Blogerka v drogérke 2020/4

Až dnes som si uvedomila, ako dlho tu nebol žiadny kozmetický post. Preto som sa rozhodla to napraviť a zhrnúť vám mojich beauty obľúbencov za posledné obdobie do jedného článku. Keďže "Blogerku v drogérke" máte aj vy radi a ja som kozmetický maniak, vybrala som vám niekoľko zaujímavých produktoch rôznych značiek, ktoré by vám mohli páčiť. Ktoré sú to ? 
Keďže sme v takej situácii, v akej sme, tak nepredpokladám, že by sa niekto z vás chystal na exotickú dovolenku do zahraničia. Avšak, exotickú dovolenku si môžete spraviť aj doma na záhrade. Pýtate sa ako ? Balea má nové sprchové gély a telové mlieka 🌊 s krásnou poddajnou sviežou vôňou, ktorá pokožku krásne rozmazná a s každým nádychom vás prenesie na pláže do Karibiku. 
Balea Pacific Vibes naladený na letné oceánske rytmy a Balea Bella Ciao s vôňou ružového pomela. Navyše som zobrala aj Balea karambola a melón. Všetky tri krásne voňajú, sú vhodné aj pre citlivú pokožku a veľmi dobre hydratujú. No a tie obaly sú úplne násherné. Majú ešte jeden sprchový gél z limitovanej edície Balea Caribbean Feelings s vôňou kokosu. Všetky sú po 0,89 €. 

Pri značke Balea ešte ostanem. Posledné týždne som si zvykla na čistiace obrúsky na tvár. Používala som obrúsky od Bevola, ktorú bežne kúpite v Kauflande za pár euro a na to, že boli tak lacné, tak boli výborné. Pekne voňali, vyčistili pleť a po neustálom otváraní a zatváraní balenia vôbec nevysychali. Chcela som však niečo s ovocnou vôňou a v DMku som našla Balea Jemné čistiace obrúsky 5 v 1. Má osviežujúcu grapefruitovú vôňu, spoľahlivo a šetrne odstraňuje aj vodoodolný make-up. Rozvonia pokožku a obohatí o vitamín E a je vhodný pre všetky typy pleti. Pleť ostane krásne hydratovaná, čistá a hebká.
Navyše okrem čistiacich obrúskov som v DMku siahla aj po kozmetických obrúskoch, ktoré sú veľmi jemné a mäkké. Majú vysoko absorpčnú schopnosť. Šetrne vyčistia vašu pleť a ľahko odlíčia make-up. 


Na pleti si zakladá asi každá žena. V mojej kozmetickej zbierky pribudli dva produkty značky Garnier. Jeden už odo mňa poznáte z rady Garnier BIO. Intenzívny čistiaci gél Fresh Lemongrass perfektne odstraňuje nečistoty, maz a zvyšky znečistenia. Je určený pre normálnu až zmiešanú pleť. Obsahuje organické esenciálne oleje z citrónovej trávy a tá bylinková vôňa je úžasná. Druhým produktom, ktorý je na trhu novinkou. Čistiaci pleťový gél Garnier s Aloe vera a kyselinou hyalurónovou čistí a minimalizuje póry, efektívne odstraňuje nahromadený maz počas dňa. Veľmi praktická pumpička, s ktorou ľahko aplikujete gél na pleť a navyše je to vegánsky produkt. Za 3,39 € je to skvelý produkt.

 Prejdeme na dekoratívnu kozmetiku, v ktorej mi toho nepribudlo až tak veľa, keďže teraz sa maľujem minimálne. Dlhšiu dobu som pokukovala po Essence blushed eyeshadow palette, s ktorou žiadne extra líčenie nevykúzlite, ale pre také každodenné líčenie je super. 
Očne tiene však nebudú vyzerať dobre, ak ich neaplikujeme správnymi štetcami. V mojej zbierke pribudli tieto dva na oči. Jeden na blendovanie a druhý taký plochý. Sú veľmi jemnučké, neodpadávajú. Ich obal je krásny, jednoduchý, ružový. Okrem týchto dvoch, majú aj na lícenku, púder a bronzer.
Skvelým produktom taktiež od Essence je korektor Camouflage + Matt, v odtieni, ktorý používam od kedy ho vyrobili. Som s ním maximálne spokojná. Má vysoko kryciu schopnosť, veľmi dobre kryje, zmatňuje pokožku, dokonca je vodoodolný. Zanechá vašu pleť bez jedinej chybičky.

4 komentáre:

  1. Páčia sa mi tieto produkty od Baley, ona vždy vie prekvapit nejakými novými vôňami :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už delší dobu hledám nový korektor, možná se nechám inspirovat. A ty Balea gely vypadají úžasně a jsem si jistá, že voní ještě lépe :) Super článek!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty sprchové gely od Balei jsou skvělé. Moc hezky voní.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sprchove gely Balea mi dost vysusuju pokozku, takze tomu by som sa vyhla. Cistiaci gel Garnier ma vsak laka vyskusat.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.