.v hlavnej úlohe - pančušky

 Chladné novembrové dni sú už tu. Avšak neznamená to, že sa musíme teraz obliekať do tmavých a nudných kombinácii a chodiť po uliciach ako šedé myšky. Toto si vyhoďte z hlavy! Výborným oživením môžu byť práve originálne pančušky. Jeseň je ideálne obdobie na predvádzanie dlhých štíhlych nôh s neobvyklými pančuškami. Priehľadné aj nepriehľadné, vzorované či jednofarebné. Je nekonečné množstvo nápadov na outfity so sukňami, šatami či šortkami. 

O pančuškách píšem zámerne, pretože epancusky.sk majú novú kolekciu dámskych pančuchových nohavíc a ponožiek Gabriella jeseň-zima, ktoré musíte vidieť. Nová kolekcia je inšpirovaná vzormi a farbami aké používala už Coco Chanel. 

Ja som mala možnosť vyskúšať si dámske pančuchy LOTTA. Vašu pozornosť určite upútajú originálnym dizajnom. Predok tvorí čierno biely "houndstooth" vzor, zadná strane je celá čierna. Od chodidla až po stehno na bočnej strane je tenký červený šev, ktorý nemožno prehliadnuť. Pančušky majú dve verzie - kombináciu čiernej a bielej, kombináciu čiernej a striebornej. Zaujímavý vzor opticky predlžuje nohy  a zoštíhľuje ženskú postavu. Vytvárajú štýlový efekt, ktorý sa dokonale hodí ako doplnok na každodenné nosenie. 

Sú vyrobené z mikrovlákna v pokročilej 3D technológií, ktorá zaisťuje dokonalé priľnutie materiálu k nohám a tiež ovplyvňuje aj trvanlivosť pančuchových nohavíc. Nie je to taká tá klasická "pančuchovina", na ktorej sa vám hneď spraví očko, ale je to hrubší materiál, pripomínajúci tenké legíny. 85% tvorí polyamid a 15 % tvorí elastan. Veľmi pohodlné, príjemné na koži, elastické, dobre sa naťahujú. 

Pančušky sú variabilné, vhodné na každú príležitosť. Zažiarite v nich v bežný pracovný deň a zároveň sa vďaka nim stanete kráľovnou každej udalosti či celého večera. Stačí k nich obyčajná čierna sukňa alebo malé čierne šaty a k tomu výber vhodných doplnkov, ucelia celý outfit a budete za hviezdu. Odpútajú vás od pocitu, že je sukňa napríklad prikrátka, viete ich nosiť počas celej jesene aj zimy. Nemusíte sa báť, že by vám v nich bola zima, pretože veľmi dobre zahrejú počas chladných dní. 

OUTFIT 

Čo sa týka samotného outfitu, tak som ho poňala trošku elegantne. K pančuškám som zvolila džersejové šaty červenej farby, ktoré mám z bonprix.sk. Sú veľmi príjemné, mäkučké, spravia peknú postavu. Perfektne sa hodia k štredrovečernému stolu, na Silvestra či na vianočný večierok. Spolu s členkovými čižmami, ktoré majú vyšší opätok a sivým kabátik spolu ladia. 

Čo vy, dievčatá ? Nosíte takéto pančušky ? 

1 komentár:

Používa službu Blogger.