.na okúzľujúce chvíle

"Parfum je najintenzívnejšou formou pamäte." 
Každá moderná žena sa nezaobíde bez kvalitného parfumu. Jasno v tom mali aj velikáni módneho a kozmetického priemyslu v minulom storočí. Práve tento, ktorý ste si mohli prečítať na úvod článku povedal sám Jean Paul Guerlain, známy vo svete parfumov.
Niekedy, keď sa len prechádzam po ulici alebo doma prejdem z kuchyne do obývačky a ucítim nejakú vôňu, často sa mi stáva, že mi tá vôňa niečo alebo niekoho pripomenie. Určite sa to stálo párkrát aj vám a nie som v tom sama. O parfumoch sa nebavíme, len tak pre nič za nič, ale píšem o nich zámerne. Pred pár týždňami mi domov prišiel balíček z avononline.avon.sk a v dnešnom článku vám chcem ukázať tú voňavú nádielku.
V balíčku som si našla Set Far Away Glamour, ktorý obsahoval : 
- telové mlieko Far Away Glamour 
- Far Away Glamour MINI EDP v spreji

Získajte auru tajomstva. Ako môžete vidieť aj z fotiek, tak parfum je vo veľmi peknom a jednoduchom flakóniku. Všetky parfumy Far Away majú tento dizajn aj so strapcom na vrchu. Príťažlivá nádherná vôňa s nezabudnuteľnými tónmi púčika čiernej ríbezle a kvetu pomarančovníka obohatenými o sofistikovanosť medagaskarskej vanilky, pralinky a čierneho pižma. Patrí do kategórie orientálno - kvetinových vôní
vrch vône : ružové korenie, púčik čiernej ríbezle, šťava ružového pomaranča 
srdce vône : kosatec, kvet pomarančovníka, madagaskarská vanilka 
základ vône : čierne pižmo, pačuli, pralinka

Je to veľmi príjemná vôňa, ktorá vzdáva hold prirodzenej kráse, ženskosti a elegancii. Dokonale podporí váš prirodzený pôvab a nenútenú sofistikovanosť. Neodporúčala by som ju nosiť v lete, je skôr do chladného počasia, ale na každodenné nosenie. Parfum má 50 ml. Vydrží vám naozaj dlho, pretože netreba striekať veľké množstvo. Práve teraz majú -46% na ich eshope, takže ju môžete mať doma za 13,49 €. Do kabelky je najvhodnejšie MINI balenie, ktoré bolo súčasťou balíčka a má 10 ml. Telové mlieko Far Away Glamour tiež veľmi pekne vonia, celkom dobre hydratuje. Ak chcete večer potešiť polovičku, tak je ideálny.  Všetky tri produkty si môžete zakúpiť aj v novej 7. kampani AVON, ktorá štartuje 30.4. 

1 komentár:

  1. Avon má veľmi pekné parfémy a za dobré ceny. Niektoré vydržia ešte dlhšie než tie klasické drahé

    Ako (ne) nakupovať počas tehotenstva?

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.