi nemusím, ale táto sa mi veľmi páči. 
Ak zvažujete festival, mám tu pre vás pár dôvodov a výhod letného festivalu. 
1. Všade naokolo srší „good karma“ = Návštevníci festivalu sú ako jedna veľká rodina, ktorú spájajú rovnaké záujmy. Nikde nenájdete niekoho s negatívnymi emóciami. Všetci sú veselí a ide z nich dobrá energia. 
2. Môžete si na seba obliecť čokoľvek na svete
3. Zabávate sa priamo pod holým nebom 
4. Za skvelú cenu máte niekoľko kapiel a koncertov pokope
5. „Live“ koncerty a atmosféra sa nevyrovná ničomu
6. Na jednom mieste stretnete toľko krásnych žien, ako kdekoľvek inde
7. Nikdy neviete, koho známeho v tejto mase ľudí stretnete
8. Ste celý víkend bez pripojenia na wifi
9. Môžete sa válať po zemi a nikto vás nevyhodí
10. Za jeden víkend toho zažijete viac, ako ktokoľvek za rok

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.