Chlap, po ktorom túži každá žena

Kedysi veľmi dávno, ešte na základnej škole, sme sa učili na biológii zásady poskytovania prvej pomoci, protišokové opatrenia a tzv. pravidlo 5T. (Pre tých, čo nedávali pozor : teplo, ticho, tekutiny, tíšenie bolesti, transport.) Tento princíp by sa dal praktizovať aj na chlapoch, s tým rozdielom, že namiesto T by sme použili napr. písmenko P (pekný, príťažlivý, priateľský, poctivý, poriadny). Nežný, pozorný alebo drsný zlý chlapec ? O akých mužov majú ženy záujem ? Každý je iní a jedineční zároveň. Vkus je relatívne subjektívna záležitosť. Niekomu sa páčia nežní romantici, iným zase drsní rebeli, ale určite existuje pár chlapských vlastností, ktoré dokážu ženu dostať do kolien a získať si jej srdce. 
Zmysel pre humor Ak sa ženy nevedia s mužmi smiať a byť pri nich odviazané, nikdy to nedopadne dobre. Muži by nás mali vedieť rozosmiať, odľahčiť situáciu, potešiť po ťažkom dni v škole či v práci a vniesť do toho vzťahu a života kúsok radosti. V tomto prípade to platí aj naopak, ale dnes riešime chlapov. Predstavte si, že idete na prvé rande a popíjate z pohára s kamennými výrazmi a pozeráte kade tade. Takto ideálne rande asi nevyzerá. S našimi partnermi sa chceme baviť a smiať. Zmysel pre dobrý humor je niečo, čo by si každá žena priala. Veď predsa život je hneď lepší, keď sa dvaja vedia spolu smiať. 
Gentleman Čím viac gentlemanov, tým sme my, ženy, šťastnejšie. Stáva sa vám, že vám muž uvoľní miesto v autobuse, otvorí dvere na aute alebo odsunie stoličku v reštaurácii ? Mne sa to stáva málokedy. Dokonca som sa stretla s tým, že chlapec si v autobuse naschvál sadol do uličku a na druhé sedadlo k oknu položil tašku, len aby som si k nemu nesadla. Mám taký pocit, ako keby to už v dnešnej dobe nebolo moderné. No, ženy vždy poteší, keď ich muž zoberie plné tašky či otvorí dvere. Značí to, že je pozorný a vie sa správať v spoločnosti a nám to prinajmenšom lichotí. Naopak chlapi, čo všade chodia ako veľká voda, nahlas grgajú a pozerajú sa na ženu ako na kus tovaru, nemôžu čakať, že sa im nejaká vrhne okolo krku. 
Úprimnosť a priateľstvo Náš život chceme prežiť nielen s mužom ako partnerom, ale i kamarátom. Chceme vzťah založený na vzájomnej dôvere a úprimnosti. Mať po boku priateľa, ktorý tu je pre nás aj v tých najťažších chvíľach, dokáže nás vypočuť, pomôcť a podržať. Nič nie je predsa krajšie, oslobodzujúcejšie a strach zaháňajúce, ako sa oprieť o silné rameno svojho muža. Pocit, že nikdy nie sme sami ani v tom najväčšom probléme sveta, že ku niekomu patríme, je na nezaplatenie. Schopnosť povedať to, čo si muž naozaj myslíš = úprimnosť. Klamstvá nikto nemá rád a vždy je lepšie povedať pravdu, nech je akokoľvek zlá. Muži, ktorí klamú svojim priateľkám, nemajú u nich žiaden rešpekt. 
Pracovitosť Tie časy, keď žena bola doma s deťmi, starala sa o domácnosť a muž chodil do roboty a bol živiteľom rodiny sú už za nami. Ale povedzme si na rovinu, že pracovití muži sú naozaj sexy. Lenivcov, ktorí presedia celé dni pred počítačom, váľajú sa doma a nechávajú sa obskakovať fakt nikoho nepriťahujú. Pracovitý chlap má v živote určite väčšiu perspektívu ako flákači.  
Komunikatívnosť Vo všeobecnosti je známe, že ženy povedia oveľa viac slov počas dňa ako muži. Niektorí muži sú tichí, utiahnutí, neradi sa rozprávajú. My, ženy, práve naopak sa rozprávame radi a veľakrát potrebujeme riešiť problém do špendlíka. Uvítali by sme, keby muži boli viac komunikatívny a vyjadrili svoj názor na danú vec. Navyše, mne osobne sa veľmi páči na mužoch, keď nemajú problém riešiť veci. Zavolá, ide, rieši, vybaví. 
Vernosť KAŽDÁ. JEDNA. ŽENA. TÚŽI. PO. VERNOSTI. Najhlavnejšia vlastnosť, pre ktorú muži dostanú 10 bodov z 10. Slabí muži si svoje ego často "vylepšujú" tým, že hľadajú nové, mladšie, ktorý im zvyšujú sebavedomie. Neuvedomujú si, že svojim postojom niekoho zraňujú. 
Tých vlastností je veľmi veľa, dala by sa o nich napísať určite aj kniha. Ja som sa spýtala, niekoľko žien, ako by podľa nich mal vyzerať chlap, po ktorom túži každá žena. A tu sú ich odpovede. 
"Po nejakom milom, ktorý sa k nej bude správať úctivo a bude vtipný, bude ju podporovať a ak bude aj veľmi dobre vyzerať tak je to len plus. Hlavné je to, že je vtipný a podporí svoju babu." Radka 

"Môj názor je, že každá žena túži po mužovi, ktorý ju dokáže rozosmiať a berie ju ako rovnocenného partnera, to znamená, že ju rešpektuje, dáva jej voľnosť, ale vie sa jej aj otvoriť a berie ju ako súčasť svojho života. Takýto muž vie pre každú ženu vytvoriť pocit veselého domova." Natália 

"Podľa mňa by mal byť samozrejme milý, rozumný, zábavný, nekonfliktný, mal by vedieť čo chce, mal by ti prejavovať lásku ❤️ spoločenský...." Zuzka 

"Hlavne, aby bol pozorný, aby si vážil ženu a správal sa k nej ako k tej pravej. Aby jej nedával drahé darčeky, ale aby sa o ženu zaujímal a prejavoval jej lásku inak ako materiálne." Dominika 

Po akom mužovi podľa vás túži každá žena ? 


OUTFIT 

S príchodom chladných dní sa ulice ponoria do tmavých farieb. Tmavé kabáty, tmavé topánky, tmavé kabelky, pričom vôbec nie je na to dôvod. Ak nemáte radi výrazné farby ako červená, zelená či žlté, vsaďte na jemné a pastelové odtiene ako ja v dnešnom outfite. Pastelové odtiene sú takou mojou menšou slabosťou či je leto či je zima. Aktuálne vyťahujem zo skrine svetre a práve tento, ktorý môžete vidieť na fotkách je z bonprix.sk. Vrúbkovaný oversized pulóver púdrovo modrej melírovanej farby má výstrih U je vhodný do každého šatníka. Je z veľmi príjemného materiálu, dobre sa nosí. Zaujímavým detailom sú "netopierie" rukávy. 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.