Pripravte sa na jar s rebarborou

Na prvé jarné dni treba pripraviť nielen šatník, ale aj pleť. Je načase odľahčiť ju od tuhých krémov, ktorými sme ju zásobovali celú zimu. Nové ročné obdobie už prichádza a my čelíme silnejšiemu slniečku a teplejším dňom. Avšak, ako pokožku nakopnúť a prebudiť zo zimného spánku, aby bola krásna a svieža ? Po chladnejších mesiacoch potrebujeme pleti dodať väčšiu dávku hydratácie. Len tak si udrží sviežosť a pružnosť. A ako to zabezpečiť pre našu pleť ?
Originálnu českú značku kozmetiky MANUFAKTURA vám špeciálne predstavovať nemusím, pretože už niekoľko článkov bolo venovaných práve túto českú spoločnosť. Ich výrobky nájdeme v sieti 50 značkových predajní a na e-shope v Čechách aj na Slovensku. Limitované edície kozmetiky Manufaktura vychádza dvakrát do roka, vždy s originálnym a sezónnym zložením a dizajnom. Prvou limitovanou edíciou bola kozmetická rada Mojito, ktorá zožala veľký úspech a v sortimente sa udržala oveľa dlhšie, než bolo pôvodne plánované. Limitovanej edície sú rovnako tak ako ostatné naše rady inšpirované českou prírodou a tradíciou. Zákazníkov tak už potešili perníčkovou edíciou, vanilkovým radom pripomínajúce vôňu toľko obľúbených vianočných vanilkových rožtekov či ovocnými kolekciami inšpirovanými tradičným ovocím z českých záhradiek - malinami, jablkami, hruškami, marhuľami...  Nová limitovaná edícia je vždy prekvapením, a kým nedoputuje na predajne, je pre zákazníkov dlho očakávaným tajomstvom. Od 1. marca sa zákazníci môže tešiť z novej limitky, ktorou je Rebarbora a Divoká čerešňa.
Spojením rebarbory ​​a divokej čerešne, na prvý pohľad dvoch úplne odlišných rastlín, vzniklo príjemné súznenie vôní a báječná súhra účinkov. Skrývajú v sebe skutočnú explóziu vitamínov, minerálov a antioxidantov pre intenzívnu hydratáciu, príjemné zvláčnenie, omladenie a ochranu proti nepriaznivým vonkajším vplyvom. Rebarbora - našimi babičkami dôverne známa, poslednou dobou však trošku pozabudnutá. Divoká čerešňa je symbolom radosti, šťastia a znovuzrodenia. Nájdeme ju na záhradách aj v parkoch, pýši sa šťavnatými plodmi s výnimočnou chuťou a krásnymi kvetmi, ktoré sú neodmysliteľne späté s tradíciou bozku na prvého mája. 
V balíčku som si našla celú limitovanú edíciu a ako prvé mi do oka padli dve podobné fľaštičky, v ktorých sa ukrýva, jemný hydratačný sprchový gél a šampón a zamatové hydratačné telové mlieko. Vďaka mimoriadne jemnému zloženiu na báze cukru, kokosového a olivového oleja, bez obsahu SLES a silikónov, sú vhodné aj pre citlivejšiu pokožku. Prírodné výťažky z rebarbory a divokej čerešne v spojení s kyselinou mliečnou poskytnú potrebnú dávku hydratácie a napomôžu ochrane proti nepriaznivým vplyvom vonkajšieho prostredia. Ovsený beta-glukán, panthenol a mandľový olej pokožku vyživia a upokoja, dodajú hebkosť a  lesk. Príjemne iskrivá vôňa Váš starajúci očistný rituál bude krásne sprevádzať... Venujte každý deň chvíľku sama sebe a rozmaznávajte sa. Premazávanie tela príjemným aromatickým mliekom a sprchovým gélom plným cenných ingrediencií je príjemným relaxačným rituálom. 
Tak ako aj o telo, tak aj naše ruky potrebujú byť hydratované. Revitalizujúci hydratačný krém na ruky vám dopaje tú správnu starostlivosť a vy sa môžete pýšiť hebkými rukami. Zloženie krému je plné hydratačných, regeneračných a zjemňujúcich prírodných zázrakov na čele s výťažkami z rebarbory a divokej čerešne. Oblečte svoje ruky do pomyselných voňavých a ošetrujúcich rukavíc, ktoré zjemnia a ochránia. Majte tento revitalizujúci krém neustále pri sebe - na pracovnom stole, pri posteli, v aute, v kabelke... Ak je pokožka na vašej tvári unavená, vysušená a bez energie, zahaľte ju do ľahučkej pleťovej hmly, ktorá jej poskytne blahodarnú dávku cenných ingrediencií pre okamžitú hydratáciu, rozžiarenie a mladistvý vzhľad.  Vašu pleť rozjasní, vypne a poskytne jej prirodzený, svieži a mladistvý vzhľad. Tak ako aj pleť, tak aj naše pery treba regenerovať, aby váš úsmev bol dokonalý a pery priamo stvorené k bozkom. Hydratačný a regeneračný balzam v malej tyčinke sa ukrývajú cenné prírodné ingrediencie na čele s hydratačnými a zvláčňujúcimi výťažkami. 
Predposledným produktom pre pokožku je dámska toaletná boda Rebarbora a divoká čerešňa. Buďte odvážna a originálna a presvedčte sa o tom, že protiklady sa priťahujú ... Zahaľte sa do iskrivej a sviežej toaletnej vody plnej čistoty, v ktorej sa pikantne trpké a sladko-kyslé tóny. Všetko dohromady vytvára harmonickú súhru vône, ktorá aj všedné dni premení na výnimočné. 
Vrchná nota: rebarbora, lístky fialiek, zelené jabĺčko
 Stredná nota: jazmín, pomarančové kvety, divoká čerešňa, čierne ríbezle 
Spodná nota: vanilka, santalové drevo, pižmo
 Posledným produktom je svieži poctivý sirup Rebarbora a divoká čerešňaVďaka tomuto sirupu môžete vynikajúce spojenie rebarbory a divokej čerešne tiež ochutnať - v podobe výborného nápoja plného prírodných ingrediencií. Vyrába sa pre nás za studena, v Jizerských horách - tak, aby si ponechal čo najviac cenných vitamínov a minerálov. Príjemne sladkokyslá chuť sviežeho poctivého sirupu vytvorená kombináciou rebarborovej a višňovej šťavy a výťažku z divokých čerešní Vás nadchne. Vytvorte s jeho pomocou skvelú osviežujúcu limonádu - okamžite si ju zamilujú deti i dospelí a dodržiavanie pitného režimu bude hneď jednoduchšie. 
Vyskúšali by ste novú limitovanú edíciu ? 

2 komentáre:

  1. I do not know these products, but the rhubarb contained in them really interested me:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rebarborove kolace patria k mojim oblubenym. Kozmetiku s touto zlozkou som vsak este veru neskusala :-)
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.