.veterno, miestami kvetinky

Veľa sa toho za posledné týždne zmenilo. Nejde len o obmedzenia, rúška, prácu, školu, cestovanie či nákupy. Zásadná zmena nastala v mojej hlave a to, že mi celá táto naša situácia pomohla uvedomiť si pár vecí. Vôbec mi nechýbajú ľudia. Nechýbajú mi preplnené ulice áut, stanice ani nákupné centrá, kde sme trávili za normálnych okolností dosť času. Vôbec mi nevadí, že si mám od niekoho držať odstup. Práveže mi vyhovuje to, že v obchodoch pri pokladni do mňa nenaráža v rade uponáhľaná dôchodkyňa so svojim nákupným košíkom. 
Ale nebudem vám klamať, sem tam doľahne na mňa negatívna nálada a je mi dlho doma. Držím sa statočne, no príde na psa mráz, ako sa hovorí a niekedy to doľahne aj na mňa. Jediné, čo mi chýba je tá typická káva z kaviarní a Pepco. Ak ma táto situácia mala naučiť čo i len jednu vec, tak to hodnotím viac než pozitívne. Buď z tejto karantény vyjdeme o 10 kíl ľahšie, so zharmonizovanými čakrami a dokonalým poriadkom v dome alebo o 10 kíl ťažšie a s problémom s alkoholom

Koniec apríla mám veľmi rada. Okrem toho, že mi mal končiť semester (nekončí), vonku všetko kvitne a v uliciach sa nachádza viac farieb. Aj keď väčšinou svieti slnko, v deň fotenia outfitu fúkal vietor. Vlasy lietali sprava doľava a naopak, sukňa šiat sa nevedela rozhodnúť, či poodhaliť spodničku alebo ostať tam, kde má byť.. No hrôza. Ešte, že môj brat mal toľko trpezlivosti so mnou. 
Môjmu šatníku dominuje 50 odtieňov ružovej. A je úplne jedno v akých odtieňoch. Každý kto ma pozná, tak vie, že ružová je pre mňa TOP farba. Mám rada aj iné, ale ružová je proste ružová. 
K rozkvitnutej nádhere som zladila aj na dnešný ružový outfit. Na tieto kvetované šaty som trošku pozabudla. Kúpila som si ich na slávnostné odovzdávanie maturitných vysvedčení. Bola to asi najlepšia a najvýhodnejšia kúpa akú som urobila. Hľadala som po internete nejaké pekné šaty a na Instagrame som náhodne našla stránku lovemanhattan.eu, kde som ich "ulovila" za 6,50€. 
Sú z veľmi príjemného materiálu, vzdušného. Keďže sme tú slávnosť mali v júni a teploty dosahovali vysoké hodnoty, vôbec mi v nich nebolo teplo. Majú veľmi pekný strih, v oblasti poprsia sú zaujímavo strihané a na rukávoch majú volánikové zakončenie. Bol k nim aj opasok, ktorý si môžte dať aj nemusíte. So zaviazaním, šaty spravia postavu v tvare presýpacích hodín a pekne zúžia pás. Bez zaviazania sú oveľa viac vzdušné. 

4 komentáre:

  1. Krásne šaty si si vybrala. Ja hľadám niečo dlhšie v červenom odtieni.

    UPDATE: Ako sme to oznámili rodine?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné šaty. Taky mám ráda růžovou. Koupila jsi je za super cenu. Musím se na ten eshop taky podívat. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Velmi pekné šatičky. Jarne, svieže, krásna farba :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Téda, moc pěkně napsaný článek, úplně s ním souzním. Přijde mi, že ten klid kolem, to opravdu člověk jenom tak nezažije. A pokud vím, Pepco už je otevřené i na Slovensku, takže věřím tomu, že tam na tebe čeká něco pěkného. 🌼

    Měj se krásně a dávám ti follow 🌼 Pokud by ses chtěla vzájemně sledovat, najdeš mě na http://www.shadesofsilvie.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.