Čo je v mojej školskej taške ?

 Nechcem nikoho stresovať, ale všimli ste si to ? Upozorňujú na to reklamy v televízore, reklamy v novinách či plagáty v obchodných reťazcoch, centrách. Keby znovu chodím na základnú či strednú školu, určite som vystresovaná, že nič ešte nemám nakúpené a že to zase začína. Škola sa blíži ! Keďže chodím na vysokú školu, tak nepodlieham panike, iba v čase skúškového, takže mám ešte pár týždňov či dokonca mesiacov čas.  Ak však chodíte do roboty, tak vám začína oveľa intenzívnejšie obdobie. Z vlastnej skúsenosti môžem povedať resp. napísať, že september je pre mňa obdobie "nových začiatkov". Či to aj bude tento rok, necháme sa prekvapiť. 

Aby sme odľahčili trošku túto tému, tak som sa rozhodla, že vám ukážem, čo nosím v mojej školskej taške a čo som si nakúpila tento rok do školy. Keďže chodím na vysokú školu, tak nenosím bežnú školskú tašku, ruksak, batoh či aktovku, ale preferujem kabelky, a to väčšinou z CCC. 

Zošity už skoro vôbec nekupujem, pretože sa mi viac osvedčili zakladače, do ktorých priamo vkladám papiere alebo ich zakladám do euroobalov. Mám strašnú úchylku na poznámky, ktoré si buď píšem ručne alebo si ich vytlačím a vždy musia byť perfektne farebne podčiarknuté či zvýraznené. Musím to tak proste mať, lebo sa mi lepšie z toho učí. Niekomu vám to možno príde divné, že vysokoškoláčka má perfektné poznámky, ale je to moja úchylka. Najčastejšie používam Stabilo jemné linery, Stabilo zvýrazňovače hlavne v pastelových odtieňoch. Okrem klasických písacích potrieb, mám vždy v kabelke aj korekčnú pásku.  

Okrem peračníka, ktorý mám z pulso.sk mám v kabelke ešte jednu taštičku, ktorá obsahuje kozmetické produkty. Korektor, púder, rúž či balzam. Z hygienických potrieb musím mať v kabelke servítky, hygienické vložky a kvôli situácii, ktorá teraz panuje vo svete mám v kabelke vždy aspoň dve rúška a antibakteriálne vlhčené obrúsky Balea. 

Ďalšou, pre mňa veľmi dôležitou vecou, je diár. Jeden som vám už ukazovala na začiatku roka. Mám ho zo stránky ulomkyzeny.sk. Pred nedávnom som dostala ešte jeden diáDarkSide of Žika - Rozum nie je obočie. Ten nedokreslíš s veľmi vtipnými a trefnými citátmi. Bez diára neviem fungovať, keďže si doň zapisujem všetko ohľadom školy, blogu, objednávok, spoluprác, stretnutí a pod. No a medzi posledné veci patrí telefón, peňaženka, kľúče či fľaša s vodou. 

Ak by ste mali záujem, tak na mojom Instagrame a Facebooku prebieha "back to school" súťaž o veľmi zaujímavé vecičky. 

Čo nosíte vo svojej školskej taške Vy ? 

2 komentáre:

  1. Veľmi mám rada články takéhoto tipu! Hoci chodím ešte na strednú, v podstate moja kabelka obsahuje presne to isté, čo aj tvoja, až na ten diár.. ja by som si strašne rada veci značila do diára, ale je to pre mňa celkom zbytočné, pretože si veľa toho pamätám a nezvyknem si veci moc zapisovať :D .

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.