Funkčne a trendy

Dnešný moderný hit, žiť zdravo, športovať a vyzerať dobre, nás priam ťahá a nabáda k tomu, aby sme nesedeli doma a niečo so sebou začali robiť. V zdravom tele, zdravý duch! Nie nadarmo niekto raz povedal túto myšlienku. Pretože pravidelný pohyb prospieva telu a duši viac ako si myslíme. V dnešnej dobe už športuje asi každý druhý človek a snažia sa robiť niečo pre zdravý životný štýl. Keď si predstavím malú mladšiu Zuzku spred siedmich rokov, bola som v lepšej forme ako som teraz. Bolo to zapríčinené tým, že som trikrát do týždňa mala volejbalové tréningy a každú sobotu bol nejaký zápas. I keď sme neboli extra ligové hráčky, ale mali sme pohyb a namiesto vysedávania doma sme robili niečo pre svoje zdravie. Teraz, keď už nehrávam, zlenivela som a tým, že sa stále učím, tak ak mám trošku voľného času, trávim ho oddychovaním a nič nerobením. 
Práve v súvislosti so športom a športovaním vznikol aj dnešný článok. Kým sa rozhodnete aký druh športu chcete vykonávať, treba si vybrať aj ten správny outfit na cvičenie, aby vám bolo pohodlne a aby to nebolo nič veľmi vyzývavé. Na stránke lascana.sk nájdete momentálne krásne kúsky, ktorými by ste sa mohli namotivovať na cvičenie. Prvým kúskom, ktorý zaujal mňa sú športové nohavice. Mne sa najlepšie cvičí v legínach. Legíny active by LASCANA sú so širokým, elastickým pásom majú vpredu všité vrecko a vzadu vrecko na zips. Na bokoch kontrastné a sieťovinové vsadky. Kolekcia perfektná na fitnes, jogu a cvičenie. Kvalitne spracovaný funkčný materiál zaisťuje vynikajúce pohodlie počas nosenia a vyvážené prostredie pri športovaní. Na ich stránke nájdete množstvo vzorov v rôznych cenách. 
Ďalej je to športová podprsenka, v ktorej sa vám narozdiel od obyčajnej podprsenky bude cvičiť oveľa pohodlnejšie. Priznám sa, že nemám doma žiadnu športovú podprsenku. Pri športovaní nadskakujeme alebo sa natriasame, preto treba, aby prsia dobre držali. Inak nás budú nielen bolieť kríže, ale po nejakom čase budú prsia o poznanie nižšie, než by sme si želali. Takýto efekt zo športovania určite nepotrebujeme. 
Krátky alebo dlhý rukáv je vecou počasia a teploty. Rozhodujúce je, aby tričko malo všitú podprsenku, ktorá prsia drží pri skokoch a tým chráni jemné väzivo na háklivých miestach. Druhým riešením je športová podprsenka so širokými ramienkami a širším spodným lemom. 
Cvičíte aj Vy ? 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.