Koľko typov plaviek poznáte ?

Žijeme v 21. storočí. V dobe najšialenejších technologických výdobytkov a kadečoho, čo prináša aj to, že ženy majú konečne možnosť vybrať si z rôznych typov plaviek. Každá dáma ich potrebuje. Štíhle, plnoštíhle alebo bacuľky ? Dnes je už úplne jedno, aké ste. Ste krásne také aké ste, bez ohľadu na to nejaký faldík. Jednodielne, dvojdielne, vzorované, kvetinkové, hladké či extravagantné... Každá si nájde to svoje. V spolupráci s whosale clothing anemoye som si pre vás pripravila pár veľmi pekných a vkusných kúskov, v ktorých zažiarite toto leto.  Vzhľadom k situácii, ktorá panuje po celom svete si myslím, že asi žiadna z vás neplánuje dovolenku v zahraničí. Ale letné teplé dni využijete určite v bazénoch na záhrade či na kúpaliskách, ktorých je na Slovensku kopa. 

Bikini 
Možno tomu nebudete veriť, ale prvá zmienka o bikinách pochádza už z roku 1400 pred n.l. a svetu plaviek vládnu dodnes. "Pár" vecí sa však počas tejto dlhej doby zmenilo. V súčasnosti si ženu môžu vybrať z množstvo strihov vrchného dielu, bez výstuže či so super Push Up efektom. A muži ani nemajú tušenia, že niečo také existuje. 
Hight - waisted bikini 
Pri bikinách ešte ostaneme. Úprimne mi napíšte dole do komentára, či sa vám páčia plavky s vysokým pásom. Mne sa páčia na iných ženách, ale ja by som si ich neobliekla. Aj na takéto plavky musí mať žena postavu, aby by vyzerali dobre. Ak aj siahnete po takomto type plaviek, tak vám opticky zúžia pás a predĺžia siluetu. 
Monokini
Jednodielne plavky, ktoré sú podobne vykrojené ako bikiny. Veľa žien po nich siaha hlavne preto, aby zakryli problematické partie a mylne si myslia, že tieto plavky sú jedna veľká nuda. Bezpochyby sú veľkým hitom a môžete mi veriť, že ním budú aj naďalej. Dôkladne zvýraznia krivky zmyselnej bohyne, šikovne skryjú napr. strie na brušku . 
K plavkám potrebujeme však ešte aj jednu estetickú, ale i veľmi praktickú vec, ktorou sú plážové šaty či tuniky. Nie každá žena sa totiž cíti na to, aby sa k plážovému či bazénovému baru prešla len v plavkách, za sprievodu desiatok pohľadov. Sexy čipkovaná tunika, či ľahučké pestrofarebné plážové šaty – to sú doplnky, ktoré bravúrne skryjú tie partie vášho tela, ktorým k dokonalosti ešte predsa len chýba nejaký ten krôčik. 
Všetky kúsky, ktoré môžete vidieť na fotkách, tak nájdete na whosale womens clothing za veľmi prijateľné ceny. Stačí len ak sa zaregistrujete a ukážu sa vám ceny jednotlivých kúskov. 
Vedeli by ste si vybrať ? 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.