Milovníci piva

Pivo patrí do každej slovenskej i českej domácnosti a nepoznám človeka, ktorý by ho nemal rád. Aj napriek tomu, že obsahuje len štyri základné suroviny a to vodu, chmeľ, kvasinky a slad , dokáže divy. Niekto tvrdí, že je pre zdravie prospešné, iní zase, že zdraviu škodí. Majú pravdu aj tí aj tí, pretože aj keď pivo znižuje zlý cholesterol, podporuje zdravie našich obličiek, posilňuje kosti, zvyšuje hladiny vitamínov skupiny B, znižuje dokonca riziko infarktu, pri nadmernej konzumácii piva poškodzuje obličky a pečeň, zvyšuje apetít a budeme po ňom ospalí. V dnešnej dobe sa pivo neobjavuje len v našich kuchyniach, ale už aj v kozmetických taštičkách. Práve s týmto nápadom pivnej kozmetiky prišiel eshop manufaktura.sk

Pivná kozmetika Manufaktura je inšpirovaná stáročnou tradíciou českého piva, ktoré je v celom svete preslávené svojou výnimočnou kvalitou a je unikátnym zdrojom vitamínov. Kvalita a príbeh surovín používaných v ich kozmetike sú mimoriadne dôležité, pretože len z najkvalitnejších surovín môžu vznikať najkvalitnejšie produkty. Pivná kozmetika obsahuje ,, skutočné pivo "Ferdinand - svetlý ležiak Max 11 % varené z prvotriednych českých surovín, pripravené tradičnými, 120 rokov nezmenenými postupmi v mimoriadne krásnom pivovare Ferdinand v Benešove, ktorý má tradíciu už od roku 1897. Toto poctivé pivo, pripravené zo špeciálnej odrody žateckého chmeľu "Vital", vyšľachtené pre farmaceutické a biomedicinálne účely, prináša aj mnoho vynikajúcich účinkov do našej kozmetiky. Napomáha regenerácii, upokojeniu, prispieva k omladeniu pokožky, zmierňuje lámavosť vlasov, spevňuje ich a navracia im prirodzený lesk. Výborné vlastnosti piva umocňujú ďalšie prírodné ingrediencie obsiahnuté v jednotlivých produktoch. 
V balíčku od tohto eshopu som si našla dva pivné šampóny. Originálny pivný vlasový šampón s obilnými výťažkami pre lesk a vitalitu má 300 ml, priesvitný obal so zaujímavou etiketou. Veľmi sa mi páčia, že práve tento eshop na niektoré svoje produkty dáva malú rozkošnú mašličku, ako môžete vidieť aj na tomto šampóne.  Receptúra pivného šampónu je obohatená o chmeľový extrakt, panthenol, výťažok z jačmeňa, mandľový olej a jemné kondicionačné prísady bez silikónov. Vďaka všetkým týmto cenným ingredienciám regeneruje a spevňuje vlasy, zvyšuje ich lesk a podporuje rast, znižuje lámavosť, dodáva objem a ľahký tužiaci efekt a upokojuje pokožku hlavy. Vďaka starostlivo vyladenému zloženiu je vhodný pre každodenné použitie a pre všetky typy vlasov. Určite aj vás najviac zaujímala vôňa. Šampón vôbec nevonia ako klasické pivo, ale má takú horko sladkú korenistú vôňu. 
Druhý šampón je šampón snov - extra jemný revitalizujúci a hydratačný pivný šampón s kofeínomktorý má 255 ml. Doprajte si naozaj výnimočnú, až snovú starostlivosť a pýšte sa krásnymi vlasmi, o akých ste vždy len snívali. Tak tento šampón je naozaj úplná topka. Vlasový šampón obsahuje hydratačný a upokojujúci extrakt z chmeľu a jačmeňa, vyživujúci mandľový olej a prírodný kofeín - výborný stimulátor pre rast vlasov, zabraňujúci ich vypadávaniu. Zvyšuje lesk, znižuje lámavosť, dodáva objem a ľahký tužiaci efekt. Celkom iste si zamilujete aj jeho príjemnú bezalergénnu bylinnú vôňu a každé umývanie bude pre Vaše vlasy znamenať blahodarnú starostlivosť a jemné pohladenie, ako vo sne ... Oba tieto šampóny môžete používať pravidelne ako každý iný šampón. 
K šampónu neodmysliteľne patrí aj vlasový balzám. Pivný regeneračný a hydratačný vlasový balzám pre lesk a vitalitu. Po pravidelnej očiste si Vaše vlasy zaslúžia intenzívnu dávku hydratácie pre lesk a vitalitu. Doprajte im ju v podobe vlasového balzamu s obsahom poctivého českého piva Ferdinand. Ošetrujúce blahodarné vlasové rituály si obľúbite tiež pre delikátnu horko-sladkú vôňu, ktorá vlasy na dlhú dobu príjemne prevonia. Regeneruje, hydratuje a vyživuje vlasy, napomáha zaceleniu, zvyšuje pevnosť, objem a pružnosť. Uľahčuje rozčesávanie, zabraňuje poletujúcim a elektrizujúcim vlasom, dodáva prirodzený lesk a chráni vlasy. Balenie má 150 ml. 
Pre mňa veľmi zaujímavým produktom je unikátne aktivačné sérum proti vypadávaniu vlasov a na podporu rastu nových vlasovStarosti z riedkych vlasov a ich nadmerného vypadávania môžete teraz hodiť za hlavu. Unikátne vlasové sérum s vysokým obsahom aktívnych látok podporuje rast vlasov, obmedzuje ich vypadávanie, zosilňuje a zahusťuje ich (o 10 - 20%). Napomáha regenerácii, dodáva ľahký tužiaci efekt, upokojuje pokožku hlavy, zahustenie a zosilnenie vlasov. 
Posledným produktom z balíčka je posilňujúca a ochranná pivná vlasová maska s prírodnými olejmi a kofeínomPoskytnite svojim vlasom kompletný servis a doprajte im po ich umytí pomyselnú ošetrujúcu bodku v podobe posilňujúcej a ochrannej vlasovej masky. Táto intenzívna oplachová kúra bez silikónov dodá vlasom exkluzívnu starostlivosť plnú prírodných ingrediencií pre ich krásu a vitalitu.  Výnimočná maska ​​zvyšuje pevnosť, objem, pružnosť a lesk vlasov. Napomáha ich vyživeniu, zaceleniu, regenerácii a lesku. Uľahčuje rozčesávanie a odstraňuje nepríjemný elektrostatický náboj. Výťažok z ryže ochraňuje kvalitu a farbu vlasov pred UV žiarením a nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho okolia, výťažok z morských rias dodáva hĺbkovú hydratáciu. 

Vyskúšali by ste pivnú kozmetiku ? 

1 komentár:

Používa službu Blogger.